Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok geçmiş olsun
iyi yolculuklar bebeğim
Saol bebikim biraz zor oldu ama geldik çok şükür

Ne ameliyatı ya hayırdır?
İkinize toplu cevap veremsafra kesesinde et parçası varmış on mm olunca kötüye çevirebiliyormus benimki 6 mm geçmeye başlamış ondan alındı baya rahatsızlandım anamlarin yanında öyle işte şuan iyiyim çok şükür yatiom öyle akşam sabah

Kadir gecesi doğdun galiba. Ben başka ihtimal göremiyorum.
Ya sence böyle bir şey olabilir mi, hı, olabilir mi? İhtimal veriyor musun? Bu havada birkaç günde bir ancak banyo yapabiliyorum. Yapışık geziyoruz
Bence bana ayrı cevap vermen lazımdı ama neyse Çook geçmiş olsun. Bir an önce toparlarsın inşallah. Tarhanaları, domatesleri ellemiyon artık di mi? Elleşme, yat dinlen

Atarm Atarm yne hatrlat sonra gagsga
İstemem sen kesin beni öldürecek şeylerle değiştirirsin

Bağa nie pişiii yazmamışsn laağğğ

Çok geçmiş olsun nurum, dinlen bol bol. Anneciğin bakar zaten sana

Senin adına kendi kendime cevabımı verdim daha ne diyeyim ahshns
Uyumuyoruz mutlu musun
Dünden beri bizde...
13 aylk oldu bu zamana kdar diş hiç ateş yapmafı cok şükür bu zamana geldik
Ama şimdi sıcaklarn etkisiyle dündem beri garibim pert oldu uyumuor sürekli çığlık
Fitil verdm az önce artk 2 gm direndim olmadı

Ya sence böyle bir şey olabilir mi, hı, olabilir mi? İhtimal veriyor musun? Bu havada birkaç günde bir ancak banyo yapabiliyorum. Yapışık geziyoruz
Ben herşeye inanıyorum ne biliyim. O yüzden yediğim kazıkların arkası gelmiyo ama yine de ınanıyorum yani

Of zor ya. Ben de dişe bağlıyordum ama gelen giden yok. Uyumama, bol kulak yolma, elleri boğazına kadar sokma, ne ararsan var ama diş yok
Kullanmadim çünkü bende tiroid yok
Ben herşeye inanıyorum ne biliyim. O yüzden yediğim kazıkların arkası gelmiyo ama yine de ınanıyorum yani
Üzülme Bride bak ben de sen gibin olmuşum. Tiroid var dedi diye yedim hemen. İşte biz iyi kalpli insanlar böyleyiz. Üzerler bizi

İlk dişler öyle oluo
Snra tak tak tak gidior domino gibi

Uyanın öğlen oldu. Hava sıcak
Perişanımmm şimdiiii
Mutlu oldnmuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…