- 3 Nisan 2019
- 1.806
- 3.789
- 83
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #218.361
Sagol teyzesiMaşallah fındık burunluya sağlıcakla gelsin küçük prens
Kusulmez hamislerin hormonlari oynuyor aglarlarNie kız hamişlere küsülmezmi
Bulutummmmm gözün aydınnnnnnnn
Sağlıklı bir ömür inşallah
Nice nice 3 senelere kuzumEvlilik yıldönümümüz 3 olduk
yk kız sakın ha vicdan yaptırma banaSagol teyzesi
Kusulmez hamislerin hormonlari oynuyor aglarlar
Nice nice 3 senelere kuzum
Annem geçen gün bana kusura bakma ama çok dağınıksın dedi. Çocuğu yürütece koyup daha da temizlik yapabilirmişim. Yürüteç zararlı günde en fazla yarım saat, hatta o bile çok diyorum, siz de öyle büyüdünüz diyo.Temizliği, toparlamayı biraz azalt. Çok vakit alan şeyler. Evin pırıl pırıl olmasa da olur
Keşke sen de "Kusura bakma ama bu kadar rahatsız oluyorsan sen gelip toplayabilirsin" desen. Annene bizim evin videosunu atsam da biraz fenalıklar geçirse
yk kız sakın ha vicdan yaptırma bana
ağlama
gel severm senii mıncık mıncık
Neyi kutluyoruz yine
Hahahaha Kasım ayında da erkek cogunluktaydi valla dogru ahahahYok yani o mantıkla bakacaksak geçen sene de erkek senesi olmuş olabilir manasında şey ettim. Yoksa izindeyiz
Annemde temizlik takıntı zaten. Hergün saatlerce temizlik yapıyor. Bazen buraya gelip saatlerce temizlik yapıyor ama çocukla ev iki günde dağılıyor. Onun gibi topladığım yerler topladığım gibi kalmıyor benim. Bir yerde mama.sandalyesi bir.yerde yürüteç, yerde oyun halısı. Oyuncaklar. Bazı ıslak mendili falan. :)Keşke sen de "Kusura bakma ama bu kadar rahatsız oluyorsan sen gelip toplayabilirsin" desen. Annene bizim evin videosunu atsam da biraz fenalıklar geçirse
Hahahaha Kasım ayında da erkek cogunluktaydi valla dogru ahahah
Bu kadarı çok yazık. Gerçekten değmez. Yani benim kadsr dağınık olmayın tabii. Ben bebeğin bütün eşyalarını salona taşıdım diyebilirim ama bırak o evde çocuk olduğu belli olsun. Evi toparlamaya o kadar harcayacağın zamanı kendine ayırırsın, çocuğuna ayırırsın. Bırak annen memnun olmayıversin. O evde yaşayan sizsiniz. Ben gerçekten dağınıklığımızdan şikayetçi değilim. Biri gelse bit pazarı der inan o derece dağınık. Annen görse muhtemelen fenalık geçirirAnnemde temizlik takıntı zaten. Hergün saatlerce temizlik yapıyor. Bazen buraya gelip saatlerce temizlik yapıyor ama çocukla ev iki günde dağılıyor. Onun gibi topladığım yerler topladığım gibi kalmıyor benim. Bir yerde mama.sandalyesi bir.yerde yürüteç, yerde oyun halısı. Oyuncaklar. Bazı ıslak mendili falan. :)
Uyu uyu. Bir yolunu bulup uyu. Ne yap ne et uyuYine kargalar pokunu yemeden kalkmışızdır. Hemde sınırsızca uyuma hakkımız varken agsggsgs neyse günaydıııın
Neyi kutluyoruz yine
Bu halayı neye borçluyuz baluş hanım
var die biliorum akmoş.. indirmen gerekiyorKizlar 1,5 yas icin uyku düzeniniz nasil ?
Birde su zikkimin aplilasyonu yok mumobilden girmeye ne zamanim oluyor nede aklima geliyor bi el atin bana
nasılsa gün içinde uyuyabiliosunYine kargalar pokunu yemeden kalkmışızdır. Hemde sınırsızca uyuma hakkımız varken agsggsgs neyse günaydıııın
"Sen hariç" debilmiyorum sizi canlandırayım dedm ölü gibisiniz
var die biliorum akmoş.. indirmen gerekiyor
nasılsa gün içinde uyuyabiliosun
Allah kolaylık versin. Biz de emziğe alışırsa kolik ağlaması durur belki diye çok uğraşmıştık. Olmadı. O günleri hatırladımgünaydınnnnnnnnnn
dün emziği kesme çalışmaları başladı.. delirmişçesine günaydın diommmmmmmm
bizimki emziği pıt die atardı öyle bağlı değil di ama 10. ayda uyumadan emziğe tüm huylar değişti dişlerle birlikte"Sen hariç" de
Allah kolaylık versin. Biz de emziğe alışırsa kolik ağlaması durur belki diye çok uğraşmıştık. Olmadı. O günleri hatırladım
Uyu uyu. Bir yolunu bulup uyu. Ne yap ne et uyu
günaydınnnnnnnnnn
dün emziği kesme çalışmaları başladı.. delirmişçesine günaydın diommmmmmmm
amin teyzesiHoff neoş dardayımmmm
Ayy hadi bakalım hayırla gazan mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?