Oyyy bebek gelmeden ben de girsem o işlere diyorum ama o iş zor gibi
allah kolaylık versin badananın temizliği de zor oluyor. İyi bir usta tutun da bari kimisi daha da beter pisletiyor etrafı
bizim bir tesisat ustamız vardı mesela, adam işini yaptıktan sonra temizliyordu bir de, bayılıyordum onun işine keşke hepsi öyle olsa
Sağol kuzucum, amin inş sağlığıyla gelsin miniğim. Ultrasonda durmadan ayağını gördük çok tatlıydı. Böyle durup durup bir yerlerden bebek ayağı fırlıyodu ekrana
Zaten en büyük korkum o. Konuşurken laf arasında, normal doğum olursa kaçırmamak için doğuma yakın birkaç hafta önce geliceni söyledi
ben kırmadan, "ankaradasınız zaten, doğum sancım başlasa size haber versem bile yetişirsiniz" falan dedim ama kesinlikle gelip çok kalmalarını istemiyorum. Bir ara konuşurken neymiş eskiden aile büyükleri eve gelir 40ını çıkarır öyle gidermiş falan onları anlattı iyice korktum
eşime söylesem o da alınıyor ayda yılda bir geliyorlar zaten diye ama doğumu yapmışım evdeyim izinliyim bir de evde ne onun annesi ne kendi annemi çoook uzun süre istemiyorum yani. Galiba sırf bu yüzden her koşulda annemi yatıya çağırıcam doğumdan sonra. Hem yanımda biri olacaksa annem olsun isterim sonuçta, hem de o kadar kalacak yer yok, herhalde rahatsız olup bana ihtiyaç yok diyip daha erken gider diye düşünüyorum. Eşime söylesem anlayışla karşılar mı bilemiyorum hiç, ailesi konusunda hassas davranıyo uzakta oldukları için.