• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün bizim de alerji testimiz sonuçlandı bitti çok şükür 🤲🏻 İlk kez bebek loru verdim yerken ağlıcaktım 😢 çok şükür bugünümüze 🤲🏻 6.ayda bağışıklığımız düşükmüş 9.ay aşısından önce yine bir kan testi yapalım dendi.bir ay sonra tekrar gidicez inşallah o da iyi çıkar 🤲🏻

Bugün bizim de alerji testimiz sonuçlandı bitti çok şükür 🤲🏻 İlk kez bebek loru verdim yerken ağlıcaktım 😢 çok şükür bugünümüze 🤲🏻 6.ayda bağışıklığımız düşükmüş 9.ay aşısından önce yine bir kan testi yapalım dendi.bir ay sonra tekrar gidicez inşallah o da iyi çıkar 🤲🏻
Gözün aydıııın 🥳

Ama ben hamisim bana kusemezsin ki 🥺🥺

:KK68:🥰
Nie kız hamişlere küsülmezmi 🙈🙈🙈

Bulutummmmm gözün aydınnnnnnnn
Sağlıklı bir ömür inşallah

Nasıl yaramazlık yapılır sizden öğrenecek değiliz :sopa::sopa::sopa::sopa::sopa:

Eklentiler

• IMG_20220628_185735.jpg
    IMG_20220628_185735.jpg
    81 KB · Görüntüleme: 42
Gözünaydın canıım🌸🌸
Nasıl yaramazlık yapılır sizden öğrenecek değiliz :sopa::sopa::sopa::sopa::sopa:

Lenoooooşşşşşşş ağzım sulandı hahahhah

Gözün aydıııın 🥳
Sağolasın canım 🥰❤️❤️ Hep mutlu haberler alalım inşallah 🥰❤️
Nie kız hamişlere küsülmezmi 🙈🙈🙈

Bulutummmmm gözün aydınnnnnnnn
Sağlıklı bir ömür inşallah
çoook sağol bal0ncuğum 🥰❤️ İnşallah bütün bebelerimize amin amin 🤲🏻🥰
oyyyy tam ısırmalık bunlar maşallah nasıl duruyorsun 😬😍 büyümüşte parmak uçlarında yaramazlık peşinde biz de lenanın izinden gidiyoruz 😂
Gözünaydın canıım🌸🌸

Lenoooooşşşşşşş ağzım sulandı hahahhah
sağolasın canısı 🥰❤️

Günaydın günaydın ☕☕☕ Paresilaaa Paresilaaa Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. gelin sizi boş göndermeyeyim

cukulatam cukulatam Sana yok, sen hamilesin
Çok erken cevap veriyorum ama seninki ile üç oldu🙈🙈
2 ay önce kontrolümüzde fiş parası 130 tl idi..
geçen gece rahatsızlanınca işte götürdük.. şansımıza bizim dr nöbetçiydi.. neyse işte fiş kesecez 325 tl dedi.. dedm neeeeeeeeeeeeee
iyimisiniz siz ? evet dedi zam geldi... gündüz 240 gece 325 oldu
130du 240 olmuş 2 ayda....
2 menenjit aşımız daha var artık onlarda 1000 tlden olmuştur tanesi...
şaka gibi gerçekten....

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bugün sizin gününüz pare hanım :KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:

zahmet olmasın :KK70:
Hemi de ne gün güzel sürprizler 🥰🥰
Gözünüz aydın canım 🥰🥰
Onun o ayaklarıni parmaklarını ben yerim yer yer yer maşallah teyzesinin kuzusunaaaa🧿🧿

Gözünüz aydın canım 🥰🥰

Onun o ayaklarıni parmaklarını ben yerim yer yer yer maşallah teyzesinin kuzusunaaaa🧿🧿
Sağol canım sizinde evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu senelere 🥰

Sağolasın canım 🥰❤️❤️ Hep mutlu haberler alalım inşallah 🥰❤️

çoook sağol bal0ncuğum 🥰❤️ İnşallah bütün bebelerimize amin amin 🤲🏻🥰

oyyyy tam ısırmalık bunlar maşallah nasıl duruyorsun 😬😍 büyümüşte parmak uçlarında yaramazlık peşinde biz de lenanın izinden gidiyoruz 😂

sağolasın canısı 🥰❤️

Gözünüz aydın canım 🥰🥰

Tşk ederiz teyzoşlar 🎈

Back