- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.007
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #217.921
ne kanı kızzzzzzzzzzz
yaa kıyamam katroş bide hamilesin... bebeğin masraflarıda eklenecek
bu devirde zor kendimden biliyorum
Allah yardımcınız olsun
bizde ilk evlendiğimzde ev sahibi olmasaydık olamazdık yani mümkün değil
Burada 1000 tl'ye evin kapısını bile kiralayamazsın. Bizim kira 2700'den 3600'e çıktı. 2+1. Burada boş ev yok. Eski binada bile yok artık. Boşalan evi 9000-10.000'e veriyorlar. O da 30-40 yıllık binada 2+1. Bizim paramız ancak 1+1 almaya yetmişti. Onu kirası, bizim kiranın 1/3'i falan ediyor ancak
cukulatam Black Light Hadi güzel haberlerle gelin inşallah
Allah yardımcınız olsun neoşBurada 1000 tl'ye evin kapısını bile kiralayamazsın. Bizim kira 2700'den 3600'e çıktı. 2+1. Burada boş ev yok. Eski binada bile yok artık. Boşalan evi 9000-10.000'e veriyorlar. O da 30-40 yıllık binada 2+1. Bizim paramız ancak 1+1 almaya yetmişti. Onu kirası, bizim kiranın 1/3'i falan ediyor ancak
cukulatam Black Light Hadi güzel haberlerle gelin inşallah
Aldık da işte içinde oturmamız için pek uygun değil. İnşallah öylesi de olur da artık hayal gibiAllah yardımcınız olsun neoş
inşallah ev almak nasip olur
Annamadim tam bulut sanirsam orda ni okumus gibi bsyEdirne mi giz qjsgsjsvsbs
Yeni mekanimiz olur kendilerinoolmus oraya
Yok ayol Manisa'mış. Ben karıştırdım ortalığı. İpucunu yanlış anlamışım adffghhgAnnamadim tam bulut sanirsam orda ni okumus gibi bsy
Ben de manisa dedimdiYok ayol Manisa'mış. Ben karıştırdım ortalığı. İpucunu yanlış anlamışım adffghhg
Valla arada sırada benim de aklıma geliyor. Herhalde bu hayatta yaptığım nadir doğrulardan biri evi almak tatlımParesilaaa aklıma senin evi alıp almama konusundaki ikilemlerin geldi...
hatırlıormusun neler konuştuk felan
çok şükür
darısı diğer kızlara inşallah
Aynı mesajda üstte Edirne demiş. Ona şaaptın sandım. Ben susayım en iyisi yaBen de manisa dedimdi
Çok güzel zamanda almışsınız ciddenValla arada sırada benim de aklıma geliyor. Herhalde bu hayatta yaptığım nadir doğrulardan biri evi almak tatlımoturduğum evdi eşya taşıma derdi olmadı. 440.000e aldığım ev şu an 1.500.000 benim ev gibi evler 6.000e kiraya veriliyor. Bu kadar kısa sürede kâr elde edecegimi hiç bilemezdim Allah herkese yardım etsin..
Aynen ya, kocam geldi de, çamaşır bulaşık çay yemek labirentindeyim. AhahajajsdfgMiss Bride Naptıng?
Taşınma deyince aklıma sekiz aylık hamileyken koli yapmam, boş evde tek başıma yaşamam bir de kayınvalidenin iş yapamadım ev dağınık doğuma gittiğim için oğlum boşayacak diye bas bas bağırması geliyor.Toparlandınız mı tamamen? Ay ne heyecanlıdır şimdi
Kocan yapıyor di mi onları?Aynen ya, kocam geldi de, çamaşır bulaşık çay yemek labirentindeyim. Ahahajajsdfg
Doğru tahminBal0ncuk
O nasıl bir sabır testiydi gerçekten yaTaşınma deyince aklıma sekiz aylık hamileyken koli yapmam, boş evde tek başıma yaşamam bir de kayınvalidenin iş yapamadım ev dağınık doğuma gittiğim için oğlum boşayacak diye bas bas bağırması geliyor.
Öyle anladigini anladim ama oyle anlayacağını anlayamamıştım hahdshhfshhdwhdhwhdwgAynı mesajda üstte Edirne demiş. Ona şaaptın sandım. Ben susayım en iyisi ya
Çok güzel zamanda almışsınız cidden
Kumaşı güzel yarın atam foto nereye kaldırdım bilmiyorumKesin büyütürHe ben diğer şehri diyon sandım. O da olur Deniz olsun yaa
Daldan dala yapacağım şimdi. Senin kangurunun kumaşı nasıl? Foto atabilir misin?
Uzay bölümünü okudumDusunceBulutu sen Manisa'da ne okudun bulut, biz karistik iyice, aydinlat bizi onu da yorumlama şeysi verme bize
Sil onu sil sil silTelefona çiftlik oyunu indirdim.boş vakitte inekleri tavukları beslemekten buraya giremez oldum
Doktora niye gitmiyordunuz siz? Eşin istemiyor mu?Değerim negatif çıktı
BilmemDoktora niye gitmiyordunuz siz? Eşin istemiyor mu?
Üstele ya gidin. Bize çoçuk lazımBilmemhep gideriz diyip erteliyor isleri çıkıyor. Ben de çok istemediğim için üstelemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?