• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ohoo böyle mi anlatılır 😒😒

Köy yeşillik mi, güzel mi, manzaranız var mı?
Ne bekliosn
Kırmızı jartiyerimi giydm
Tostumu yedim bekliyorum mu:D

Kızlar bir bebişimizi gördük kalp atışınıda duyduk çok şükür. Çok iyi minik fasulyem🥰 6+6 uyumlu dedi transfere göre🤲🏼🫶🥰
Yuppiiiiiyooooo
Teyze oluyorum bidaaaaaaaaaaaaaa

Kızlar bir bebişimizi gördük kalp atışınıda duyduk çok şükür. Çok iyi minik fasulyem🥰 6+6 uyumlu dedi transfere göre🤲🏼🫶🥰
Ayy saatlerdir bekliyorum. Bakmak da aklıma gelmiyor 🤦🏻‍♀️ Çok şükür yaa nihayet nihayet. Darısı da kızların başına olsun şu mübarek günlerde inşallah. Bebik sağlıkla, vaktinde gelsin 😍
Ne bekliosn
Tostumu yedim bekliyorum mu:KK70:
Heh bak kıvama geliyorsun. Ee sonra

Ayy saatlerdir bekliyorum. Bakmak da aklıma gelmiyor 🤦🏻‍♀️ Çok şükür yaa nihayet nihayet. Darısı da kızların başına olsun şu mübarek günlerde inşallah. Bebik sağlıkla, vaktinde gelsin 😍

Üzgünüm bebeğim o saate alkolün etkisiyle ikimizde sızmışız :D

Ne bekliosn
Tostumu yedim bekliyorum mu:KK70:

Yuppiiiiiyooooo
Teyze oluyorum bidaaaaaaaaaaaaaa

Canımsınııız, sizi seviyorummm❤️❤️
Amin inşallahhh❤️❤️

Sağol canısı senin de bayramın mübarek olsun iyi bayramlar 🥰❤️
Oy maşallah sağlıcakla gelsin miniş 😍🧿

Back