• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen nerdesin ya 🙄 Bu ay kocan bir ay mı kaldı ne oldu
Evdeyim. Çocuk büyüdükçe koşturması da çoğalıyor. Hâlâ emeklemiyo. Desteksiz biraz ayakta durabiliyo. Emeklemeden yürüyecek diyorlar ama hâlâ kucakta gezmesi de benim işlerimi zorlaştırıyor. Oturuyorum bütün gün yeni oyunlar.buluyorum oynatıyorum. Hicbir şeye vaktim kalmıyor. Yemeği bile ya annemde yiyorum ya da makarna sandvicle geçiştiriyorum.
Gerçekten çok seviyorum hiç pişman değilim ama psikolojik olarak çok yorgunum. Neredeyse bir yıldır kendimi herşeyi herkesi bi tarafa bıraktım. Yarış atı gibi koşuyorum, gün sonunda baygın düşüyorum. Ertesi gün yine aynı. Annem de bakarım ederim diyo ama bi saat sonra yoruldum sıcak bastı falan demeye başlıyo. Kalbim kiriliyo. Ona da mecbur kalmadan vermiyorum. Koca zaten yok. Gelince de ben izne geldim deyip cekiliyo kenara. Iki üç yasına gelsin en azından biraz isim kolaylasın diye dua ediyorum Allah a

Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye.

Miss Bride Miss Bride hamileyken nasil tasindi onu düşünüyorum suan, ben uc buçuk atiyorum ahagzhsbs
Kamu Spotu : Taşınmayın . 😂
Ben hamileyken nolur evden çıkın diye bi yalvarmadigim kaldı adamlara. Tapuyu almışız herşey bitmiş çıkmadılar ki çıkmadılar. Ev beğenemiyorlarmiş.
Doğumdan sonra anneme gittim de bi hafta kaldım. Sonra annem alttan alta hadi gidin yoruldum demeye başlayınca eşime kendim gitmek istiyomusum gibi yapıp eve döndüm. Ama daha evden boya kokusu bile çıkmamıştı.
Üç buçuk atmakta haklisin ya. 😂🤣

Evdeyim. Çocuk büyüdükçe koşturması da çoğalıyor. Hâlâ emeklemiyo. Desteksiz biraz ayakta durabiliyo. Emeklemeden yürüyecek diyorlar ama hâlâ kucakta gezmesi de benim işlerimi zorlaştırıyor. Oturuyorum bütün gün yeni oyunlar.buluyorum oynatıyorum. Hicbir şeye vaktim kalmıyor. Yemeği bile ya annemde yiyorum ya da makarna sandvicle geçiştiriyorum.
Gerçekten çok seviyorum hiç pişman değilim ama psikolojik olarak çok yorgunum. Neredeyse bir yıldır kendimi herşeyi herkesi bi tarafa bıraktım. Yarış atı gibi koşuyorum, gün sonunda baygın düşüyorum. Ertesi gün yine aynı. Annem de bakarım ederim diyo ama bi saat sonra yoruldum sıcak bastı falan demeye başlıyo. Kalbim kiriliyo. Ona da mecbur kalmadan vermiyorum. Koca zaten yok. Gelince de ben izne geldim deyip cekiliyo kenara. Iki üç yasına gelsin en azından biraz isim kolaylasın diye dua ediyorum Allah a

ama cnm onlar kendi ayakları üstünde durana kadar annelik bu değilmidir zaten...
böyle düşünerek daha dibe batarız...
olumlu şeyler düşünürsen hayat bir tık daha güzel olur
tatile çıkın mesela...
bebekle tatile çıkılmaz diye bişey yok..

Evlilik yıldönümümüz 3 olduk🥰🥰🥰
Kutlu mutlu olsun 🥳 Malum üçlü de geldi mi? Böyle zamanlarda sizi yalnız bırakmamayı severler 😒😒

Temizliği, toparlamayı biraz azalt. Çok vakit alan şeyler. Evin pırıl pırıl olmasa da olur

Paresilaaa Paresilaaa evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canııım inşallah 3. Yılınızda 3 kişi olmayı nasip etsin allahımmm🤲🏼🤲🏼🤲🏼
Teşekkür ederim tatlım amin inşallah 🤲🏻🤲🏻
Kutlu mutlu olsun 🥳 Malum üçlü de geldi mi? Böyle zamanlarda sizi yalnız bırakmamayı severler 😒😒

Temizliği, toparlamayı biraz azalt. Çok vakit alan şeyler. Evin pırıl pırıl olmasa da olur
Teşekkür ederim 💃💃💃 hayır canım ikimizdik. eşim feci derecede epey zamandır değişti 💃💃

Bana küvete ihtiyaç duyarım gibi de geliyor ama emin olamıyorum. Alırsam da basit küvetlerden almak istemeyebilirim. Çünkü evde kocaman bir küvetin ortada kalması rahatsız edebilir beni. Katlanır setlere bakıyorum ama gereksiz bir şey mi değil mi emin olamadım :KK57:
1 temmuzda bim e katlanan tarzdan geliyor.

ben de onlardan almayı düşünüyorum

Back