- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.096
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #218.301
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir sürü şey öğreniyorsun sayılıyordur ahskddBen de bir gün yeniden kitap okurum inşallah. Burayı okuyorum. İnşallah o da sayılıyordur ahshhshsj
Çok şükür canım
495 tl rota
Ben de migünaydın canolar
anasını töbe yarabbi ya...495 tl rota
Ben de mi
Ya sorma. Her şey ateş pahası zaten ama çocuklarla ilgili olanlar çok daha fahiş fiyatlı. İçinden çıkılmaz bir hal aldı. Bebeğe bakabilecek kimse yok. Ben çalışsam alacağım para bakıcıya ya ucu ucuna yeter ya yetmez. Arkadaşım eylülde işe dönecek. Biriyle görüşmüş 6500 tele istemişanasını töbe yarabbi ya...
maaşta böyle orantıda artsa ya keşke....
sende bibiğim.. balım.. kuşum.. ciğerimmmmmmmmmmmm
2 ay önce kontrolümüzde fiş parası 130 tl idi..Ya sorma. Her şey ateş pahası zaten ama çocuklarla ilgili olanlar çok daha fahiş fiyatlı. İçinden çıkılmaz bir hal aldı. Bebeğe bakabilecek kimse yok. Ben çalışsam alacağım para bakıcıya ya ucu ucuna yeter ya yetmez. Arkadaşım eylülde işe dönecek. Biriyle görüşmüş 6500 tele istemiş
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnGünaydınnnnn hepiciginize
zahmet olmasınGünaydın günaydın ️️️ Paresilaaa Bal0ncuk gelin sizi boş göndermeyeyim
cukulatam Sana yok, sen hamilesin
Allah hepimizin yardımcısı olsun. Diyecek bir şey bulamıyorum2 ay önce kontrolümüzde fiş parası 130 tl idi..
geçen gece rahatsızlanınca işte götürdük.. şansımıza bizim dr nöbetçiydi.. neyse işte fiş kesecez 325 tl dedi.. dedm neeeeeeeeeeeeee
iyimisiniz siz ? evet dedi zam geldi... gündüz 240 gece 325 oldu
130du 240 olmuş 2 ayda....
2 menenjit aşımız daha var artık onlarda 1000 tlden olmuştur tanesi...
şaka gibi gerçekten....
Aa neden?bugün sizin gününüz pare hanım
Yok canım ne zahmeti. Buyrun buyrunzahmet olmasın
elinize sağlıkAllah hepimizin yardımcısı olsun. Diyecek bir şey bulamıyorum
Aa neden?
Yok canım ne zahmeti. Buyrun buyrun
Günaydın günaydın ️️️ Paresilaaa Bal0ncuk gelin sizi boş göndermeyeyim
cukulatam Sana yok, sen hamilesin
Sabret az, doğumdan sonra içersin ️Bi yudum alaydım..
Sabret az, doğumdan sonra içersin ️
pffffffffffffff
sıkılıorummmmmmmmAnlaştık
Niçiiin pfffffladınnnn
sıkılıorummmmmmmm
yüzme sezonum açıldı aslında ama minnoştan dolayı gidemiyorum
buradaki denizlerde henüz rüzgar vr
bühüüüüüüüüüü
Haha bu sene erkek senesi benceEneee bir tane daha altın büllüklü geliyor. Bu grubun kaderi bu oldu Sağlıkla gelsin inşallah bebiko
Eyi madem. Güle güle oku, özet çıkar. Anlatma yaptıracağım bitince