• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gözünüz aydıın. Sağlıkla, vaktinde gelsin inşallah

Daha yeni doğum yapmamış mıydı kardeşin ya :/ Başka kardeş mi bu
Yok kuzu aynı kardeş 😂😂😂
Oyyy bebek gelmeden ben de girsem o işlere diyorum ama o iş zor gibi 🙄 allah kolaylık versin badananın temizliği de zor oluyor. İyi bir usta tutun da bari kimisi daha da beter pisletiyor etrafı 🤦🏼‍♀️ bizim bir tesisat ustamız vardı mesela, adam işini yaptıktan sonra temizliyordu bir de, bayılıyordum onun işine keşke hepsi öyle olsa 😍

Sağol kuzucum, amin inş sağlığıyla gelsin miniğim. Ultrasonda durmadan ayağını gördük çok tatlıydı. Böyle durup durup bir yerlerden bebek ayağı fırlıyodu ekrana 🤭

Zaten en büyük korkum o. Konuşurken laf arasında, normal doğum olursa kaçırmamak için doğuma yakın birkaç hafta önce geliceni söyledi 😱 ben kırmadan, "ankaradasınız zaten, doğum sancım başlasa size haber versem bile yetişirsiniz" falan dedim ama kesinlikle gelip çok kalmalarını istemiyorum. Bir ara konuşurken neymiş eskiden aile büyükleri eve gelir 40ını çıkarır öyle gidermiş falan onları anlattı iyice korktum 😳🙄 eşime söylesem o da alınıyor ayda yılda bir geliyorlar zaten diye ama doğumu yapmışım evdeyim izinliyim bir de evde ne onun annesi ne kendi annemi çoook uzun süre istemiyorum yani. Galiba sırf bu yüzden her koşulda annemi yatıya çağırıcam doğumdan sonra. Hem yanımda biri olacaksa annem olsun isterim sonuçta, hem de o kadar kalacak yer yok, herhalde rahatsız olup bana ihtiyaç yok diyip daha erken gider diye düşünüyorum. Eşime söylesem anlayışla karşılar mı bilemiyorum hiç, ailesi konusunda hassas davranıyo uzakta oldukları için.
Malesef bu sene de kaldı boya badana temizlik işleri😭😭😭
Tam da bunu etiketlerinin zaman ameliyattaydim kuzum şuan annemde yatıyorum ama bugün evimize yolculuk var nasıl olacak bilmiyorum dikişleri falan orda aldirabilirsiniz dedi Dr normalde ilaç alerjim olmamasına rağmen şimdi de ilaçlara alerji oldum kasinmamak için zor tutuyorum kendimi ağrı siddetim de haliyle arttı ilaç icemeyince😭😭😭😭

Yok kuzu aynı kardeş 😂😂😂

Tam da bunu etiketlerinin zaman ameliyattaydim kuzum şuan annemde yatıyorum ama bugün evimize yolculuk var nasıl olacak bilmiyorum dikişleri falan orda aldirabilirsiniz dedi Dr normalde ilaç alerjim olmamasına rağmen şimdi de ilaçlara alerji oldum kasinmamak için zor tutuyorum kendimi ağrı siddetim de haliyle arttı ilaç icemeyince😭😭😭😭
ben dinlen die yazmıodum hiç
bugün akşama doğru yazarım diodum
kalp kalbe karşıymış
nasıl oldun kuzu

ben dinlen die yazmıodum hiç
bugün akşama doğru yazarım diodum
kalp kalbe karşıymış
nasıl oldun kuzu
İyiyim kuzu bugün ikindin eve yolculuk var ilaç da icemiom ağrılarla nasıl olacak bilmiyorum valla ama çok şükür ayaklandim ama evin içinde sürekli yuruyorum

Anam babam salı çarşamba ofise gidiyorum artık, alışmışım evde yatarak çalışmaya pertim çıktı 2 haftada 🤣
cukulatam cukulatam N Neal

Koşşş sevim koşşş

Hazal kaya hamile diolar :KK70:
He geç kalmıştı zaten zaar 🤣
Haberde öyle yazıyordu 3 aylık diye🙈🙈 sorma sorma önceden ünlüler hiç çocuk yapmazlardı şimdi 2-3’er doğuruyorlar 😂😂
Anne olmak yeni moda anacım bunlarda artık, bir de anne bebek influencerlığı çıktı ya ondan da faydalanmak istiyorlar herhalde bol bol 🤣
gideyimde dondurucudan bebemi alaym :KK70:
Geç kaldın, senin ünlülerden neyin eksik? Soruyorum yiaaa neyin eksikk? 🤣
Zaten onun dikkatsizliği yüzünden sinir oluyorum da işte.
Annesi iki tane olsun arası olmasın birlikte büyüsünler diye alttan alta veriyo gazı.
Geçen ay regl olucam karnım şiş, kızım bak kardeşin olcak diye hamilelik şakaları yapıp duruyo. Özellikle mi dikkatsiz davranıyo anlamıyorum.
Kayınvalideler, anneler hep böyle, sanki karar onlara kalmış. Benimkiler daha 1. Karnımda 2. Yi planlıyorlar. "Size ne kardeşim size neeeee?" Diyesim geliyor da daha diyemedim. Bir ara patlar derim kesin 🙄
Yok kuzu aynı kardeş 😂😂😂

Geçmiş olsun beybim. Neyin vardı ben kaçırmışım, önemli bir şey değil inşo_O

Anam babam salı çarşamba ofise gidiyorum artık, alışmışım evde yatarak çalışmaya pertim çıktı 2 haftada 🤣

He geç kalmıştı zaten zaar 🤣

Geç kaldın, senin ünlülerden neyin eksik? Soruyorum yiaaa neyin eksikk? 🤣
soruyorum ya neyin eksik tarzı N Neal benzemiş
içine nealmi kaçtı pipili annesi :KK70:

benim en merak ettiğim konu şu :KK70:
evin heryerinde bişiler var
ablammm sen bu evin tozunu hani sabırla alıyorsun :KK70:
ben boş evin tozunu alırken cinnet geçiriyorum :KK70:
Benim de toz yüzünden evde ne var ne yok çöpe atasım geliyor
Sağolasın bal0ncuğum.pozitif çıktım bir hafta evdeyiz.sarımsak inşallah fayda eder.kıza bulaşmasın da
Geçmiş olsun bulut :KK43: Kızımız iyi di mi? Sen nasıl oldun?
cukulatam cukulatam N Neal

Koşşş sevim koşşş

Hazal kaya hamile diolar :KK70:
İkinciye dönmeyen bir biz kalmışız
Haberde öyle yazıyordu 3 aylık diye🙈🙈 sorma sorma önceden ünlüler hiç çocuk yapmazlardı şimdi 2-3’er doğuruyorlar 😂😂
Çünkü onların çocuğu artık gelir kapısı. Instagram'dan reklam kasıyorlar
N Neal Sen neler yapıyorsun?
Hiç. Kocaman hiç
ayy bide hamileymişsin :confused::confused::confused::confused::confused::confused:

evi temizliyor sanırım evi dublex bi türlü gelemedi :KK70:
Hee dublex. Kümesli dublex. Ay yazamıyorum bile ya öyle bir yorgunluk ki... Kucaktan inmiyor

Pıhtılaşma yok ama meyilim var😂😂😂 o yuzden tedbir amaçlı kullanacağız kuzu
aa doğru
çünkü ben 3. ayda lekelenmem devam etmesine rağmen herşeyi kesmiştim

Hiç. Kocaman hiç

Hee dublex. Kümesli dublex. Ay yazamıyorum bile ya öyle bir yorgunluk ki... Kucaktan inmiyor
sen nerdesin kız pazartesinden beriğğğğğğğğğğğğ

Hiç. Kocaman hiç

Bizden çıkmadı infulencer anne, instamom. Ben yapıciim!
aa doğru
çünkü ben 3. ayda lekelenmem devam etmesine rağmen herşeyi kesmiştim

sen nerdesin kız pazartesinden beriğğğğğğğğğğğğ

Bakalım ikili test için gittiğimizde ne diyecek doktor, 12-14 haftada gel dedi. 14’ü bekliyim belki cinsiyeti de görürüz diyorum ama sabredebilirim umarım 😂

Yok kuzu aynı kardeş 😂😂😂

Ne ameliyatı ya hayırdır?

Back