• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet fıstık çok oldu görüşmeyeli. Eşim covid biraz zor geçirdi ama çok şükür atlattı. Şu an çok daha iyi. Ben mezun oldum. Formasyon için üniversite kovalıyorum 🙃🙃 bir hafta sonra izne ayrılacağım bir aylık inşallah gün sayıyorum 😁şimdi de Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. şarkısı ile balkonda çiçeklerimle birlikte kahve içiyorum 🥰🥰 senin için hepsini bir fotoya koydum 🥰🥰 sen napiyorsun nasılsın yeğenim nasıl 🥰🥰

Yaaaa nasil da erkenden cevap yaziyorum amaaaa 😬😬
Kuzuumm cok gecmis olsun oncelikle, insallah tammaaamen iyisinizdir simdi 🤗
İzne ayrilmissindir diye düşünüyorum çünkü 1 hafta gecmis 🥴
Ciceklerin harikaaaa bizde de var ama bakamıyorum hiç ben, bizde guzel olmuyor ya esim ne kadar bakabilirse işte. Işık da uygun degil herhalde kuzucuklara 😵‍💫
Ben de iyiyim bu aralar çok kayit yogunlugu durumu var. Kesin kayıtlar baslayacak. Herkes oglenci istiyor ve hep de cok hakli gerekce hesapta😏. Bayiltiyorlar insani.
Oyyy uni bitmis heee, ohhh harikaaa, insallah formasyon da bulursun kuzum, gonlune gore olsun inşallahhhhh 🥰🥰
Bebisko da iyi, kudurmak suretiynen buyuyor çok şükür 🤣🤣🌺🌺
Ozlemisim seni bee 😍😍😍😍😍😍😍😍😍

sence kötü demeye cesaretim varmııııııııı

cesaretin varmı aşkaaaaaaaaaaaaaaaağğğğğğğğğğğ :KK75: :KK75: :KK75: :KK75:
Hahdshhdshd sen bilirsin tatlim ben seni tutmayim 🤣🤣🤣🤣🤣
nie 2 kilon fazla varda veremionmu
sıfır bedenmi olacan
ne yani neeee
derdin neeeğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
Boyum 1.58
65.8ile diyetisyene basladim.
İyi hissettigin kilo 52 civari.
Suanki kilom 63.8
Ancak sorun kilo vermek degil tam olarak. Benim mide bağırsak sistemimde sorun oldu ozellikle dogumdan sonra. Hep vardi ama dogumdan sonra değişik bir agri vs oldu. Bir de alerjik astimim, migrenim var. Hepsi dogru ve kisiye gore beslenmenin onemini vurguluyor. Bu sebeple de ben hem kendimi ogrenmek, hem daha iyi beslenebilmek, hem de bunlarla birlikte acele etmeden kilo vermek, bilinclenmek icin diyetisyen desteği almak istedim. Yani istesem ben kiloyu oyle boyle verirdim ztn ama derdim o degil 🥳

Hahdshhdshd sen bilirsin tatlim ben seni tutmayim 🤣🤣🤣🤣🤣

Boyum 1.58
65.8ile diyetisyene basladim.
İyi hissettigin kilo 52 civari.
Suanki kilom 63.8
Ancak sorun kilo vermek degil tam olarak. Benim mide bağırsak sistemimde sorun oldu ozellikle dogumdan sonra. Hep vardi ama dogumdan sonra değişik bir agri vs oldu. Bir de alerjik astimim, migrenim var. Hepsi dogru ve kisiye gore beslenmenin onemini vurguluyor. Bu sebeple de ben hem kendimi ogrenmek, hem daha iyi beslenebilmek, hem de bunlarla birlikte acele etmeden kilo vermek, bilinclenmek icin diyetisyen desteği almak istedim. Yani istesem ben kiloyu oyle boyle verirdim ztn ama derdim o degil 🥳
bak işte şimdi bişi diecem sonra tokat yiyecem ama diecemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
dayanamam diyeceeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bu neeeğğğğğğğğğğğğğğğğ enişteeee sağlam seçmemiş seni :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Enisten bana gurrrbaaaan olsun, onu napcaz? Migren, astim, akdeniz anemisi, tiroid? Hahdhshdhdh
hııııııııııııı şimdi bak düşünmem lazım
vazgeçtim ben yine kız tarafı oluyorum
kurbaneeekkkkkkkkkkkkkk dayloşşşşşşşşşşşşşş :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Back