• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3 gün olmadı mı daha🙄🙄

Az kaldıı cumartesi 😂❤️
valla heryer öyle cukom sadece oraya özgü değil.. burda gecekondu die adlandırdık evlere 1000 tl ister olmuşlar şaka gibi..
ama şöyle dönüp bakıorm millet gayet lüks yaşıyor yani
bence sorun bizde :KK70:

bize olduda ona olmadı pariş :KK70:

Yazık valla ya 🙄

Az kaldı az ama geçmiyo zaman🥴

Cok stres yapmistim ya, neyseki ev satilmadi
Gözün aydın kuzucuk :KK200:
Kız fenalardayızzzzz :ruh:
Üst katımızı 10 bine kiraya koymuşlar internette. Biz 2.200'e oturuyorduk göz korkusundan 3.500 yaptık. Ev sahibi 4.000 istemişti de bizim maaşlarımız o kadar artmadı dedik. Hayır rest çekim ev değiştirim desen mümkün değil.
Bayılazaım artık :ruh:kişki hepimizin evi olaydı da hiçbirimiz kira vermeseydik :KK51:

Üst katımızı 10 bine kiraya koymuşlar internette. Biz 2.200'e oturuyorduk göz korkusundan 3.500 yaptık. Ev sahibi 4.000 istemişti de bizim maaşlarımız o kadar artmadı dedik. Hayır rest çekim ev değiştirim desen mümkün değil.
Bayılazaım artık :ruh:kişki hepimizin evi olaydı da hiçbirimiz kira vermeseydik :KK51:
Keşke 😔😔

Senin mevkin de benim gönlümdür🥺♥️

İyilik baluşum kan verdim yarın çıkacakmış 😌
ne kanı kızzzzzzzzzzz

yaa kıyamam katroş bide hamilesin... bebeğin masraflarıda eklenecek
bu devirde zor kendimden biliyorum
Allah yardımcınız olsun
bizde ilk evlendiğimzde ev sahibi olmasaydık olamazdık yani mümkün değil

ne kanı kızzzzzzzzzzz

yaa kıyamam katroş bide hamilesin... bebeğin masraflarıda eklenecek
bu devirde zor kendimden biliyorum
Allah yardımcınız olsun
bizde ilk evlendiğimzde ev sahibi olmasaydık olamazdık yani mümkün değil
Baluş 12 gündür regl olamıyorum shjsjsjs en azından söktürücü kullanırım dedim. Negatifse tabi

Toparlandınız mı tamamen? Ay ne heyecanlıdır şimdi 🤩
Evet suan ev resmen koli dolu🙃🙃 muhtemelen 10 gune gelir esyalar, toplamak zevkli degil ama yerlestirme iyi oluyor🤣
Hemsirecik Hemsirecik gözünüz aydınnn hadii kolay gelsin güzel güzel yerleşinn yeni şehir size mis gibi gelsiiin🤩🤩
İnşallah cikomm😍😍

Sagol yavrum😍😍 10binmi. Saray yavrusu falan herhal😐😐
Ben manisada arabayi satip ev almayi planlıyorum. Küçük mucuk bi evim olsun, kirasi kredisini oder en azından

İstanbul uçuyo baluuuş ne ev alabilirsin ne kiraya cıkabilirsinnnn sokaklarda yaşancak artık
Burada 1000 tl'ye evin kapısını bile kiralayamazsın. Bizim kira 2700'den 3600'e çıktı. 2+1. Burada boş ev yok. Eski binada bile yok artık. Boşalan evi 9000-10.000'e veriyorlar. O da 30-40 yıllık binada 2+1. Bizim paramız ancak 1+1 almaya yetmişti. Onu kirası, bizim kiranın 1/3'i falan ediyor ancak

cukulatam cukulatam Black Light Black Light Hadi güzel haberlerle gelin inşallah

Back