- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.242
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #218.341
Evdeyim. Çocuk büyüdükçe koşturması da çoğalıyor. Hâlâ emeklemiyo. Desteksiz biraz ayakta durabiliyo. Emeklemeden yürüyecek diyorlar ama hâlâ kucakta gezmesi de benim işlerimi zorlaştırıyor. Oturuyorum bütün gün yeni oyunlar.buluyorum oynatıyorum. Hicbir şeye vaktim kalmıyor. Yemeği bile ya annemde yiyorum ya da makarna sandvicle geçiştiriyorum.Sen nerdesin yaBu ay kocan bir ay mı kaldı ne oldu
Kamu Spotu : Taşınmayın .Miss Bride hamileyken nasil tasindi onu düşünüyorum suan, ben uc buçuk atiyorum ahagzhsbs
ama cnm onlar kendi ayakları üstünde durana kadar annelik bu değilmidir zaten...Evdeyim. Çocuk büyüdükçe koşturması da çoğalıyor. Hâlâ emeklemiyo. Desteksiz biraz ayakta durabiliyo. Emeklemeden yürüyecek diyorlar ama hâlâ kucakta gezmesi de benim işlerimi zorlaştırıyor. Oturuyorum bütün gün yeni oyunlar.buluyorum oynatıyorum. Hicbir şeye vaktim kalmıyor. Yemeği bile ya annemde yiyorum ya da makarna sandvicle geçiştiriyorum.
Gerçekten çok seviyorum hiç pişman değilim ama psikolojik olarak çok yorgunum. Neredeyse bir yıldır kendimi herşeyi herkesi bi tarafa bıraktım. Yarış atı gibi koşuyorum, gün sonunda baygın düşüyorum. Ertesi gün yine aynı. Annem de bakarım ederim diyo ama bi saat sonra yoruldum sıcak bastı falan demeye başlıyo. Kalbim kiriliyo. Ona da mecbur kalmadan vermiyorum. Koca zaten yok. Gelince de ben izne geldim deyip cekiliyo kenara. Iki üç yasına gelsin en azından biraz isim kolaylasın diye dua ediyorum Allah a
Bal0ncuk
Kutlu mutlu olsunEvlilik yıldönümümüz 3 olduk
Temizliği, toparlamayı biraz azalt. Çok vakit alan şeyler. Evin pırıl pırıl olmasa da olurEvdeyim. Çocuk büyüdükçe koşturması da çoğalıyor. Hâlâ emeklemiyo. Desteksiz biraz ayakta durabiliyo. Emeklemeden yürüyecek diyorlar ama hâlâ kucakta gezmesi de benim işlerimi zorlaştırıyor. Oturuyorum bütün gün yeni oyunlar.buluyorum oynatıyorum. Hicbir şeye vaktim kalmıyor. Yemeği bile ya annemde yiyorum ya da makarna sandvicle geçiştiriyorum.
Gerçekten çok seviyorum hiç pişman değilim ama psikolojik olarak çok yorgunum. Neredeyse bir yıldır kendimi herşeyi herkesi bi tarafa bıraktım. Yarış atı gibi koşuyorum, gün sonunda baygın düşüyorum. Ertesi gün yine aynı. Annem de bakarım ederim diyo ama bi saat sonra yoruldum sıcak bastı falan demeye başlıyo. Kalbim kiriliyo. Ona da mecbur kalmadan vermiyorum. Koca zaten yok. Gelince de ben izne geldim deyip cekiliyo kenara. Iki üç yasına gelsin en azından biraz isim kolaylasın diye dua ediyorum Allah a
Bal0ncuk
çünkü o bir minik beyGüne 05.08'de başladık çünkü o saatte uykusu bitmiş. Neden? Neden yani neden?
Teşekkür ederim tatlım amin inşallahParesilaaa evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canııım inşallah 3. Yılınızda 3 kişi olmayı nasip etsin allahımmm
Teşekkür ederimKutlu mutlu olsunMalum üçlü de geldi mi? Böyle zamanlarda sizi yalnız bırakmamayı severler
Temizliği, toparlamayı biraz azalt. Çok vakit alan şeyler. Evin pırıl pırıl olmasa da olur
Oh çok şükür çok şükürTeşekkür ederim tatlım amin inşallah
Teşekkür ederimhayır canım ikimizdik. eşim feci derecede epey zamandır değişti
1 temmuzda bim e katlanan tarzdan geliyor.Bana küvete ihtiyaç duyarım gibi de geliyor ama emin olamıyorum. Alırsam da basit küvetlerden almak istemeyebilirim. Çünkü evde kocaman bir küvetin ortada kalması rahatsız edebilir beni. Katlanır setlere bakıyorum ama gereksiz bir şey mi değil mi emin olamadım
Katlananlar bir süre sonra kat yerinden deliniyormuş, su sızdırıyormuş. Yorumlarına bakmadan almayın1 temmuzda bim e katlanan tarzdan geliyor.
ben de onlardan almayı düşünüyorum
küveti bilmem ama bende maşrapası var 1 senedir dipçik gibiKatlananlar bir süre sonra kat yerinden deliniyormuş, su sızdırıyormuş. Yorumlarına bakmadan almayın
Teşekkür ederim.Katlananlar bir süre sonra kat yerinden deliniyormuş, su sızdırıyormuş. Yorumlarına bakmadan almayın
Ben başı cektim, koşun gayri sgdhshdhdayler dayler geçen sene mahsül verdi
Yok yani o mantıkla bakacaksak geçen sene de erkek senesi olmuş olabilir manasında şey ettim. Yoksa izindeyizBen başı cektim, koşun gayri sgdhshdh
Yok yani o mantıkla bakacaksak geçen sene de erkek senesi olmuş olabilir manasında şey ettim. Yoksa izindeyiz
Bir daha tek tek açıklamayacağım. Erkek senesi kız senesi diye bir şey yok diyorum yani aaaaaaaaa
bana bak pipili annesiBir daha tek tek açıklamayacağım. Erkek senesi kız senesi diye bir şey yok diyorum yani aaaaaaaaa
Yok beee yolmazsın yolmazsınbana bak pipili annesi
seni yolarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?