- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #218.661
Yeni randevun bugün müydü?günaydııınlaaar
Black Light Alo alo alo
Mesajla bağlantılı link atmak benim işimdi ama yaaa
Ben de senin yardımcınım o haldeMesajla bağlantılı link atmak benim işimdi ama yaaaİşsiz mi kalayım
Dualarımız sizinleeeİnşallah neoşş. Dua edin bize
Ni yabalım ya sıcakla boğuşmaca diyeceğim ama bunu sana söylemek pek doğru olmaz gibiBen de senin yardımcınım o haldene yapıyorsun
Bence de gece kalkıp duş aldım ya ben sıcaktan shskddldk şu an pişiyorum resmen bugün 39 derece sanırım havaNi yabalım ya sıcakla boğuşmaca diyeceğim ama bunu sana söylemek pek doğru olmaz gibi
Burası bile böyle boğucuyken orayı düşünemiyorumBence de gece kalkıp duş aldım ya ben sıcaktan shskddldk şu an pişiyorum resmen bugün 39 derece sanırım hava
benmde dün evlilik yıldönümümdü 2de eve geçtimAllah kuru iftiradan saklasın töööbeeeee. Bolon ben dün akşam yürek yemiş gibi arkadaş buluşması yaptım. Çok yamuğum şu an
giniydinnnngünaydııınlaaar
çıkışta Z raporu isterezzzzzzzzzzzzzAiiy evet bugün 3te
Bırak şimdi yolu eziği. Ooo bize neler yaptığınızı anlat ooobenmde dün evlilik yıldönümümdü 2de eve geçtim
zor ayıldım sabah
bide ezik time hissetm kendimi..
normalde giderken yol kalabalık olur
yarm gün die herkes izinde
peki benm yolda işim ne.. neden işe gidiyorum die sordum
neden? çünkü ezik time
romantiko bir akşam yemeğiBırak şimdi yolu eziği. Ooo bize neler yaptığınızı anlat ooo
Arefe bir de, o kadar kalabalık ki. Köye gidiyorum ben de, sinir krizi geçirmeme az kaldıBurası bile böyle boğucuyken orayı düşünemiyorum
Ohoo böyle mi anlatılırromantiko bir akşam yemeği
daha sonrasında eğlence time
azcük içki ve dans
Köy yeşillik mi, güzel mi, manzaranız var mı?Arefe bir de, o kadar kalabalık ki. Köye gidiyorum ben de, sinir krizi geçirmeme az kaldı
Eveettttt elhamdülillah köyümüz çok güzel, foti çekerim sizeOhoo böyle mi anlatılır
Köy yeşillik mi, güzel mi, manzaranız var mı?
Çek çek beklerizEveettttt elhamdülillah köyümüz çok güzel, foti çekerim size
İnşallah, oh dünya varmış. Annemin evi serin yaa. Benim ev çok sıcak, dinleniyorum misssÇek çek bekleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?