• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu kadarı çok yazık. Gerçekten değmez. Yani benim kadsr dağınık olmayın tabii. Ben bebeğin bütün eşyalarını salona taşıdım diyebilirim ama bırak o evde çocuk olduğu belli olsun. Evi toparlamaya o kadar harcayacağın zamanı kendine ayırırsın, çocuğuna ayırırsın. Bırak annen memnun olmayıversin. O evde yaşayan sizsiniz. Ben gerçekten dağınıklığımızdan şikayetçi değilim. Biri gelse bit pazarı der inan o derece dağınık. Annen görse muhtemelen fenalık geçirir
Benim essim de öyle. Ev hep toplu dursun istiyo.
Mutfaktaki ocağın yanan yerlerinin altındaki metal yağ olmuş temizlemiyo musun diyo bana geçen gün.
Kapalı mutfak dolaplarının içini silecekmişim düzenli olarak brun tabakları falan çıkartıp.
Yanı benim hayatımda zor olan bir tek kişi yok ki idare edeyim.
Eşim geldiğinde sabahları o uyanmadan ben çocukla uyanıp doyurup altını değiştirip uyutup evi silip süpürüp toparlayıp kahvaltıyı hazırlıyorum. Beyefendinin gece ben uyurken yediği meyve tabağı, içtiği sodanın bardağını dağıttığı eşyalarını toplamadan güne başlamayız.
Ama sorsan eve hiç bakmıyorum ben yaaa😂

Mutfaktaki ocağın yanan yerlerinin altındaki metal yağ olmuş temizlemiyo musun diyo bana geçen gün.
Kapalı mutfak dolaplarının içini silecekmişim düzenli olarak brun tabakları falan çıkartıp.
Eşim geldiğinde sabahları o uyanmadan ben çocukla uyanıp doyurup altını değiştirip uyutup evi silip süpürüp toparlayıp kahvaltıyı hazırlıyorum. Beyefendinin gece ben uyurken yediği meyve tabağı, içtiği sodanın bardağını dağıttığı eşyalarını toplamadan güne başlamayız.
eşine desene bir işin ucundan tutmak istermisin acaba die

hamilelik hayal edince midem kalkıo :KK70:
E ikinciyi yapacaksın
Kendi çocuğumun babasına ağzıma geleni söylüyorum çok şükür de seninkine şimdi ne desem olmayacak. Allah kolaylık versin

DusunceBulutu DusunceBulutu Duydun mu bak kızın azınlık diyor

Bu kadarı çok yazık. Gerçekten değmez. Yani benim kadsr dağınık olmayın tabii. Ben bebeğin bütün eşyalarını salona taşıdım diyebilirim ama bırak o evde çocuk olduğu belli olsun. Evi toparlamaya o kadar harcayacağın zamanı kendine ayırırsın, çocuğuna ayırırsın. Bırak annen memnun olmayıversin. O evde yaşayan sizsiniz. Ben gerçekten dağınıklığımızdan şikayetçi değilim. Biri gelse bit pazarı der inan o derece dağınık. Annen görse muhtemelen fenalık geçirir
O kadar Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. yazdi sandim ki, gunahsini aldım puuu bana. Neos efendi neos efendi, noliiii haaa???
🥸

Kaos lazım. Buralar fazla duruldu

Hee bize oto koltuğu bile aldırmıyordu. Kendi emzik vermiş. Yoğartık yaaaa Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye.
Hahshashsh hareket istiyorum diyosunnnn, pikiiii, annadim ama, neden ben he neden sgdhsbdbsbd

Oto koltugu sacma, mama sandalyesi tirt, bebek arabası mort vs vs, ona gelince her sey serbesttt birak yaaaaaaaahdhshdhd

DusunceBulutu DusunceBulutu Duydun mu bak kızın azınlık diyor

Azınlık değil seçilmiş kişileriz diyorum 🤣 aslında kasım ayında yarı yarıyaydı ufak bir farkla erkek çoğunluktaydı diye hatırlıyorum 😃 her sene aynı ya inanmıyorum ben de 😃
ben uyuyorum valla ne temizliği.ayda birkaç kere yapıyorum artık 😂 kızın üzerinden gözümü ayıramıyorum.eşim çocuğa bakmıyor ben de kız uyudukça keyif yapıp dizi izliyorum ya da yemek yiyorum 😂 bana laf sokunca da kıza bak da temizliyim diyorum.bugün biraz baktı da evi süpürdüm.baktı dediğim elinde telefon çocuk ayağa kalkıp pat diye arkaya düşmüş🤷🏻‍♀️

O kadar Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. yazdi sandim ki, gunahsini aldım puuu bana. Neos efendi neos efendi, noliiii haaa???
🥸
Adım cıkmış dokuza inmez sekize
Özüe dile benden :D

Ona karsiyim, buna karsiyim, emzik forever he, vay anasiniiiiiiii
Kaos lazım. Buralar fazla duruldu

Hee bize oto koltuğu bile aldırmıyordu. Kendi emzik vermiş. Yoğartık yaaaa Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye.
Emzik laannn emzikkkk emzikkkkkkk
Altı üstğ emzikkk
Resmen linç edilmişim :D

Hahshashsh hareket istiyorum diyosunnnn, pikiiii, annadim ama, neden ben he neden sgdhsbdbsbd

Oto koltugu sacma, mama sandalyesi tirt, bebek arabası mort vs vs, ona gelince her sey serbesttt birak yaaaaaaaahdhshdhd
Çünkü ortayı sen açtın 🤓
Azınlık değil seçilmiş kişileriz diyorum 🤣 aslında kasım ayında yarı yarıyaydı ufak bir farkla erkek çoğunluktaydı diye hatırlıyorum 😃 her sene aynı ya inanmıyorum ben de 😃

ben uyuyorum valla ne temizliği.ayda birkaç kere yapıyorum artık 😂 kızın üzerinden gözümü ayıramıyorum.eşim çocuğa bakmıyor ben de kız uyudukça keyif yapıp dizi izliyorum ya da yemek yiyorum 😂 bana laf sokunca da kıza bak da temizliyim diyorum.bugün biraz baktı da evi süpürdüm.baktı dediğim elinde telefon çocuk ayağa kalkıp pat diye arkaya düşmüş🤷🏻‍♀️
Büyüyünce ben de baba olmak istiyorum

Çünkü ortayı sen açtın 🤓

Büyüyünce ben de baba olmak istiyorum
Bazen bunu ben de düşünüyorum sonra vazgeçiyorum 😃 bebeğimi doyasıya tüm gün mıncıklayıp sevmek bana yeter büyüyünce her şey düzene girecek inş🙈 gerçi az ilgilenen daha kıymetli olur büyüyünce bize pas vermez ama neyse 😄

Aynisini ben yapsam arkamda kimse yok ki bacım. Annem kocamdan daha beter hangisine dert anlatayım. Tiroid hastası oldum raporlu ilac kullanıyorum. Allah beterinden korusun.
Bazen diyorum ki ben hamilelik ve çocuk olayı yokken kendini evli zanneden bi bekarmışım. Şaşırıyorum eski hikâyelerimi görüyorum instada. Vay be diyorum o kadar vaktim varmış ki canım bile sıkılıyomuş. Kizin sevgisi çok başka o ayrı ama gün başlıyor bitiyor kendin için ne yaptın diye biri sorsa, düşünüyorum. Yapmadım. Yapmamışım. kızı oynatırken sandviç atışırmışım. Bütün gün kendim için yaptığım kendime ayırdığım tek vakit buymuş. 7 dakika.

Back