• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beybi sadece esyalari koydum eve, temizlenip yerlesecek tam bir karmasa suan🧿 esim ayin sonunda gelecek buraya birlikte yapacagiz inşallah
Sende az uyank değilsn :D

Anladım canım benim oğlumda hiç emmiyor yani teklif ediyorum ama 2-3 dk en fazla 1 günde.
Olsun canı sağolsun büyüdü ya annesi soluğu sağolsun 🙏

Canı isterse 2-3 dk ancak canım bizimde göbek fıtığı oldu malesef 😢
2-3dk bile hormonları çalıştırır
Bol bol sağarsn inşallah cnm

1 temmuzda bim e katlanan tarzdan geliyor.

ben de onlardan almayı düşünüyorum
Gördüm canım gidip baktım ama yakından bu kuvetler gözüme fazla büyük geldi. Katlanmış haliyle bile eni boyu fazla genişti,vazgeçtim şimdilik katlanandan o yüzden 😅
Katlananlar bir süre sonra kat yerinden deliniyormuş, su sızdırıyormuş. Yorumlarına bakmadan almayın
Öyle diyen de var ama ben boyundan eledim başta 😱

Şu an başım bebek arabasıyla belada, ne alıcam seçicem hiiiç biliyorum. Kraft glowu çok beğeniyorum ama taşıma kapasitesi 15 kg mış. Travel sistemler 20-25 kga kadar falan taşıyor genelde ama 15 kg bebek 2.5 yaşında falan görünüyor internette tablolarda. O yaşta travelların pusetleri kullanılır mı ki zaten? Hoofff yine çorba gibiyim :ruh:

Gördüm canım gidip baktım ama yakından bu kuvetler gözüme fazla büyük geldi. Katlanmış haliyle bile eni boyu fazla genişti,vazgeçtim şimdilik katlanandan o yüzden 😅

Şu an başım bebek arabasıyla belada, ne alıcam seçicem hiiiç biliyorum. Kraft glowu çok beğeniyorum ama taşıma kapasitesi 15 kg mış. Travel sistemler 20-25 kga kadar falan taşıyor genelde ama 15 kg bebek 2.5 yaşında falan görünüyor internette tablolarda. O yaşta travelların pusetleri kullanılır mı ki zaten? Hoofff yine çorba gibiyim :ruh:
Bebek arabasıyla ilgili bilmen ve dikkat etmen gereken her şeyi yazdım ben sana. Aç tekrar oku öyle değerlendir. Bir de vazgeçilmez kriterlerinizi belirleyin. Yoksa içinden çıkamazsınız

bizim temmuz anneleri topiğinde travel sistem kullananların çoğu bastona geçti... çoğu bebek arabaları 6 aydan snra gerçekten çekilmez hale geliyormuş
şuan hepsi bastonla mutlu :D
Günaydın günaydın 🌤
Bugün öğlene kadar uyumuşuz
ne mutlu sana :D :D :D :D :D

Back