Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bencede bekle ama ben biliorm
Kız

Onör duydum efenim

Hava çok sıcak, evin etrafındaki metro inşaatı bitmiyor, benim bugün abur cubur yiyesim var, hayat çok zor arkidişler...
Ee yeee
Bem kendimi hiç bişide kısmadam
Ne istedşysem yedim azar azar

Yap, senin neyin eksik!!!

Mısır patlat
Sana gelelim
Kolalar benden

Bencede bekle ama ben biliorm
Kız

Ee yeee
Bem kendimi hiç bişide kısmadam
Ne istedşysem yedim azar azar

Sana gelelim
Kolalar benden
Nööö yiyemem, ideal kilomda değildim zaten hamile kaldığımda, bebeğe de faydası olmayan şeyler zaten yağlandığımla kalıcim

Kendini böyle kısıtladığında doğumdan sonra sıktığın, kontrol ettiğin ne varsa "Eeh yeter be" teknolojisiyle misliyle geri dönüyor ama sen bilirsin
Ayy yok çok sıkmıyorum aslında. Bugün bir abur cubur perisi geldi ama ne olduysa hamilelikten beri abur cubura olan düşkünlüğüm azaldı aslında. Devam etseydi nasıl yapardım bilemiyorum ama şu an bilinçli şekilde yapmasam da kestim onları.

Kes kes. Canın çok istediğinde sağlıklı alternatiflerinden mahrum bırakma ama kendini

Kayınvalideler, anneler hep böyle, sanki karar onlara kalmış. Benimkiler daha 1. Karnımda 2. Yi planlıyorlar. "Size ne kardeşim size neeeee?" Diyesim geliyor da daha diyemedim. Bir ara patlar derim kesin
Daha yeni beş saat aralıksız uyuyabiliyorum. Çocuk bir yaşında düşün. Hiç mi gün yüzü görmeyelim hep mi çocuk bakalım. Vicdansızlar.

Sarı kola mı ama?
sen ne istersen
yeterki mısırı patlat
bide ben bebelere bakarım

Nööö yiyemem, ideal kilomda değildim zaten hamile kaldığımda, bebeğe de faydası olmayan şeyler zaten yağlandığımla kalıcim
sen bilirsin cnm
ama kendini gebelikte kısıtlamana gerek yk
cnın ne çekerse ye.. bebeği faydası var yok.. sonuçta seninde canın çekiyor
ben zaten hormon ilaçlarından düşük tehlikem var die aylarca şiştim.. sonra baktım zaten şişmişim bide yedim
54 ile gebe kalıp 85 ile doğuma girdim sonuç ? şuan 57 son 3 veriliyor yani

Daha yeni beş saat aralıksız uyuyabiliyorum. Çocuk bir yaşında düşün. Hiç mi gün yüzü görmeyelim hep mi çocuk bakalım. Vicdansızlar.
Hakkaten öyle hee, ben bir de çalışıyorum ve işi bırakıp eve dönme gibi bir ihtimalim yok. Ona rağmen peşinden 2. Yi yaptırıyorlar bana. Gerçekten bıraksak gün yüzü göstermeyecekler
Uuuu baluş emeğine sağlık. Çok almışsın hakkaten ama çok da güzel vermişsin maaşallah son 3ü boşver nazarlık kalsın

son 3 kilo aylardır son 3
kitlendi gitmior aylardır ama bende üstüne gitmedim
sıcaklardan sonra onuda veririm
kışı hiç sevmem ama kışın kilo vermekk daha kolay bana göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…