Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aldık da işte içinde oturmamız için pek uygun değil. İnşallah öylesi de olur da artık hayal gibi
anlamadım nie uygun değel kız.. ev evdir işte yeterki kira verme

Aynen ya, kocam geldi de, çamaşır bulaşık çay yemek labirentindeyim. Ahahajajsdfg
Doğru tahmin Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye.
eee hani burda cinsellik

Telefona çiftlik oyunu indirdim.boş vakitte inekleri tavukları beslemekten buraya giremez oldum
bide bunu söylüyor
resmen sizi sallamıyorum diyor

Sil onu sil sil sil
bencede

Değerim negatif çıktı
off

Günaydın günaydın. Herkese benden Parol, Tantum Verde, Aksef, Zyrtec, Nottus, Rinoclenil, Ferrum, Best VM
o ne kız

Kızlar merhaba , çalışan annelere sorum var . 2020 Eylül annesiyim . Eylül ders başı Ağustos’ta bezi keseyim diyorum fikri olan erken ayıran var mı bezden

Kızlar merhaba , çalışan annelere sorum var . 2020 Eylül annesiyim . Eylül ders başı Ağustos’ta bezi keseyim diyorum fikri olan erken ayıran var mı bezden
Ben daha o üniteye gelmedim, 4,5 aylık henü ama iki yaş çok erken değil mi? Geç bırakmak kadar erken bırakmanın da sakıncaları var :/ Buna hazır gibi mi sizce?

Korkuyorum ben ya, sorunlarımız vardı. Biraz hallettik sayılır ama hâlâ var, eşim sorunlu biraz maalesef. Ne yapacağımı bilmiyorum valla.
Eşi sorunlu olmayan biri var mı aramızda? dayler dayler 'inki istisna. Bir de cukulatam Hiç kötülemedi galiba ama bu onların da çiçek gibi olduğu anlamına gelmez. Hatta dayler dayler 'inkinde de obsesyonlar seziyorum. Bir başak burcu halleri falan...

Benim ki ilgi konusunda sıkıntılı bi de dengesiz biraz sağı solu belli olmuyor saçma sapan şeyleri büyütüyor gerçekten tahammül edemiyorum bazen

Benim ki ilgi konusunda sıkıntılı bi de dengesiz biraz sağı solu belli olmuyor saçma sapan şeyleri büyütüyor gerçekten tahammül edemiyorum bazen
Bende de var o iki dediğinden de. Şöyle de bir şey var işte aslında herkes biraz defolu. Sadece defolu noktalar farklı

Bende de var o iki dediğinden de. Şöyle de bir şey var işte aslında herkes biraz defolu. Sadece defolu noktalar farklı
Birlikte doğru düzgün vakit bile geçiremiyoruz, benim ki serbest çalısan yani sürekli çalısmıyor bazı günler boşta. Ama ya telefonla oyalanıuor ya da arkadaşları ile görüşüyor, çıkalım diyorum isim var diyor. Isim var dediği de is değil biliyorum. Gel birlikte şuraya buraya gidelim yok, hep tek geziyorm sıkıldım artık bu durumdan. 3 yıla yakındır evliyiz ama doğru düzgün dışarı çıktığımızı hatırlamıyorum, sürekli gittiğim mekanlara benle değil arkadaşı ile gittiği bile olmuştur. Zoruma gidiyor artık, ağzı da bozuk düzeltmeye çalışıyor güya ama kaçırıyor bazen. Benim de sabrım ve tahammülüm çok azaldı.

Dedim ya ev 1+1, mutfak salonun içinde. Bulaşık makinesi ya da fırından vazgeçmem lazım. Eşyalarım sığmaz ama mecbur kalırsak oraya geçeriz tabii

İlaçlarım
olsun 1+1 olsa bile yatırım yatırımdır iyi yapmışsınız cnm benm... Allah zor durumda bırakmasın
benm kızda 2 gündür ateşi 37 sadece başı sıcak... dişlerden diye tahmn ediorum
bütün gece ağladı çığlık çığlığa.. uyumadık..
geçmiş olsun neoş.

hadise hamile olsaydı illa karnı vs çıkmazmıydı ya.. hatun at gibi koşturuyor hala
olive bebişini büyütüor soranlara selamı var cici

Kız ne apar toparı zaten evlilik düşünüyordu uzun zamandır hsjsjs
Zınk diye aile arasında niksh kıydılar ya Ramazan ayında
Of haklısın zor ama istedikten sonra düzelmeyecek sıkıntılar değil. Konuştun mu hiç bunu sakince ve açık bir şekilde. Yani tartışma esnasında olmadan ve suçlamadan
Geçmiş olsun iyilesmedin mi
Geçmiyor ya o kadar ilaca rağmen hala burnum ve kulaklarım tıkalı, boğazım yanıyor
Ah beybi kıyamam. Şipşak çıksın dişler, Lena kuş rahata kavuşsun
hadise hamile olsaydı illa karnı vs çıkmazmıydı ya.. hatun at gibi koşturuyor hala
Çıkmadı işte ben de onu diyorum. Hani haöilr diye hızır acil nikahı kıymıştı
olive bebişini büyütüor soranlara selamı var cici
Aleykümselam. Gelmiyy mi?

kızıyla uğraşıor biraz mızmız
dinlenemeyenlerden ve uyuyamayanlardan
sen yanında lüks kalırsın o kadar dyim
kafayı yemek üzere

Konuştum boşanma aşamasına geldik, yani boşanacaktım ben resmen. Son bi şans verdim 2 gün iyiydi sonra yine aynı, barıştıktan sonra oturduk konuştuk çok güzel dinledi sanki başka adamdı ama o an için yani sadece. Boşanacağımdan korktuğu için bir süre idare etti diye düşünüyorum. İstediğini düşünmüyorum yani şahsen bana değer verdiğini de düşünmüyorum, daha çok şey var tabi. Bilmiyorum artık hayırlısı olsun, sebeplerim var yoksa çoktan ayrılmıştım ben. Bekliyorum simdilik bana dua et lütfen

Ah kuzum ederim tabii ama bana asıl sorun senin zaten onu bırakmayacağını düşünmesi gibi geldi. Çoğumuzda var sanırım bu. Kaybetme korkusu olmayınca anaları gibi koşulsuz karşılıksız seviyoruz zannediyorlar

Her adam gibi benim adamda sorunlu olabiliyor tabi ama o benim çocukluk aşkım çocukluğunu biliyorum afgagshs o yüzden batmıyo hareketleri gülüp geçiyorum, adama karşı bağışıklık kazandım o kadar uzun yıldır tanıyorumki hahahahahahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…