• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ne kanı kızzzzzzzzzzz

yaa kıyamam katroş bide hamilesin... bebeğin masraflarıda eklenecek
bu devirde zor kendimden biliyorum
Allah yardımcınız olsun
bizde ilk evlendiğimzde ev sahibi olmasaydık olamazdık yani mümkün değil

Ay aynen valla iyiki almışız bizde evi yoksa imkansızdı🥺
Burada 1000 tl'ye evin kapısını bile kiralayamazsın. Bizim kira 2700'den 3600'e çıktı. 2+1. Burada boş ev yok. Eski binada bile yok artık. Boşalan evi 9000-10.000'e veriyorlar. O da 30-40 yıllık binada 2+1. Bizim paramız ancak 1+1 almaya yetmişti. Onu kirası, bizim kiranın 1/3'i falan ediyor ancak

cukulatam cukulatam Black Light Black Light Hadi güzel haberlerle gelin inşallah

Ahh inşallahhhh❤️

Burada 1000 tl'ye evin kapısını bile kiralayamazsın. Bizim kira 2700'den 3600'e çıktı. 2+1. Burada boş ev yok. Eski binada bile yok artık. Boşalan evi 9000-10.000'e veriyorlar. O da 30-40 yıllık binada 2+1. Bizim paramız ancak 1+1 almaya yetmişti. Onu kirası, bizim kiranın 1/3'i falan ediyor ancak

cukulatam cukulatam Black Light Black Light Hadi güzel haberlerle gelin inşallah
Allah yardımcınız olsun neoş
inşallah ev almak nasip olur

Paresilaaa Paresilaaa aklıma senin evi alıp almama konusundaki ikilemlerin geldi...
hatırlıormusun neler konuştuk felan
çok şükür

darısı diğer kızlara inşallah
Valla arada sırada benim de aklıma geliyor. Herhalde bu hayatta yaptığım nadir doğrulardan biri evi almak tatlım💃💃 oturduğum evdi eşya taşıma derdi olmadı. 440.000e aldığım ev şu an 1.500.000 😱😱 benim ev gibi evler 6.000e kiraya veriliyor. Bu kadar kısa sürede kâr elde edecegimi hiç bilemezdim🙄🙄 Allah herkese yardım etsin..🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Ben de manisa dedimdi 🤭
Aynı mesajda üstte Edirne demiş. Ona şaaptın sandım. Ben susayım en iyisi ya 🤐
Valla arada sırada benim de aklıma geliyor. Herhalde bu hayatta yaptığım nadir doğrulardan biri evi almak tatlım💃💃 oturduğum evdi eşya taşıma derdi olmadı. 440.000e aldığım ev şu an 1.500.000 😱😱 benim ev gibi evler 6.000e kiraya veriliyor. Bu kadar kısa sürede kâr elde edecegimi hiç bilemezdim🙄🙄 Allah herkese yardım etsin..🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Çok güzel zamanda almışsınız cidden

Toparlandınız mı tamamen? Ay ne heyecanlıdır şimdi 🤩
Taşınma deyince aklıma sekiz aylık hamileyken koli yapmam, boş evde tek başıma yaşamam bir de kayınvalidenin iş yapamadım ev dağınık doğuma gittiğim için oğlum boşayacak diye bas bas bağırması geliyor. 🤦🏻‍♀️

Aynen ya, kocam geldi de, çamaşır bulaşık çay yemek labirentindeyim. Ahahajajsdfg
Doğru tahmin Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. 😅😂
Kocan yapıyor di mi onları?
Taşınma deyince aklıma sekiz aylık hamileyken koli yapmam, boş evde tek başıma yaşamam bir de kayınvalidenin iş yapamadım ev dağınık doğuma gittiğim için oğlum boşayacak diye bas bas bağırması geliyor. 🤦🏻‍♀️
O nasıl bir sabır testiydi gerçekten ya

Kesin büyütür 🤣 He ben diğer şehri diyon sandım. O da olur 🤣 Deniz olsun yaa

Daldan dala yapacağım şimdi. Senin kangurunun kumaşı nasıl? Foto atabilir misin?
Kumaşı güzel yarın atam foto nereye kaldırdım bilmiyorum 🙈
DusunceBulutu DusunceBulutu sen Manisa'da ne okudun bulut, biz karistik iyice, aydinlat bizi onu da yorumlama şeysi verme bize 🤣🤣
Uzay bölümünü okudum 🤣 ipucu verdim daha napıyım tüm sülalem eşim dostum öğrenecek hiçbir anonimliğim kalmadı 🤣

Back