- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #218.641
Sen sarı kolayı da hiç tanıyamamışsın bizi tanıyamadığın gibibuzdolabında su yokmu
offffffffffff yine laf yettimSen sarı kolayı da hiç tanıyamamışsın bizi tanıyamadığın gibi
kıyamamGunaydin beybiylerr, bugun kbb randevum vardi ama grev varmis15 gundur bekliyordum bu gunu moralim bozuh
Yok askos sadece basinc ve atim duyuyorum cok rahatsiz ediyoroffffffffffff yine laf yettim
eytttttttt pipili anasısın die kendini bişi sanmağğğğğğ
kıyamam
peki ağrın felan varmı
normalde kendilerinin bi snraki güne yapması lazımYok askos sadece basinc ve atim duyuyorum cok rahatsiz ediyorrandevu almak cok zor ya yoksa o kadar uzulmezdim
Aynen grevle olacak is degilde iste ne desek olmaz, araya bayramda girdi dahada randevu bulamam. Manisada giderim artikinnormalde kendilerinin bi snraki güne yapması lazım
şu işlerde grevle olmuyor... tınlamıyorlar...
toplu bir haykırış lazm
E bir şeyim işte. Daha ne olayım ha ne olayım? Çocuk yapmışım yetmemiş bir de pipisi var düşünebiliyor musun? Dün sünnet için "Travma olur mu?" diye doktora sordum. "Eninde sonunda hayatının bir noktasında acı çekecek" dedi. "Yok ya o yüzden değil. Malum o organa gereğinden fazla anlam atfediliyor" dedim. "Bir şey olmaz ya ne olacak?" dedi. Aradığım psikolojik bakış açısıoffffffffffff yine laf yettim
eytttttttt pipili anasısın die kendini bişi sanmağğğğğğ
Niçe gibi mesela aynen aynen janim yaa marka giyiyomBizim soyadımız Osmanoğlu. Hanedan soyundanız. Abdülhamit'in tornunun tornunun tornu
Çok gülme var, buraları anlayamadım. Ondan cevab veremiyorum
Abibas gibi mi? Yok ya, değil. Öyle mi?
Sorma yav
Nasıl değişik terimler öğreniyoruz dimi her seferinde, inşallah çok iyi sonuclar olacak canım, sonra kocaman ohh beee diyecegizHomosistinüri şüphesi olduğu için kanda ve idrarda aminoasit tahlilleri tekrarlandı. Sonuçlar 20 gün sonra çıkacak. Bir şey gördüğünde kollarını ve bacaklarını titrettiğini fark ettim. Genelde o şeyi tuttuğunda titreme geçiyor gibi. Yine de nöbet mi değil mi anlaşılması için 13 Temmuz'da EEG çekilecek
İdrar tahlili için poşet takıldı. Bezi açıp kontrol edip duruyorum ama çiş yok. Allah Allah çocuk susuz mu kaldı acaba dedim. Bir açtık poşet meğer alttan çıkmış, bütün çiş beze sızmış. Yeni poşet taktılar. Emzirdim, gittik kafeteryada kahve içtik, tekrar baktık, yok. Yedek poşet verdiler. Eve gidelim bari, yaparsa kutuya koyar getiririz dedik. Yolda uyudu. Küçük Anadolu yakası turu yapıyoruz, eşimin toplantısı eşliğinde. "No need"lerle "recommended"leri dinliyoruz. Başım çatlayacak.
Keşke bilmek, öğrenmek zorunda kalmasaydık. İnşallah güzel olur her şeyNiçe gibi mesela aynen aynen janim yaa marka giyiyom
Nasıl değişik terimler öğreniyoruz dimi her seferinde, inşallah çok iyi sonuclar olacak canım, sonra kocaman ohh beee diyecegiz
doktor senşn tranva yaşadığını düşünmüştür benceE bir şeyim işte. Daha ne olayım ha ne olayım? Çocuk yapmışım yetmemiş bir de pipisi var düşünebiliyor musun? Dün sünnet için "Travma olur mu?" diye doktora sordum. "Eninde sonunda hayatının bir noktasında acı çekecek" dedi. "Yok ya o yüzden değil. Malum o organa gereğinden fazla anlam atfediliyor" dedim. "Bir şey olmaz ya ne olacak?" dedi. Aradığım psikolojik bakış açısı
Ben hala gerçek mi diye bakıyorum
cukom bebeğimmmmmmmmmmm
buzdolabında su yokmu
tşk ederim canm cukommmmmmmmmGüzel seneleriniz olsun baluşummmMinik lenoşla
Ne olmuş yineçok gergin ve sinirliyim...
böyle bir ülke olamaz.....................
al birini vur ötekisine...........
Sen yokken ben kendi kendime konuşayım buralarda istiyorsun ama o iş öyle olmaz anlıyor musun, olmaz!resmen terk edilmiş
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ama sen yokken ben konuşuorumSen yokken ben kendi kendime konuşayım buralarda istiyorsun ama o iş öyle olmaz anlıyor musun, olmaz!
Allah kuru iftiradan saklasın töööbeeeee. Bolon ben dün akşam yürek yemiş gibi arkadaş buluşması yaptım. Çok yamuğum şu anama sen yokken ben konuşuorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?