- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.096
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #218.321
daha barışmadık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha barışmadık
küçük beyle küs değilim amaMerhaba teyzoslar brn bugun 15 haftalik oldum. Cuma gunu cinsiyetim de belli oldu.
Aralikta oglusumuz dunyaya gelicek
Eki Görüntüle 3090391
Ama ben hamisim bana kusemezsin kidaha barışmadık
küçük beyle küs değilim ama
Maşallah fındık burunluya sağlıcakla gelsin küçük prensMerhaba teyzoslar brn bugun 15 haftalik oldum. Cuma gunu cinsiyetim de belli oldu.
Aralikta oglusumuz dunyaya gelicek
Eki Görüntüle 3090391
Gözün aydıııınBugün bizim de alerji testimiz sonuçlandı bitti çok şükür İlk kez bebek loru verdim yerken ağlıcaktım çok şükür bugünümüze 6.ayda bağışıklığımız düşükmüş 9.ay aşısından önce yine bir kan testi yapalım dendi.bir ay sonra tekrar gidicez inşallah o da iyi çıkar
Nie kız hamişlere küsülmezmiAma ben hamisim bana kusemezsin ki
Bulutummmmm gözün aydınnnnnnnnBugün bizim de alerji testimiz sonuçlandı bitti çok şükür İlk kez bebek loru verdim yerken ağlıcaktım çok şükür bugünümüze 6.ayda bağışıklığımız düşükmüş 9.ay aşısından önce yine bir kan testi yapalım dendi.bir ay sonra tekrar gidicez inşallah o da iyi çıkar
Bunlar neeeeee anam ısırmalık tamNasıl yaramazlık yapılır sizden öğrenecek değiliz
Şeytan ne olcak başkaBunlar neeeeee anam ısırmalık tam
Gözünaydın canıımBugün bizim de alerji testimiz sonuçlandı bitti çok şükür İlk kez bebek loru verdim yerken ağlıcaktım çok şükür bugünümüze 6.ayda bağışıklığımız düşükmüş 9.ay aşısından önce yine bir kan testi yapalım dendi.bir ay sonra tekrar gidicez inşallah o da iyi çıkar
Nasıl yaramazlık yapılır sizden öğrenecek değiliz
Gözünaydın canıım
Lenoooooşşşşşşş ağzım sulandı hahahhah
Geliyoruz kapıyı aç 🍽Şeytan ne olcak başka
Sağolasın canım Hep mutlu haberler alalım inşallahGözün aydıııın
çoook sağol bal0ncuğum İnşallah bütün bebelerimize amin aminNie kız hamişlere küsülmezmi
Bulutummmmm gözün aydınnnnnnnn
Sağlıklı bir ömür inşallah
oyyyy tam ısırmalık bunlar maşallah nasıl duruyorsun büyümüşte parmak uçlarında yaramazlık peşinde biz de lenanın izinden gidiyoruzNasıl yaramazlık yapılır sizden öğrenecek değiliz
sağolasın canısıGözünaydın canıım
Lenoooooşşşşşşş ağzım sulandı hahahhah
Çok erken cevap veriyorum ama seninki ile üç olduGünaydın günaydın ️️️ Paresilaaa Bal0ncuk gelin sizi boş göndermeyeyim
cukulatam Sana yok, sen hamilesin
Hemi de ne gün güzel sürprizler2 ay önce kontrolümüzde fiş parası 130 tl idi..
geçen gece rahatsızlanınca işte götürdük.. şansımıza bizim dr nöbetçiydi.. neyse işte fiş kesecez 325 tl dedi.. dedm neeeeeeeeeeeeee
iyimisiniz siz ? evet dedi zam geldi... gündüz 240 gece 325 oldu
130du 240 olmuş 2 ayda....
2 menenjit aşımız daha var artık onlarda 1000 tlden olmuştur tanesi...
şaka gibi gerçekten....
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bugün sizin gününüz pare hanım
zahmet olmasın
Gözünüz aydın canımBugün bizim de alerji testimiz sonuçlandı bitti çok şükür İlk kez bebek loru verdim yerken ağlıcaktım çok şükür bugünümüze 6.ayda bağışıklığımız düşükmüş 9.ay aşısından önce yine bir kan testi yapalım dendi.bir ay sonra tekrar gidicez inşallah o da iyi çıkar
Onun o ayaklarıni parmaklarını ben yerim yer yer yer maşallah teyzesinin kuzusunaaaaNasıl yaramazlık yapılır sizden öğrenecek değiliz
Evlilik yıldönümümüz 3 oldukAllah hepimizin yardımcısı olsun. Diyecek bir şey bulamıyorum
Aa neden?
Yok canım ne zahmeti. Buyrun buyrun
Sağol canım sizinde evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu senelereÇok erken cevap veriyorum ama seninki ile üç oldu
Hemi de ne gün güzel sürprizler
Gözünüz aydın canım
Onun o ayaklarıni parmaklarını ben yerim yer yer yer maşallah teyzesinin kuzusunaaaa
Sağolasın canım Hep mutlu haberler alalım inşallah
çoook sağol bal0ncuğum İnşallah bütün bebelerimize amin amin
oyyyy tam ısırmalık bunlar maşallah nasıl duruyorsun büyümüşte parmak uçlarında yaramazlık peşinde biz de lenanın izinden gidiyoruz
sağolasın canısı
Çok erken cevap veriyorum ama seninki ile üç oldu
Hemi de ne gün güzel sürprizler
Gözünüz aydın canım
Onun o ayaklarıni parmaklarını ben yerim yer yer yer maşallah teyzesinin kuzusunaaaa
Teşekkür ederim canımSağol canım sizinde evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu senelere