• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşimin çiftliğiyle kapıştırıyorum silemem onu geçmem lazım 🤣

sallamamak değil de kafa dağıtıyorum diyelim 🤣

lena kuzu dişleri hemen çıkarır da rahatlarsınız inşallah 🤲🏻😘

kız erken olur mu benim tanıdık 1,5 yaşında bezi bıraktırdı.gerçi her bebek farklı.derdini ne zaman anlatırsa artık 🙈

ilgili erkek diye bir şey var mı ya 😅 romantik bir ilişki çok isterdim ama maalesef kankitoyuz 😂 bıraksam telefonla ve işiyle meşgul.bana vakit ayırması için sürekli yanıma çağırıyorum.eğer dediklerimi yapmazsa başına bela oluyorum 😅

banane banane 🤣
Keşke sadece ilgi sorunu olsaydı 😂😂 aman neyse hayırlısı olsun

Anam giz cok sicah ya evden cikilmiyor😌😌 seksili gariya bakin bordo oje surmus😈😈
Sexili karıyım ama ruhum geçmiş :KK70:
Çarşamba geldim askom, evi tutup donecez ya pazartesi yola cikicak esyalar. Haftaya gidip yerlestiricem
Hadi allah kolaylık versin o zaman, yeni eviniz hayırlı uğurlu gelsin size :KK200:
Bize niye demiyorsun? Belki bize de lazımdı. Şu tırtılı ablam almıştı doğumdan önce. Gereksiz yer kaplıyor hem de gürültülü diye istememiştim. Acil durum kurtargacımız oldu. Hiçbir şeyle oyalanmazsa onu veriyoruz onunla oyanlanıyor güzel
O kadar haklısın ki... Oyuncağa çok heyecanlandım bugün, bebeye ilk defa bir şeyler aldım diye. Eve geldim bayağı oynadım hatta oyuncakla. Anam dedim neale söyleyeydim belki alırdı, bunu düşündüğümde her bime birer adet gelen oyuncağın zaten bitmiş olacağı bir zaman dilimiydi :KK17: Allahtanki varmış sende, vicdanen azcık rahatladım şu an. Acemiliğime ver anacım, sorry :KK74:

Eşimin çiftliğiyle kapıştırıyorum silemem onu geçmem lazım 🤣

sallamamak değil de kafa dağıtıyorum diyelim 🤣

kız erken olur mu benim tanıdık 1,5 yaşında bezi bıraktırdı.gerçi her bebek farklı.derdini ne zaman anlatırsa artık 🙈

ilgili erkek diye bir şey var mı ya 😅 romantik bir ilişki çok isterdim ama maalesef kankitoyuz 😂 bıraksam telefonla ve işiyle meşgul.bana vakit ayırması için sürekli yanıma çağırıyorum.eğer dediklerimi yapmazsa başına bela oluyorum 😅

banane banane 🤣
Silecesin çiftliği telefondan silecesin
Anam giz cok sicah ya evden cikilmiyor😌😌 seksili gariya bakin bordo oje surmus😈😈
Ben de ojeye baktım kendime baktım ojeye baktım kendime baktım. Bugün bilmem kaç gün aradan sonra banyo yapmaya niyet ettim. İnşallah yapabilirim çünkü yemek de yok hala

Hadi allah kolaylık versin o zaman, yeni eviniz hayırlı uğurlu gelsin size :KK200:

O kadar haklısın ki... Oyuncağa çok heyecanlandım bugün, bebeye ilk defa bir şeyler aldım diye. Eve geldim bayağı oynadım hatta oyuncakla. Anam dedim neale söyleyeydim belki alırdı, bunu düşündüğümde her bime birer adet gelen oyuncağın zaten bitmiş olacağı bir zaman dilimiydi :KK17: Allahtanki varmış sende, vicdanen azcık rahatladım şu an. Acemiliğime ver anacım, sorry :KK74:
Bir daha olmasın

Bu arada
Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. geçmiş olsun yavrus insallah kolayca atlatırsınız diş sürecini🙏
saol cukom
şakafa 1 :D

Gunaydin beybisular, İstanbul cok sicahmis yaa😐😐
aşkoşşşşşşşşşş orda işin ne gııııııııııııı

Bime fisher price ın eğitici tırtılı geldi. Dışarda 290 300 dü bu sabah, bimde 149 liraydı kaptım çok şükür. 3+ olan bazı boyama kitapları da vardı, dedim çok ucuz zaten at bunları da poşete katre :KK70: geçen de hepsiburadadan bir kaç ilk kitaplarım serisi almıştım. Eke koydum hepsini. Ben almıyordum hiçbir şey, malum biliyorsunuz benim duygu durum hallerimi. cukulatam cukulatam benle çok dalga geçti "acele etme doğunca alırsın" diye, o gazla aldım bir iki bi şey :KK70:

Enem istanbullu gız :) Aile ziyareti demek, hasret gider bol bol, istanbulu da gez gelmişken yine, sahillerin falan az tadını çıkar :KK51:
Eki Görüntüle 3085255 Eki Görüntüle 3085256
şu eğitici tırtıl bize hediye geldi... nette gördüğümde beklentim cok yüksekti... hediye geldiği zaman hayal kırıklığı yaşadım :D
e bebekten 45 tlye bit telefon almıştık onun marifetleri müthiş
sayılar renkler tekerleme hayvanlar araçlar mevsimler felan vardı
öneririm
ama bunuda iyi fiyata almışsın katroş

saol bulut teyzesi
inşallah

Bir daha olmasın
bi kerede sen takip et bize söyle
herşeyi devletten bekleme :D

Var hala sende biseyler yoksa ojede surmessin agsjsvsgs🤣🤣

Ben de ojeye baktım kendime baktım ojeye baktım kendime baktım. Bugün bilmem kaç gün aradan sonra banyo yapmaya niyet ettim. İnşallah yapabilirim çünkü yemek de yok hala
Askos 1 2 aya sende rahata erersin bence ya
saol cukom
şakafa 1 :KK70:

şu eğitici tırtıl bize hediye geldi... nette gördüğümde beklentim cok yüksekti... hediye geldiği zaman hayal kırıklığı yaşadım :KK70:
öneririm

saol bulut teyzesi
inşallah

herşeyi devletten bekleme :KK70:
Anamgiller burda ya askos

Keşke sadece ilgi sorunu olsaydı 😂😂 aman neyse hayırlısı olsun
Hayırlısı olsun takma kafaya senden değerli değil 😘

Engellecesin onu 🤣 biraz daha diretirsem öyle dayak yicem galiba 🤣 neyse ben bebemle ilgilenem 🤣

Eklentiler

• 4A85E17F-3343-425E-BAAA-F719A1C784C5.jpeg
    4A85E17F-3343-425E-BAAA-F719A1C784C5.jpeg
    101,1 KB · Görüntüleme: 32
  • 02AA7A90-F4F3-4C4A-8D30-B2838C11EAC1.jpeg
    02AA7A90-F4F3-4C4A-8D30-B2838C11EAC1.jpeg
    108,8 KB · Görüntüleme: 39
saol cukom
şakafa 1 :KK70:

şu eğitici tırtıl bize hediye geldi... nette gördüğümde beklentim cok yüksekti... hediye geldiği zaman hayal kırıklığı yaşadım :KK70:
öneririm

saol bulut teyzesi
inşallah

herşeyi devletten bekleme :KK70:
Ya 300 liralık fiyatını zaten vermezdim kesinlikle. Ben bir de aşırı çingene gibi bir alışveriş yaptım. 40 lirasını kredi kartı puanım vardı ondan ödedim, geriye kalan 109a da vade farksız 6 taksit yaptırdım. Evet yaptım bunu :KK70:110 liraya falan gelince çok komadı yani. Ama napim daha kim bilir ne masraflar çıkacak yani, bastım 100 liraya 6 taksidi :KK48:
Şimdi senin o telefona da baksak 100 lira kesin olmuştur zaten baluş :KK70: Bu ekonomide her şey olabilir :ruh:

Var hala sende biseyler yoksa ojede surmessin agsjsvsgs🤣🤣

Askos 1 2 aya sende rahata erersin bence ya

Anamgiller burda ya askos
Çaba var diyelim hemşirem, çabama sağlık olsun :KK8:

Ya 300 liralık fiyatını zaten vermezdim kesinlikle. Ben bir de aşırı çingene gibi bir alışveriş yaptım. 40 lirasını kredi kartı puanım vardı ondan ödedim, geriye kalan 109a da vade farksız 6 taksit yaptırdım. Evet yaptım bunu :KK70:110 liraya falan gelince çok komadı yani. Ama napim daha kim bilir ne masraflar çıkacak yani, bastım 100 liraya 6 taksidi :KK48:
Şimdi senin o telefona da baksak 100 lira kesin olmuştur zaten baluş :KK70: Bu ekonomide her şey olabilir :ruh:

Çaba var diyelim hemşirem, çabama sağlık olsun :KK8:
katroş valla hiç çingene değil bacım..
bu devirde gerçekten cok zor
iyi yapmışsın
şimdi baktımda 120 olmuş :D :D :D :D

aldığında değel almadan önce bakın indirim var gelin sizede alam diecen :KK70:
Zaten almaya giderken diyorum. Bim'e en son gidip şunları alacağım dediğimde hastaneye gittim yatışım yapıldı 😒😒😒
N Neal en son hangi donu aldın :KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:
Büyüyüp küçülmeyen çanağıma Penti'den yüzde yüz pamuklu don aldım
Beli çok geniş, zayıfsanız sarmıyor demişler. Öyle mi?

Ben bilmiyom oğlum nerden bilem. Purofil purofil gezmedim. Bolon söyledi ama sadece yazdın sandım. İstanbullar'a geleceğini nereden bileyim. Bize özel söyleyeceksin. 1. Geleneksel İstanbul buluşması yapalım. cukulatam cukulatam 'la iş çıkışı Paresilaaa Paresilaaa 'yı alın, oradan Katre_g Katre_g 'ye gidin, oradan bizim parka gelin. Ev çok pis, ev olmaz 🤣

Güzel plaaan ben okeyim 😬😬😬❤️❤️❤️
Bime fisher price ın eğitici tırtılı geldi. Dışarda 290 300 dü bu sabah, bimde 149 liraydı kaptım çok şükür. 3+ olan bazı boyama kitapları da vardı, dedim çok ucuz zaten at bunları da poşete katre :KK70: geçen de hepsiburadadan bir kaç ilk kitaplarım serisi almıştım. Eke koydum hepsini. Ben almıyordum hiçbir şey, malum biliyorsunuz benim duygu durum hallerimi. cukulatam cukulatam benle çok dalga geçti "acele etme doğunca alırsın" diye, o gazla aldım bir iki bi şey :KK70:

Enem istanbullu gız :) Aile ziyareti demek, hasret gider bol bol, istanbulu da gez gelmişken yine, sahillerin falan az tadını çıkar :KK51:
Eki Görüntüle 3085255 Eki Görüntüle 3085256

Ay evet cocik doğacak hala donu yok 🙄 neyseki çok şükür artık doğunca okuyacak kitabımız ve oyuncağımız var hehehehh. Yakında don , tulum baskısı da yapiciim.

Back