- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #217.961
Yiaaa ne güzeeeel. Bize hikayenizi anlatsana çok özel değilseHer adam gibi benim adamda sorunlu olabiliyor tabi ama o benim çocukluk aşkım çocukluğunu biliyorum afgagshs o yüzden batmıyo hareketleri gülüp geçiyorum, adama karşı bağışıklık kazandım o kadar uzun yıldır tanıyorumki hahahahahahha
Yiaaa ne güzeeeel. Bize hikayenizi anlatsana çok özel değilse
Hahah anlaştıkAnlatırsam ifşalanırım kesin tanıyanlar aa bu ….. değil mi derler bi ara anlaticiim sana dm’den
Hahaah ya ne soylemiyon ama ben söylemiştimdiKumaşı güzel yarın atam foto nereye kaldırdım bilmiyorum
Uzay bölümünü okudumipucu verdim daha napıyım tüm sülalem eşim dostum öğrenecek hiçbir anonimliğim kalmadı
Hahaahah obsesyonlar yok degil evet maalesefEşi sorunlu olmayan biri var mı aramızda?dayler dayler 'inki istisna. Bir de cukulatam Hiç kötülemedi galiba ama bu onların da çiçek gibi olduğu anlamına gelmez. Hatta dayler dayler 'inkinde de obsesyonlar seziyorum. Bir başak burcu halleri falan...
Evet aynen öyle, son kavgamızda değişmezsen boşanalım dedim. Görsen sanki o eski adam o değilmiş gibi 180 derece döndü, ama kısa sürdü tabi. Anlık oluyor ben de son anda iyi olmasını istemiyorum ki. Bakalım artık hayırlısı olsunAh kuzum ederim tabii ama bana asıl sorun senin zaten onu bırakmayacağını düşünmesi gibi geldi. Çoğumuzda var sanırım bu. Kaybetme korkusu olmayınca anaları gibi koşulsuz karşılıksız seviyoruz zannediyorlar
Saat 7 de uyandığım için ne günaydını dicektim agajsjGunaydin beybisular, İstanbul cok sicahmis yaa
Allah bağışlasın hocamHahaah ya ne soylemiyon ama ben söylemiştimdi
Hahaahah obsesyonlar yok degil evet maalesefben memnunum tocadan canim toca
Kahve koy geliyom. Niye demiyon la geldiğini? Kolonyağımızı alır karşılamaya gelirdikGunaydin beybisular, İstanbul cok sicahmis yaa
İşte böyle illa strateji falan ürettiriyorlar insana. Ben de hiç strateji kadını olamadım. İnşallah toparlarsınızEvet aynen öyle, son kavgamızda değişmezsen boşanalım dedim. Görsen sanki o eski adam o değilmiş gibi 180 derece döndü, ama kısa sürdü tabi. Anlık oluyor ben de son anda iyi olmasını istemiyorum ki. Bakalım artık hayırlısı olsun
Ajsgdhdhdhd ben alisamadim buranin havasina yav uyuyasim var surekliSaat 7 de uyandığım için ne günaydını dicektim agajsj
Koydum kiz pasami al da gel hemenAllah bağışlasın hocam
Kahve koy geliyom. Niye demiyon la geldiğini? Kolonyağımızı alır karşılamaya gelirdik
İşte böyle illa strateji falan ürettiriyorlar insana. Ben de hiç strateji kadını olamadım. İnşallah toparlarsınız
Ben bilmiyom oğlum nerden bilem. Purofil purofil gezmedim. Bolon söyledi ama sadece yazdın sandım. İstanbullar'a geleceğini nereden bileyim. Bize özel söyleyeceksin. 1. Geleneksel İstanbul buluşması yapalım.Ajsgdhdhdhd ben alisamadim buranin havasina yav uyuyasim var surekli
Koydum kiz pasami al da gel hemenkiz çarşamba gunu foto attim ya hoccagal van diye
Benim evde leş gibi, ben de hamileyim diye saldım çok şükürBen bilmiyom oğlum nerden bilem. Purofil purofil gezmedim. Bolon söyledi ama sadece yazdın sandım. İstanbullar'a geleceğini nereden bileyim. Bize özel söyleyeceksin. 1. Geleneksel İstanbul buluşması yapalım.cukulatam 'la iş çıkışı Paresilaaa 'yı alın, oradan Katre_g 'ye gidin, oradan bizim parka gelin. Ev çok pis, ev olmaz
Ailesi İstanbul'da ya. Ne aldın, hani?Benim evde leş gibi, ben de hamileyim diye saldım çok şükürBeni kınamayacaksanız kapım her zaman açık
Hemsirecik kız senin istanbulda ne işin var manisaya gitmiyor muydun? Anne topicinde gezmeler, bebeğe bim alışverişi falan yaptm bu sabah, beynim mi yandı ki acaba benim
Ozur dilerim aplaBen bilmiyom oğlum nerden bilem. Purofil purofil gezmedim. Bolon söyledi ama sadece yazdın sandım. İstanbullar'a geleceğini nereden bileyim. Bize özel söyleyeceksin. 1. Geleneksel İstanbul buluşması yapalım.cukulatam 'la iş çıkışı Paresilaaa 'yı alın, oradan Katre_g 'ye gidin, oradan bizim parka gelin. Ev çok pis, ev olmaz
Kenks benim anamgil istanbuldaBenim evde leş gibi, ben de hamileyim diye saldım çok şükürBeni kınamayacaksanız kapım her zaman açık
Hemsirecik kız senin istanbulda ne işin var manisaya gitmiyor muydun? Anne topicinde gezmeler, bebeğe bim alışverişi falan yaptm bu sabah, beynim mi yandı ki acaba benim
Bime fisher price ın eğitici tırtılı geldi. Dışarda 290 300 dü bu sabah, bimde 149 liraydı kaptım çok şükür. 3+ olan bazı boyama kitapları da vardı, dedim çok ucuz zaten at bunları da poşete katreAilesi İstanbul'da ya. Ne aldın, hani?
Enem istanbullu gız :) Aile ziyareti demek, hasret gider bol bol, istanbulu da gez gelmişken yine, sahillerin falan az tadını çıkarOzur dilerim aplaay evet evet bulusalim
Kenks benim anamgil istanbulda23 senelik istanbulluyum olum ben ahsvsjshs bu gece manisaya yola cikacaguk
Eşimin çiftliğiyle kapıştırıyorum silemem onu geçmem lazımSil onu sil sil sil
sallamamak değil de kafa dağıtıyorum diyelimanlamadım nie uygun değel kız.. ev evdir işte yeterki kira verme
eee hani burda cinsellik
bide bunu söylüyor
resmen sizi sallamıyorum diyor
bencede
off
o ne kız
kız erken olur mu benim tanıdık 1,5 yaşında bezi bıraktırdı.gerçi her bebek farklı.derdini ne zaman anlatırsa artıkBen daha o üniteye gelmedim, 4,5 aylık henü ama iki yaş çok erken değil mi? Geç bırakmak kadar erken bırakmanın da sakıncaları var :/ Buna hazır gibi mi sizce?
ilgili erkek diye bir şey var mı yaBenim ki ilgi konusunda sıkıntılı bi de dengesiz biraz sağı solu belli olmuyor saçma sapan şeyleri büyütüyor gerçekten tahammül edemiyorum bazen
banane bananeHahaah ya ne soylemiyon ama ben söylemiştimdi
Hahaahah obsesyonlar yok degil evet maalesefben memnunum tocadan canim toca
Anam giz cok sicah ya evden cikilmiyorBime fisher price ın eğitici tırtılı geldi. Dışarda 290 300 dü bu sabah, bimde 149 liraydı kaptım çok şükür. 3+ olan bazı boyama kitapları da vardı, dedim çok ucuz zaten at bunları da poşete katregeçen de hepsiburadadan bir kaç ilk kitaplarım serisi almıştım. Eke koydum hepsini. Ben almıyordum hiçbir şey, malum biliyorsunuz benim duygu durum hallerimi. cukulatam benle çok dalga geçti "acele etme doğunca alırsın" diye, o gazla aldım bir iki bi şey
Enem istanbullu gız :) Aile ziyareti demek, hasret gider bol bol, istanbulu da gez gelmişken yine, sahillerin falan az tadını çıkar
Eki Görüntüle 3085255 Eki Görüntüle 3085256
Çarşamba geldim askom, evi tutup donecez ya pazartesi yola cikicak esyalar. Haftaya gidip yerlestiricemHemsirecik bi dk ya tadını çıkar dedim de ne zaman geldin ki bugün manisaya yola çıkıyorsunuz?
Bize niye demiyorsun? Belki bize de lazımdı. Şu tırtılı ablam almıştı doğumdan önce. Gereksiz yer kaplıyor hem de gürültülü diye istememiştim. Acil durum kurtargacımız oldu. Hiçbir şeyle oyalanmazsa onu veriyoruz onunla oyanlanıyor güzelBime fisher price ın eğitici tırtılı geldi. Dışarda 290 300 dü bu sabah, bimde 149 liraydı kaptım çok şükür. 3+ olan bazı boyama kitapları da vardı, dedim çok ucuz zaten at bunları da poşete katregeçen de hepsiburadadan bir kaç ilk kitaplarım serisi almıştım. Eke koydum hepsini. Ben almıyordum hiçbir şey, malum biliyorsunuz benim duygu durum hallerimi. cukulatam benle çok dalga geçti "acele etme doğunca alırsın" diye, o gazla aldım bir iki bi şey
Enem istanbullu gız :) Aile ziyareti demek, hasret gider bol bol, istanbulu da gez gelmişken yine, sahillerin falan az tadını çıkar
Eki Görüntüle 3085255 Eki Görüntüle 3085256
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?