- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.096
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #219.201
DusunceBulutu bebeğim daha iyimisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Atarm Atarm yne hatrlat sonra gagsgayarar yarar
beleşkeee
Çok geçmiş olsunKemik ağrıları geçti de boğaz ağrısı öksürük başladı.kendimi geçtim kaç gündür gece gündüz kızın ateşi var.4 saat arayla calpol pedifen dönüşümlü veriyorum.bugün onda da öksürük başladı inşallah geçer çok yoruldum
Saol bebikim biraz zor oldu ama geldik çok şüküriyi yolculuklar bebeğim
Anam babam salı çarşamba ofise gidiyorum artık, alışmışım evde yatarak çalışmaya pertim çıktı 2 haftada
He geç kalmıştı zaten zaar
Anne olmak yeni moda anacım bunlarda artık, bir de anne bebek influencerlığı çıktı ya ondan da faydalanmak istiyorlar herhalde bol bol
Geç kaldın, senin ünlülerden neyin eksik? Soruyorum yiaaa neyin eksikk?
Kayınvalideler, anneler hep böyle, sanki karar onlara kalmış. Benimkiler daha 1. Karnımda 2. Yi planlıyorlar. "Size ne kardeşim size neeeee?" Diyesim geliyor da daha diyemedim. Bir ara patlar derim kesin
Geçmiş olsun beybim. Neyin vardı ben kaçırmışım, önemli bir şey değil inş
İkinize toplu cevap veremsafra kesesinde et parçası varmış on mm olunca kötüye çevirebiliyormus benimki 6 mm geçmeye başlamış ondan alındı baya rahatsızlandım anamlarin yanında öyle işte şuan iyiyim çok şükür yatiom öyle akşam sabahNe ameliyatı ya hayırdır?
Ya sence böyle bir şey olabilir mi, hı, olabilir mi? İhtimal veriyor musun? Bu havada birkaç günde bir ancak banyo yapabiliyorum. Yapışık geziyoruzKadir gecesi doğdun galiba. Ben başka ihtimal göremiyorum.
Bence bana ayrı cevap vermen lazımdı ama neyse Çook geçmiş olsun. Bir an önce toparlarsın inşallah. Tarhanaları, domatesleri ellemiyon artık di mi? Elleşme, yat dinlenİkinize toplu cevap veremsafra kesesinde et parçası varmış on mm olunca kötüye çevirebiliyormus benimki 6 mm geçmeye başlamış ondan alındı baya rahatsızlandım anamlarin yanında öyle işte şuan iyiyim çok şükür yatiom öyle akşam sabah
İstemem sen kesin beni öldürecek şeylerle değiştirirsinAtarm Atarm yne hatrlat sonra gagsga
Bağa nie pişiii yazmamışsn laağğğYa sence böyle bir şey olabilir mi, hı, olabilir mi? İhtimal veriyor musun? Bu havada birkaç günde bir ancak banyo yapabiliyorum. Yapışık geziyoruz
Bence bana ayrı cevap vermen lazımdı ama neyse Çook geçmiş olsun. Bir an önce toparlarsın inşallah. Tarhanaları, domatesleri ellemiyon artık di mi? Elleşme, yat dinlen
Senin adına kendi kendime cevabımı verdim daha ne diyeyim ahshnsİstemem sen kesin beni öldürecek şeylerle değiştirirsin
Bağa nie pişiii yazmamışsn laağğğ
Evet, mesela sabahlari sey var menude, immm, zehir iciyosun icinin yaglari erisin diye ahdhshdhshdsİstemem sen kesin beni öldürecek şeylerle değiştirirsin
Bağa nie pişiii yazmamışsn laağğğ
Çok geçmiş olsun nurum, dinlen bol bol. Anneciğin bakar zaten sanaÇok geçmiş olsun
Saol bebikim biraz zor oldu ama geldik çok şükür
İkinize toplu cevap veremsafra kesesinde et parçası varmış on mm olunca kötüye çevirebiliyormus benimki 6 mm geçmeye başlamış ondan alındı baya rahatsızlandım anamlarin yanında öyle işte şuan iyiyim çok şükür yatiom öyle akşam sabah
Ya sence böyle bir şey olabilir mi, hı, olabilir mi? İhtimal veriyor musun? Bu havada birkaç günde bir ancak banyo yapabiliyorum. Yapışık geziyoruz
Bence bana ayrı cevap vermen lazımdı ama neyse Çook geçmiş olsun. Bir an önce toparlarsın inşallah. Tarhanaları, domatesleri ellemiyon artık di mi? Elleşme, yat dinlen
Dünden beri bizde...Senin adına kendi kendime cevabımı verdim daha ne diyeyim ahshns
Uyumuyoruz mutlu musun
Kullanmadim çünkü bende tiroid yokdayler dayler Sana yüz puanlık uzmanlık sorusu: Hamilelikle tiroid ilacı kullandın mı?
Ben herşeye inanıyorum ne biliyim. O yüzden yediğim kazıkların arkası gelmiyo ama yine de ınanıyorum yaniYa sence böyle bir şey olabilir mi, hı, olabilir mi? İhtimal veriyor musun? Bu havada birkaç günde bir ancak banyo yapabiliyorum. Yapışık geziyoruz
Of zor ya. Ben de dişe bağlıyordum ama gelen giden yok. Uyumama, bol kulak yolma, elleri boğazına kadar sokma, ne ararsan var ama diş yokDünden beri bizde...
13 aylk oldu bu zamana kdar diş hiç ateş yapmafı cok şükür bu zamana geldik
Ama şimdi sıcaklarn etkisiyle dündem beri garibim pert oldu uyumuor sürekli çığlık
Fitil verdm az önce artk 2 gm direndim olmadı
Kullanmadim çünkü bende tiroid yok
Üzülme Bride bak ben de sen gibin olmuşum. Tiroid var dedi diye yedim hemen. İşte biz iyi kalpli insanlar böyleyiz. Üzerler biziBen herşeye inanıyorum ne biliyim. O yüzden yediğim kazıkların arkası gelmiyo ama yine de ınanıyorum yani
Tiroid için aylardır ilaç kullanıyorum. Tiroid deme bana.Üzülme Bride bak ben de sen gibin olmuşum. Tiroid var dedi diye yedim hemen. İşte biz iyi kalpli insanlar böyleyiz. Üzerler bizi
Ben tüp bebek tedavisindeyken başladım ilaca. Doğumdan sonra iki atiy devam ettim. Bıraktım yükselmişTiroid için aylardır ilaç kullanıyorum. Tiroid deme bana.
benimki de normale dönmüş hatta yükselmiş ama doktor ilaca devam diyo.Ben tüp bebek tedavisindeyken başladım ilaca. Doğumdan sonra iki atiy devam ettim. Bıraktım yükselmiş
İlk dişler öyle oluoOf zor ya. Ben de dişe bağlıyordum ama gelen giden yok. Uyumama, bol kulak yolma, elleri boğazına kadar sokma, ne ararsan var ama diş yok
Üzülme Bride bak ben de sen gibin olmuşum. Tiroid var dedi diye yedim hemen. İşte biz iyi kalpli insanlar böyleyiz. Üzerler bizi
Perişanımmm şimdiiiiUyanın öğlen oldu. Hava sıcak