• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Temizliği, toparlamayı biraz azalt. Çok vakit alan şeyler. Evin pırıl pırıl olmasa da olur
Annem geçen gün bana kusura bakma ama çok dağınıksın dedi. Çocuğu yürütece koyup daha da temizlik yapabilirmişim. Yürüteç zararlı günde en fazla yarım saat, hatta o bile çok diyorum, siz de öyle büyüdünüz diyo. :D N Neal
İnşallah ağustosta düşünüyoruz tatili canım. Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye.

Annem geçen gün bana kusura bakma ama çok dağınıksın dedi. Çocuğu yürütece koyup daha da temizlik yapabilirmişim. Yürüteç zararlı günde en fazla yarım saat, hatta o bile çok diyorum, siz de öyle büyüdünüz diyo. :KK70: N Neal
İnşallah ağustosta düşünüyoruz tatili canım. Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye.
Keşke sen de "Kusura bakma ama bu kadar rahatsız oluyorsan sen gelip toplayabilirsin" desen. Annene bizim evin videosunu atsam da biraz fenalıklar geçirse

Kizlar 1,5 yas icin uyku düzeniniz nasil ?

Birde su zikkimin aplilasyonu yok mu 😅 mobilden girmeye ne zamanim oluyor nede aklima geliyor bi el atin bana 😅

Keşke sen de "Kusura bakma ama bu kadar rahatsız oluyorsan sen gelip toplayabilirsin" desen. Annene bizim evin videosunu atsam da biraz fenalıklar geçirse
Annemde temizlik takıntı zaten. Hergün saatlerce temizlik yapıyor. Bazen buraya gelip saatlerce temizlik yapıyor ama çocukla ev iki günde dağılıyor. Onun gibi topladığım yerler topladığım gibi kalmıyor benim. Bir yerde mama.sandalyesi bir.yerde yürüteç, yerde oyun halısı. Oyuncaklar. Bazı ıslak mendili falan. :)

Hahahaha Kasım ayında da erkek cogunluktaydi valla dogru ahahah
DusunceBulutu DusunceBulutu Duydun mu bak kızın azınlık diyor
Annemde temizlik takıntı zaten. Hergün saatlerce temizlik yapıyor. Bazen buraya gelip saatlerce temizlik yapıyor ama çocukla ev iki günde dağılıyor. Onun gibi topladığım yerler topladığım gibi kalmıyor benim. Bir yerde mama.sandalyesi bir.yerde yürüteç, yerde oyun halısı. Oyuncaklar. Bazı ıslak mendili falan. :)
Bu kadarı çok yazık. Gerçekten değmez. Yani benim kadsr dağınık olmayın tabii. Ben bebeğin bütün eşyalarını salona taşıdım diyebilirim ama bırak o evde çocuk olduğu belli olsun. Evi toparlamaya o kadar harcayacağın zamanı kendine ayırırsın, çocuğuna ayırırsın. Bırak annen memnun olmayıversin. O evde yaşayan sizsiniz. Ben gerçekten dağınıklığımızdan şikayetçi değilim. Biri gelse bit pazarı der inan o derece dağınık. Annen görse muhtemelen fenalık geçirir

Neyi kutluyoruz yine 😮
:nazar::nazar::nazar::nazar:
Bu halayı neye borçluyuz baluş hanım

bilmiyorum sizi canlandırayım dedm ölü gibisiniz :D

Kizlar 1,5 yas icin uyku düzeniniz nasil ?

Birde su zikkimin aplilasyonu yok mu 😅 mobilden girmeye ne zamanim oluyor nede aklima geliyor bi el atin bana 😅
var die biliorum akmoş.. indirmen gerekiyor

Yine kargalar pokunu yemeden kalkmışızdır. Hemde sınırsızca uyuma hakkımız varken agsggsgs neyse günaydıııın
nasılsa gün içinde uyuyabiliosun :D

bilmiyorum sizi canlandırayım dedm ölü gibisiniz :KK70:

var die biliorum akmoş.. indirmen gerekiyor

nasılsa gün içinde uyuyabiliosun :KK70:
"Sen hariç" de
günaydınnnnnnnnnn

dün emziği kesme çalışmaları başladı.. delirmişçesine günaydın diommmmmmmm

:rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci:
Allah kolaylık versin. Biz de emziğe alışırsa kolik ağlaması durur belki diye çok uğraşmıştık. Olmadı. O günleri hatırladım :(

"Sen hariç" de

Allah kolaylık versin. Biz de emziğe alışırsa kolik ağlaması durur belki diye çok uğraşmıştık. Olmadı. O günleri hatırladım :KK43:
bizimki emziği pıt die atardı öyle bağlı değil di ama 10. ayda uyumadan emziğe tüm huylar değişti dişlerle birlikte
şuan emzik bizim için sadece diş kaşıyıcı görevi görüyor ve zamanla anladımki bağlanıyorda
hemen aralarındaki duygusal bağa son vermem lazımdı
evet işkence gibi bir geceydi
ama yılmak yyok yola devam :D

Back