Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaaa nasil da erkenden cevap yaziyorum amaaaa
Kuzuumm cok gecmis olsun oncelikle, insallah tammaaamen iyisinizdir simdi
İzne ayrilmissindir diye düşünüyorum çünkü 1 hafta gecmis
Ciceklerin harikaaaa bizde de var ama bakamıyorum hiç ben, bizde guzel olmuyor ya esim ne kadar bakabilirse işte. Işık da uygun degil herhalde kuzucuklara
Ben de iyiyim bu aralar çok kayit yogunlugu durumu var. Kesin kayıtlar baslayacak. Herkes oglenci istiyor ve hep de cok hakli gerekce hesapta. Bayiltiyorlar insani.
Oyyy uni bitmis heee, ohhh harikaaa, insallah formasyon da bulursun kuzum, gonlune gore olsun inşallahhhhh
Bebisko da iyi, kudurmak suretiynen buyuyor çok şükür
Ozlemisim seni bee

sence kötü demeye cesaretim varmııııııııı

cesaretin varmı aşkaaaaaaaaaaaaaaaağğğğğğğğğğğ
Hahdshhdshd sen bilirsin tatlim ben seni tutmayim
nie 2 kilon fazla varda veremionmu
sıfır bedenmi olacan
ne yani neeee
derdin neeeğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
Boyum 1.58
65.8ile diyetisyene basladim.
İyi hissettigin kilo 52 civari.
Suanki kilom 63.8
Ancak sorun kilo vermek degil tam olarak. Benim mide bağırsak sistemimde sorun oldu ozellikle dogumdan sonra. Hep vardi ama dogumdan sonra değişik bir agri vs oldu. Bir de alerjik astimim, migrenim var. Hepsi dogru ve kisiye gore beslenmenin onemini vurguluyor. Bu sebeple de ben hem kendimi ogrenmek, hem daha iyi beslenebilmek, hem de bunlarla birlikte acele etmeden kilo vermek, bilinclenmek icin diyetisyen desteği almak istedim. Yani istesem ben kiloyu oyle boyle verirdim ztn ama derdim o degil

bak işte şimdi bişi diecem sonra tokat yiyecem ama diecemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
dayanamam diyeceeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bu neeeğğğğğğğğğğğğğğğğ enişteeee sağlam seçmemiş seni

Enisten bana gurrrbaaaan olsun, onu napcaz? Migren, astim, akdeniz anemisi, tiroid? Hahdhshdhdh
hııııııııııııı şimdi bak düşünmem lazım
vazgeçtim ben yine kız tarafı oluyorum
kurbaneeekkkkkkkkkkkkkk dayloşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…