- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #217.941
anlamadım nie uygun değel kız.. ev evdir işte yeterki kira vermeAldık da işte içinde oturmamız için pek uygun değil. İnşallah öylesi de olur da artık hayal gibi
eee hani burda cinsellikAynen ya, kocam geldi de, çamaşır bulaşık çay yemek labirentindeyim. Ahahajajsdfg
Doğru tahminBal0ncuk
bide bunu söylüyorTelefona çiftlik oyunu indirdim.boş vakitte inekleri tavukları beslemekten buraya giremez oldum
bencedeSil onu sil sil sil
offDeğerim negatif çıktı
o ne kızGünaydın günaydın. Herkese benden Parol, Tantum Verde, Aksef, Zyrtec, Nottus, Rinoclenil, Ferrum, Best VM
Ben daha o üniteye gelmedim, 4,5 aylık henü ama iki yaş çok erken değil mi? Geç bırakmak kadar erken bırakmanın da sakıncaları var :/ Buna hazır gibi mi sizce?Kızlar merhaba , çalışan annelere sorum var . 2020 Eylül annesiyim . Eylül ders başıAğustos’ta bezi keseyim diyorum fikri olan erken ayıran var mı bezden
Dedim ya ev 1+1, mutfak salonun içinde. Bulaşık makinesi ya da fırından vazgeçmem lazım. Eşyalarım sığmaz ama mecbur kalırsak oraya geçeriz tabiianlamadım nie uygun değel kız.. ev evdir işte yeterki kira verme
İlaçlarımo ne kız
Korkuyorum ben ya, sorunlarımız vardı. Biraz hallettik sayılır ama hâlâ var, eşim sorunlu biraz maalesef. Ne yapacağımı bilmiyorum valla.Üstele ya gidin. Bize çoçuk lazım
Eşi sorunlu olmayan biri var mı aramızda?Korkuyorum ben ya, sorunlarımız vardı. Biraz hallettik sayılır ama hâlâ var, eşim sorunlu biraz maalesef. Ne yapacağımı bilmiyorum valla.
Benim ki ilgi konusunda sıkıntılı bi de dengesiz biraz sağı solu belli olmuyor saçma sapan şeyleri büyütüyor gerçekten tahammül edemiyorum bazenEşi sorunlu olmayan biri var mı aramızda?dayler dayler 'inki istisna. Bir de cukulatam Hiç kötülemedi galiba ama bu onların da çiçek gibi olduğu anlamına gelmez. Hatta dayler dayler 'inkinde de obsesyonlar seziyorum. Bir başak burcu halleri falan...
Bende de var o iki dediğinden de. Şöyle de bir şey var işte aslında herkes biraz defolu. Sadece defolu noktalar farklıBenim ki ilgi konusunda sıkıntılı bi de dengesiz biraz sağı solu belli olmuyor saçma sapan şeyleri büyütüyor gerçekten tahammül edemiyorum bazen
Kız ne apar toparı zaten evlilik düşünüyordu uzun zamandır hsjsjsHadise hamile değildiyse neden apar topar evlenmiş? Birisi çıksın anlatsın
Bal0ncuk Transfer olan kimdi? Olive bluto'dan haber var mı? Nicki çıkmıyor etiketleyemedim
Birlikte doğru düzgün vakit bile geçiremiyoruz, benim ki serbest çalısan yani sürekli çalısmıyor bazı günler boşta. Ama ya telefonla oyalanıuor ya da arkadaşları ile görüşüyor, çıkalım diyorum isim var diyor. Isim var dediği de is değil biliyorum. Gel birlikte şuraya buraya gidelim yok, hep tek geziyorm sıkıldım artık bu durumdan. 3 yıla yakındır evliyiz ama doğru düzgün dışarı çıktığımızı hatırlamıyorum, sürekli gittiğim mekanlara benle değil arkadaşı ile gittiği bile olmuştur. Zoruma gidiyor artık, ağzı da bozuk düzeltmeye çalışıyor güya ama kaçırıyor bazen. Benim de sabrım ve tahammülüm çok azaldı.Bende de var o iki dediğinden de. Şöyle de bir şey var işte aslında herkes biraz defolu. Sadece defolu noktalar farklı
Geçmiş olsun iyilesmedin miGünaydın günaydın. Herkese benden Parol, Tantum Verde, Aksef, Zyrtec, Nottus, Rinoclenil, Ferrum, Best VM
olsun 1+1 olsa bile yatırım yatırımdır iyi yapmışsınız cnm benm... Allah zor durumda bırakmasınDedim ya ev 1+1, mutfak salonun içinde. Bulaşık makinesi ya da fırından vazgeçmem lazım. Eşyalarım sığmaz ama mecbur kalırsak oraya geçeriz tabii
İlaçlarım
hadise hamile olsaydı illa karnı vs çıkmazmıydı ya.. hatun at gibi koşturuyor halaHadise hamile değildiyse neden apar topar evlenmiş? Birisi çıksın anlatsın
Bal0ncuk Transfer olan kimdi? Olive bluto'dan haber var mı? Nicki çıkmıyor etiketleyemedim
Zınk diye aile arasında niksh kıydılar ya Ramazan ayındaKız ne apar toparı zaten evlilik düşünüyordu uzun zamandır hsjsjs
Of haklısın zor ama istedikten sonra düzelmeyecek sıkıntılar değil. Konuştun mu hiç bunu sakince ve açık bir şekilde. Yani tartışma esnasında olmadan ve suçlamadanBirlikte doğru düzgün vakit bile geçiremiyoruz, benim ki serbest çalısan yani sürekli çalısmıyor bazı günler boşta. Ama ya telefonla oyalanıuor ya da arkadaşları ile görüşüyor, çıkalım diyorum isim var diyor. Isim var dediği de is değil biliyorum. Gel birlikte şuraya buraya gidelim yok, hep tek geziyorm sıkıldım artık bu durumdan. 3 yıla yakındır evliyiz ama doğru düzgün dışarı çıktığımızı hatırlamıyorum, sürekli gittiğim mekanlara benle değil arkadaşı ile gittiği bile olmuştur. Zoruma gidiyor artık, ağzı da bozuk düzeltmeye çalışıyor güya ama kaçırıyor bazen. Benim de sabrım ve tahammülüm çok azaldı.
Geçmiyor ya o kadar ilaca rağmen hala burnum ve kulaklarım tıkalı, boğazım yanıyorGeçmiş olsun iyilesmedin mi
Ah beybi kıyamam. Şipşak çıksın dişler, Lena kuş rahata kavuşsunolsun 1+1 olsa bile yatırım yatırımdır iyi yapmışsınız cnm benm... Allah zor durumda bırakmasın
benm kızda 2 gündür ateşi 37 sadece başı sıcak... dişlerden diye tahmn ediorum
bütün gece ağladı çığlık çığlığa.. uyumadık..
geçmiş olsun neoş.
Çıkmadı işte ben de onu diyorum. Hani haöilr diye hızır acil nikahı kıymıştıhadise hamile olsaydı illa karnı vs çıkmazmıydı ya.. hatun at gibi koşturuyor hala
Aleykümselam. Gelmiyy mi?olive bebişini büyütüor soranlara selamı var cici
kızıyla uğraşıor biraz mızmızZınk diye aile arasında niksh kıydılar ya Ramazan ayında
Of haklısın zor ama istedikten sonra düzelmeyecek sıkıntılar değil. Konuştun mu hiç bunu sakince ve açık bir şekilde. Yani tartışma esnasında olmadan ve suçlamadan
Geçmiyor ya o kadar ilaca rağmen hala burnum ve kulaklarım tıkalı, boğazım yanıyor
Ah beybi kıyamam. Şipşak çıksın dişler, Lena kuş rahata kavuşsun
Çıkmadı işte ben de onu diyorum. Hani haöilr diye hızır acil nikahı kıymıştı
Aleykümselam. Gelmiyy mi?
Konuştum boşanma aşamasına geldik, yani boşanacaktım ben resmen. Son bi şans verdim 2 gün iyiydi sonra yine aynı, barıştıktan sonra oturduk konuştuk çok güzel dinledi sanki başka adamdı ama o an için yani sadece. Boşanacağımdan korktuğu için bir süre idare etti diye düşünüyorum. İstediğini düşünmüyorum yani şahsen bana değer verdiğini de düşünmüyorum, daha çok şey var tabi. Bilmiyorum artık hayırlısı olsun, sebeplerim var yoksa çoktan ayrılmıştım ben. Bekliyorum simdilik bana dua et lütfenZınk diye aile arasında niksh kıydılar ya Ramazan ayında
Of haklısın zor ama istedikten sonra düzelmeyecek sıkıntılar değil. Konuştun mu hiç bunu sakince ve açık bir şekilde. Yani tartışma esnasında olmadan ve suçlamadan
Geçmiyor ya o kadar ilaca rağmen hala burnum ve kulaklarım tıkalı, boğazım yanıyor
Ah beybi kıyamam. Şipşak çıksın dişler, Lena kuş rahata kavuşsun
Çıkmadı işte ben de onu diyorum. Hani haöilr diye hızır acil nikahı kıymıştı
Aleykümselam. Gelmiyy mi?
Ah kuzum ederim tabii ama bana asıl sorun senin zaten onu bırakmayacağını düşünmesi gibi geldi. Çoğumuzda var sanırım bu. Kaybetme korkusu olmayınca anaları gibi koşulsuz karşılıksız seviyoruz zannediyorlarKonuştum boşanma aşamasına geldik, yani boşanacaktım ben resmen. Son bi şans verdim 2 gün iyiydi sonra yine aynı, barıştıktan sonra oturduk konuştuk çok güzel dinledi sanki başka adamdı ama o an için yani sadece. Boşanacağımdan korktuğu için bir süre idare etti diye düşünüyorum. İstediğini düşünmüyorum yani şahsen bana değer verdiğini de düşünmüyorum, daha çok şey var tabi. Bilmiyorum artık hayırlısı olsun, sebeplerim var yoksa çoktan ayrılmıştım ben. Bekliyorum simdilik bana dua et lütfen
Eşi sorunlu olmayan biri var mı aramızda?dayler dayler 'inki istisna. Bir de cukulatam Hiç kötülemedi galiba ama bu onların da çiçek gibi olduğu anlamına gelmez. Hatta dayler dayler 'inkinde de obsesyonlar seziyorum. Bir başak burcu halleri falan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?