- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #219.161
Yap, senin neyin eksik!!!Bizden çıkmadı infulencer anne, instamom. Ben yapıciim!
Mısır patlatOnör duydum efenim
Hava çok sıcak, evin etrafındaki metro inşaatı bitmiyor, benim bugün abur cubur yiyesim var, hayat çok zor arkidişler...
Bencede bekle ama ben biliormBizden çıkmadı infulencer anne, instamom. Ben yapıciim!
Bakalım ikili test için gittiğimizde ne diyecek doktor, 12-14 haftada gel dedi. 14’ü bekliyim belki cinsiyeti de görürüz diyorum ama sabredebilirim umarım
Ee yeeeOnör duydum efenim
Hava çok sıcak, evin etrafındaki metro inşaatı bitmiyor, benim bugün abur cubur yiyesim var, hayat çok zor arkidişler...
Sana gelelimYap, senin neyin eksik!!!
Mısır patlat
Sarı kola mı ama?Bencede bekle ama ben biliorm
Kız
Ee yeee
Bem kendimi hiç bişide kısmadam
Ne istedşysem yedim azar azar
Sana gelelim
Kolalar benden
Nööö yiyemem, ideal kilomda değildim zaten hamile kaldığımda, bebeğe de faydası olmayan şeyler zaten yağlandığımla kalıcimBencede bekle ama ben biliorm
Kız
Ee yeee
Sana gelelim
Kolalar benden
Kendini böyle kısıtladığında doğumdan sonra sıktığın, kontrol ettiğin ne varsa "Eeh yeter be" teknolojisiyle misliyle geri dönüyor ama sen bilirsinNööö yiyemem, ideal kilomda değildim zaten hamile kaldığımda, bebeğe de faydası olmayan şeyler zaten yağlandığımla kalıcim
Ayy yok çok sıkmıyorum aslında. Bugün bir abur cubur perisi geldi ama ne olduysa hamilelikten beri abur cubura olan düşkünlüğüm azaldı aslında. Devam etseydi nasıl yapardım bilemiyorum ama şu an bilinçli şekilde yapmasam da kestim onları.Kendini böyle kısıtladığında doğumdan sonra sıktığın, kontrol ettiğin ne varsa "Eeh yeter be" teknolojisiyle misliyle geri dönüyor ama sen bilirsin
Kes kes. Canın çok istediğinde sağlıklı alternatiflerinden mahrum bırakma ama kendiniAyy yok çok sıkmıyorum aslında. Bugün bir abur cubur perisi geldi ama ne olduysa hamilelikten beri abur cubura olan düşkünlüğüm azaldı aslında. Devam etseydi nasıl yapardım bilemiyorum ama şu an bilinçli şekilde yapmasam da kestim onları.
Daha yeni beş saat aralıksız uyuyabiliyorum. Çocuk bir yaşında düşün. Hiç mi gün yüzü görmeyelim hep mi çocuk bakalım. Vicdansızlar.Kayınvalideler, anneler hep böyle, sanki karar onlara kalmış. Benimkiler daha 1. Karnımda 2. Yi planlıyorlar. "Size ne kardeşim size neeeee?" Diyesim geliyor da daha diyemedim. Bir ara patlar derim kesin
Hadi bağaalımmYap, senin neyin eksik!!!
Mısır patlat
Bencede bekle ama ben biliorm
Kız
Ee yeee
Sana gelelim
Kolalar benden
Benimki kendi kendini büyütüyor. 8-10 saat uyuyorum. O da 14-15 saat uyuyor. Çok boş vakit kalıyor, sıkılıyorum, boş boş oturuyorum öyleÇocukla hiç olur mu?
sen ne istersenSarı kola mı ama?
sen bilirsin cnmNööö yiyemem, ideal kilomda değildim zaten hamile kaldığımda, bebeğe de faydası olmayan şeyler zaten yağlandığımla kalıcim
Şuraya "Günaydın. Neal uyuyor mu ya?" diyen bir Bolon çizelim
Hakkaten öyle hee, ben bir de çalışıyorum ve işi bırakıp eve dönme gibi bir ihtimalim yok. Ona rağmen peşinden 2. Yi yaptırıyorlar bana. Gerçekten bıraksak gün yüzü göstermeyeceklerDaha yeni beş saat aralıksız uyuyabiliyorum. Çocuk bir yaşında düşün. Hiç mi gün yüzü görmeyelim hep mi çocuk bakalım. Vicdansızlar.
Uuuu baluş emeğine sağlık. Çok almışsın hakkaten ama çok da güzel vermişsin maaşallahsen ne istersen
yeterki mısırı patlat
bide ben bebelere bakarım
sen bilirsin cnm
ama kendini gebelikte kısıtlamana gerek yk
cnın ne çekerse ye.. bebeği faydası var yok.. sonuçta seninde canın çekiyor
ben zaten hormon ilaçlarından düşük tehlikem var die aylarca şiştim.. sonra baktım zaten şişmişimbide yedim
54 ile gebe kalıp 85 ile doğuma girdimsonuç ? şuan 57 son 3 veriliyor yani
son 3 kilo aylardır son 3Hakkaten öyle hee, ben bir de çalışıyorum ve işi bırakıp eve dönme gibi bir ihtimalim yok. Ona rağmen peşinden 2. Yi yaptırıyorlar bana. Gerçekten bıraksak gün yüzü göstermeyecekler
Uuuu baluş emeğine sağlık. Çok almışsın hakkaten ama çok da güzel vermişsin maaşallahson 3ü boşver nazarlık kalsın
herkes uyuyor
sen bence uyuBana gün aydı baluuuş
Ben senin izinden gidiyorum ne bulursam yiyorum geçen 2 paket cips yedim56’yla hamile kaldım bakalım ne olacak abjsbsjsjdns
sen bence uyubak uyu demiştim diecem sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?