• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Her adam gibi benim adamda sorunlu olabiliyor tabi ama o benim çocukluk aşkım çocukluğunu biliyorum afgagshs o yüzden batmıyo hareketleri gülüp geçiyorum, adama karşı bağışıklık kazandım o kadar uzun yıldır tanıyorumki hahahahahahha
Yiaaa ne güzeeeel. Bize hikayenizi anlatsana çok özel değilse 👀

Kumaşı güzel yarın atam foto nereye kaldırdım bilmiyorum 🙈

Uzay bölümünü okudum 🤣 ipucu verdim daha napıyım tüm sülalem eşim dostum öğrenecek hiçbir anonimliğim kalmadı 🤣
Hahaah ya ne soylemiyon ama ben söylemiştimdi 🤣🤣
Eşi sorunlu olmayan biri var mı aramızda? dayler dayler dayler dayler 'inki istisna. Bir de cukulatam cukulatam Hiç kötülemedi galiba ama bu onların da çiçek gibi olduğu anlamına gelmez. Hatta dayler dayler dayler dayler 'inkinde de obsesyonlar seziyorum. Bir başak burcu halleri falan...
Hahaahah obsesyonlar yok degil evet maalesef 🥴 ben memnunum tocadan canim toca 🤪❤️

Ah kuzum ederim tabii ama bana asıl sorun senin zaten onu bırakmayacağını düşünmesi gibi geldi. Çoğumuzda var sanırım bu. Kaybetme korkusu olmayınca anaları gibi koşulsuz karşılıksız seviyoruz zannediyorlar
Evet aynen öyle, son kavgamızda değişmezsen boşanalım dedim. Görsen sanki o eski adam o değilmiş gibi 180 derece döndü, ama kısa sürdü tabi. Anlık oluyor ben de son anda iyi olmasını istemiyorum ki. Bakalım artık hayırlısı olsun

Hahaahah obsesyonlar yok degil evet maalesef 🥴 ben memnunum tocadan canim toca 🤪❤️
Allah bağışlasın hocam 👩‍❤️‍👨
Gunaydin beybisular, İstanbul cok sicahmis yaa😐😐
Kahve koy geliyom. Niye demiyon la geldiğini? Kolonyağımızı alır karşılamaya gelirdik
Evet aynen öyle, son kavgamızda değişmezsen boşanalım dedim. Görsen sanki o eski adam o değilmiş gibi 180 derece döndü, ama kısa sürdü tabi. Anlık oluyor ben de son anda iyi olmasını istemiyorum ki. Bakalım artık hayırlısı olsun
İşte böyle illa strateji falan ürettiriyorlar insana. Ben de hiç strateji kadını olamadım. İnşallah toparlarsınız

Saat 7 de uyandığım için ne günaydını dicektim agajsj
Ajsgdhdhdhd ben alisamadim buranin havasina yav uyuyasim var surekli🤣
Allah bağışlasın hocam 👩‍❤️‍👨

Kahve koy geliyom. Niye demiyon la geldiğini? Kolonyağımızı alır karşılamaya gelirdik

İşte böyle illa strateji falan ürettiriyorlar insana. Ben de hiç strateji kadını olamadım. İnşallah toparlarsınız
Koydum kiz pasami al da gel hemen😍 kiz çarşamba gunu foto attim ya hoccagal van diye🤣

Ajsgdhdhdhd ben alisamadim buranin havasina yav uyuyasim var surekli🤣

Koydum kiz pasami al da gel hemen😍 kiz çarşamba gunu foto attim ya hoccagal van diye🤣
Ben bilmiyom oğlum nerden bilem. Purofil purofil gezmedim. Bolon söyledi ama sadece yazdın sandım. İstanbullar'a geleceğini nereden bileyim. Bize özel söyleyeceksin. 1. Geleneksel İstanbul buluşması yapalım. cukulatam cukulatam 'la iş çıkışı Paresilaaa Paresilaaa 'yı alın, oradan Katre_g Katre_g 'ye gidin, oradan bizim parka gelin. Ev çok pis, ev olmaz 🤣

Ben bilmiyom oğlum nerden bilem. Purofil purofil gezmedim. Bolon söyledi ama sadece yazdın sandım. İstanbullar'a geleceğini nereden bileyim. Bize özel söyleyeceksin. 1. Geleneksel İstanbul buluşması yapalım. cukulatam cukulatam 'la iş çıkışı Paresilaaa Paresilaaa 'yı alın, oradan Katre_g Katre_g 'ye gidin, oradan bizim parka gelin. Ev çok pis, ev olmaz 🤣
Benim evde leş gibi, ben de hamileyim diye saldım çok şükür :KK70: Beni kınamayacaksanız kapım her zaman açık :21:

Hemsirecik Hemsirecik kız senin istanbulda ne işin var manisaya gitmiyor muydun? Anne topicinde gezmeler, bebeğe bim alışverişi falan yaptm bu sabah, beynim mi yandı ki acaba benim :ruh:

Benim evde leş gibi, ben de hamileyim diye saldım çok şükür :KK70: Beni kınamayacaksanız kapım her zaman açık :21:

Hemsirecik Hemsirecik kız senin istanbulda ne işin var manisaya gitmiyor muydun? Anne topicinde gezmeler, bebeğe bim alışverişi falan yaptm bu sabah, beynim mi yandı ki acaba benim :ruh:
Ailesi İstanbul'da ya. Ne aldın, hani?

Ozur dilerim apla🙃🙃🙃 ay evet evet bulusalim😍😍

Kenks benim anamgil istanbulda🤣 23 senelik istanbulluyum olum ben ahsvsjshs bu gece manisaya yola cikacaguk😌😌

Ailesi İstanbul'da ya. Ne aldın, hani?
Bime fisher price ın eğitici tırtılı geldi. Dışarda 290 300 dü bu sabah, bimde 149 liraydı kaptım çok şükür. 3+ olan bazı boyama kitapları da vardı, dedim çok ucuz zaten at bunları da poşete katre :KK70: geçen de hepsiburadadan bir kaç ilk kitaplarım serisi almıştım. Eke koydum hepsini. Ben almıyordum hiçbir şey, malum biliyorsunuz benim duygu durum hallerimi. cukulatam cukulatam benle çok dalga geçti "acele etme doğunca alırsın" diye, o gazla aldım bir iki bi şey :KK70:
Ozur dilerim apla🙃🙃🙃 ay evet evet bulusalim😍😍

Kenks benim anamgil istanbulda🤣 23 senelik istanbulluyum olum ben ahsvsjshs bu gece manisaya yola cikacaguk😌😌
Enem istanbullu gız :) Aile ziyareti demek, hasret gider bol bol, istanbulu da gez gelmişken yine, sahillerin falan az tadını çıkar :KK51:
WhatsApp Image 2022-06-17 at 12.18.31.jpeg
WhatsApp Image 2022-06-17 at 12.18.30.jpeg

Sil onu sil sil sil
Eşimin çiftliğiyle kapıştırıyorum silemem onu geçmem lazım 🤣
anlamadım nie uygun değel kız.. ev evdir işte yeterki kira verme

eee hani burda cinsellik :KK70:

bide bunu söylüyor
resmen sizi sallamıyorum diyor :skandal::skandal::skandal:

bencede:63::63:

off :KK43:

o ne kız
sallamamak değil de kafa dağıtıyorum diyelim 🤣

lena kuzu dişleri hemen çıkarır da rahatlarsınız inşallah 🤲🏻😘
Ben daha o üniteye gelmedim, 4,5 aylık henü ama iki yaş çok erken değil mi? Geç bırakmak kadar erken bırakmanın da sakıncaları var :/ Buna hazır gibi mi sizce?
kız erken olur mu benim tanıdık 1,5 yaşında bezi bıraktırdı.gerçi her bebek farklı.derdini ne zaman anlatırsa artık 🙈
Benim ki ilgi konusunda sıkıntılı bi de dengesiz biraz sağı solu belli olmuyor saçma sapan şeyleri büyütüyor gerçekten tahammül edemiyorum bazen
ilgili erkek diye bir şey var mı ya 😅 romantik bir ilişki çok isterdim ama maalesef kankitoyuz 😂 bıraksam telefonla ve işiyle meşgul.bana vakit ayırması için sürekli yanıma çağırıyorum.eğer dediklerimi yapmazsa başına bela oluyorum 😅

banane banane 🤣

Bime fisher price ın eğitici tırtılı geldi. Dışarda 290 300 dü bu sabah, bimde 149 liraydı kaptım çok şükür. 3+ olan bazı boyama kitapları da vardı, dedim çok ucuz zaten at bunları da poşete katre :KK70: geçen de hepsiburadadan bir kaç ilk kitaplarım serisi almıştım. Eke koydum hepsini. Ben almıyordum hiçbir şey, malum biliyorsunuz benim duygu durum hallerimi. cukulatam cukulatam benle çok dalga geçti "acele etme doğunca alırsın" diye, o gazla aldım bir iki bi şey :KK70:

Enem istanbullu gız :) Aile ziyareti demek, hasret gider bol bol, istanbulu da gez gelmişken yine, sahillerin falan az tadını çıkar :KK51:
Eki Görüntüle 3085255 Eki Görüntüle 3085256
Anam giz cok sicah ya evden cikilmiyor😌😌 seksili gariya bakin bordo oje surmus😈😈

Eki Görüntüle 3085255 Eki Görüntüle 3085256
Bize niye demiyorsun? Belki bize de lazımdı. Şu tırtılı ablam almıştı doğumdan önce. Gereksiz yer kaplıyor hem de gürültülü diye istememiştim. Acil durum kurtargacımız oldu. Hiçbir şeyle oyalanmazsa onu veriyoruz onunla oyanlanıyor güzel

Back