• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iyi sen baya degerlendirmisisn 😂
Valla benim umudumnyok zaten soyledim surekli bakalim
Çok çalıştım inşallah tutar ya 🤲
Belli olmaz kız diorum yumurtlama zamanını degerlendirdiysen olur nie olmasın
Koca 30 gun sadece 7 guncuk yapmisiaz 😂😂😂😂
Önemli olan ilişki sayısı deil hangi gunler birliktelik olduğu canim tamammi😘

Çok çalıştım inşallah tutar ya 🤲
Belli olmaz kız diorum yumurtlama zamanını degerlendirdiysen olur nie olmasın

Önemli olan ilişki sayısı deil hangi gunler birliktelik olduğu canim tamammi😘
Biliyorum kuzucumda enfeksiyon yeni gecti kasim ayina bomba gibi giricem y🥰😂

yumurtlamayi yakaladığın günden mi yoksa çatladıgi günden mi sayıyorsun canım bende bu ay ilk defa kullandığım için pek fazla bilmiyorum 😂
Yumurtlamayi gordugum gunden canim :D bende ilk defa ama cok arastiriyorum deli gibi :D

Kızlar kasım ayının adet takviminizde bi dolu bi boş en az 15 gün değerlendirilmiş olması lazım bugünden itibaren çalışmalara başlayınn :KK70: :KK70:
Didoş bence ödev olarak verelim haftada bir adet takvimi ekran görüntüsü isteyelim bak bu kızlar kocalarını salmasın :KK70::KK70:
Hahahaha 🤣🤣🤣 yoklama var desene :KK70: :KK70: :KK70:

Kilo yapmıyor , aksi halde çok faydalı, sadece hamilelik icin değil. Vücuttaki hücreleri yeniliyor. DNA yapısını koruyor, cilde saça kurbanlara iyi geliyor, sindirim sistemini düzenliyor, kandolasimina yardımcı, beyindeki hücreleri yeniliyor ... falan falan. Kesinlikle kullanın. 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
Aaaa bu kadar faydası olduğunu bilmiyordum ne iyimiş

Sanırım bende haftasonunu bekliyorum, işlerin yoğun olması sebebiyle çok yoruldum bu hafta.

İçeriği iyiymiş eğer reklamlarını iyi yaparlarsa ulaşacağını düşünüyorum. Gerçi bir çok kişi böyle bir sigortadan habersiz.
Eşimle konuştum bu konuyu, pek yanaşmıyor sigorta işine.
Ne zaman olacağı ne olacağı belirsiz olduğu için sanırım gereksiz görüyor şuan, bende üstelemedim.
Ben fiyat çok uygun diye denemek istedim. Yoksa yüksek rakamlara bende yaptırmazdım

Ay kız deli oldum ben alıp koyucam.bebisi içine ay ne bu umutsuzluk ya aaaa 😡😅
Kiz enfeksiyom engel oluyomus 😂 ben ondna hamile kalamadim demekki 😂 bi düşüğüm var ona kazayla kaldim hemen bi damlayla olmuş 😂😂😂 simdi olmammasi enfeksiyon işte bitti onumuzdeki ay bomba gibi umutlu olcam hergun test yapcam :halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Vay arkadaş! Allahım sen nelere kaaaaadirsin!!!! :olamaz::olamaz:Hemen yakın arkadaşımla yatak odası muhabbeti yapamazken, dünyanın her yerinden kızlarla dip muhabbet yapıp bide yoklama veriyorum 🤣🤣🤣🤣 bunca fedakarlığın üzerine DOGACAKSİN BEBEK KAÇIŞ YOK!!!!! :KK70: :KK70: :KK70:
Kimselye konusamadiklarimi konusmak icin burdayiz 😂 canim dokun icinizi her konuya acigiz, 😂

Kızlar oturdum aylak kaldım sabah kendime yumurtlama analizi yaptım ve bingo :KK59: şahsım adına konuşuyorum yumurtlama günlerim adetle birlikte 14. günden başlıyor 20. güne kadar devam ediyor. Bu aya uyguladığımda doktorun verdiği bilgilerle de örtüşüyor. Yumurtlamanın ilk günü 29 Ekim'e denk gelmiş, dün ya da bugün çatlama olacak, 4'üne kadar da yumurtlama haftası. Resmen işin matematiğini çözdüm :KK76::KK76::KK9::KK9::rolleyes:

Kızlar oturdum aylak kaldım sabah kendime yumurtlama analizi yaptım ve bingo :KK59: şahsım adına konuşuyorum yumurtlama günlerim adetle birlikte 14. günden başlıyor 20. güne kadar devam ediyor. Bu aya uyguladığımda doktorun verdiği bilgilerle de örtüşüyor. Yumurtlamanın ilk günü 29 Ekim'e denk gelmiş, dün ya da bugün çatlama olacak, 4'üne kadar da yumurtlama haftası. Resmen işin matematiğini çözdüm :KK76::KK76::KK9::KK9::rolleyes:
Su 4 gunu iyi degerlendir kuzum

Back