• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benimki de normale dönmüş hatta yükselmiş ama doktor ilaca devam diyo.
Doz ayarlaması yapmıyorlar mı? Bana seninki hamilelikte oluşan bir yükseklik gibi dedi ama sanki şu anda da kendi kendine yükselmeye çalışıyor. Aralık-Ocak gibi tekrar çağırdı
İlk dişler öyle oluo
Snra tak tak tak gidior domino gibi

Perişanımmm şimdiiii
Mutlu oldnmuuuuu
Hafi bağalım çıksınlar da görelim. İki gündür kabak tadıyor. Ezilmiş kabağı dilinde dolandırıp ezmeye çalışıyor çok komik değil mi ya 🤣

Günaydınlar efenim 🤗 bugün ilk günaydını ben yazarım diyordum ama N Neal hevesimi kursağımda bırakmış çok şükür 😝
Bu işler taç devir teslim töreniyle şey oluyor. Sen doğurunca ben uyumaya başlayacağım inşallah. O zaman senin günün 4'te başlasın
Iki ay sonra çağırdı. Koskoca doçent. Vardır bi bildiği.
Duruma göre şaapıyorlar işte. Ben de her ay gidiyordum. Sonra azalttı sıklığı. Gidişat da farklı olabiliyor. Bir daha gebelik planlarsan daha erken gel dedi mesela. Yarın gideyim mi?

Of zor ya. Ben de dişe bağlıyordum ama gelen giden yok. Uyumama, bol kulak yolma, elleri boğazına kadar sokma, ne ararsan var ama diş yok

Üzülme Bride bak ben de sen gibin olmuşum. Tiroid var dedi diye yedim hemen. İşte biz iyi kalpli insanlar böyleyiz. Üzerler bizi
Kiz o tiroid esimde var bende değil 🤣 balus deyince eniste seni nasil almis böyle diye ben de ondakileri saydim 🤣🤣🤣🤣🤣 bende prolaktinoma var.

Bu işler taç devir teslim töreniyle şey oluyor. Sen doğurunca ben uyumaya başlayacağım inşallah. O zaman senin günün 4'te başlasın

Duruma göre şaapıyorlar işte. Ben de her ay gidiyordum. Sonra azalttı sıklığı. Gidişat da farklı olabiliyor. Bir daha gebelik planlarsan daha erken gel dedi mesela. Yarın gideyim mi?
Kısmetse peşpeşe cukulatam cukulatam la devralırız tacı 😅

Haftaya tatile gidiciz, evde ter dökmekten usandım 🙄 hemen geçse de denize girsem 😅 giycez pek bir şey bulamıyorum ama olsun olanlarla iade edicem artık tatilde de 😅

Doz ayarlaması yapmıyorlar mı? Bana seninki hamilelikte oluşan bir yükseklik gibi dedi ama sanki şu anda da kendi kendine yükselmeye çalışıyor. Aralık-Ocak gibi tekrar çağırdı

Hafi bağalım çıksınlar da görelim. İki gündür kabak tadıyor. Ezilmiş kabağı dilinde dolandırıp ezmeye çalışıyor çok komik değil mi ya 🤣
Yaa kıyamam
Cok acı çekiolarda dile grtiremiolar

Selamlar herkese ne var ne yok dostlar. 10 yıl sonra girdim kk ya bir hal hatır sorayım 😅 malum önümü görmüyorum hala 🤷‍♀️
Neyn var balımmm
Tek cockla pertsn :D

Git git gec bile kaldin. 🤦🏻‍♀️🤣
Içim bunaliyo bu aralar hiçbir yere sığamıyorum.

Ben şimdi bile uyuyamıyorum🙄 Bari yavrim gelsin birlikte uyumayalım😂
Ayy ben de çok erken dönemde uyku sorunu yaşamaya başlamıştım. Ama çok şükür son dönemde mis gibi tek uyku çekiyorum. İlerde yine bozulur muhtemelen ama şu an hamile vücuduna alıştım herhalde ki düzene girdi. Az sabret belki seninki de girer 🙈

Kiz o tiroid esimde var bende değil 🤣 balus deyince eniste seni nasil almis böyle diye ben de ondakileri saydim 🤣🤣🤣🤣🤣 bende prolaktinoma var.
Öyle demedin 🙄 Aklıma soktun bak yine ya. Bendeki prolaktin yüksekliği nedendi acaba :/ Süt bitince devam eder mi yine :/ Gitmem gerekir mi :/ Baağzı sorular
Kısmetse peşpeşe cukulatam cukulatam la devralırız tacı 😅

Haftaya tatile gidiciz, evde ter dökmekten usandım 🙄 hemen geçse de denize girsem 😅 giycez pek bir şey bulamıyorum ama olsun olanlarla iade edicem artık tatilde de 😅
Seve seve

Nereye? Ben bütün hamileliği 6-7 parça şeyle bitirdim
Git git gec bile kaldin. 🤦🏻‍♀️🤣
Içim bunaliyo bu aralar hiçbir yere sığamıyorum.
Toplanıp bir temiz dövsek hep beraber rahatlarız aslında

Öyle demedin 🙄 Aklıma soktun bak yine ya. Bendeki prolaktin yüksekliği nedendi acaba :/ Süt bitince devam eder mi yine :/ Gitmem gerekir mi :/ Baağzı sorular

Seve seve

Nereye? Ben bütün hamileliği 6-7 parça şeyle bitirdim

Toplanıp bir temiz dövsek hep beraber rahatlarız aslında
Valla ben de öyle yapıcam gibi görünüyor. Antalya beldibine gidicez, yıllar sonra ilk defa bir otel tatili yapıcam, önceden hep kamp yapardık, balayına bile kampa gittik 🤭
Olur mu öyle şey ben hep evdeyim çocuklar 💋

Buraya özel değil yavru kuş, diğer topiklerde çok sakin bugün nedense. Bizim iş yerinde toplu izin haftası diye bir şey var. Ülkenin toplu izin haftası mıdır nedir, herkes muhtemelen tatilde ondan girmiyor, geriye kalanlarsa bizler gibi evde eridiler :ruh:

Valla ben de öyle yapıcam gibi görünüyor. Antalya beldibine gidicez, yıllar sonra ilk defa bir otel tatili yapıcam, önceden hep kamp yapardık, balayına bile kampa gittik 🤭

Olur mu öyle şey ben hep evdeyim çocuklar 💋

Buraya özel değil yavru kuş, diğer topiklerde çok sakin bugün nedense. Bizim iş yerinde toplu izin haftası diye bir şey var. Ülkenin toplu izin haftası mıdır nedir, herkes muhtemelen tatilde ondan girmiyor, geriye kalanlarsa bizler gibi evde eridiler :ruh:
ben neden tatilde değilim
nedennnnnnnnnnnnnn o_Oo_Oo_Oo_O

Back