• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 TÜP BEBEK,tedavi,transfer,belirti ve sonuçlar

Merhaba hanımlar. Çok üzgünüm size bir kaç sorum var nolur yardımcı olunnn.:( 12 Aralıkta 5.gün embriyosu transfer edildi. Bugün doktora gittim Sata göre 7+1 haftalık gözüküyor ancak yol saç ve bebeği görmemize rağmen hem vajinal hem karından yapılan ultrasonda kalp atışını duyamadık.Doktorum ekrandan kalp atımını gördüğünü ve çok küçük oldugyby söyledi. Emin olabilmek için de 1 hafta sonra tekrar çağırdı. Bu arada ultrason bilgilerime bir bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_20200114_182052.jpg
    IMG_20200114_182052.jpg
    105,3 KB · Görüntüleme: 70
Merhaba hanımlar. Çok üzgünüm size bir kaç sorum var nolur yardımcı olunnn.:KK43: 12 Aralıkta 5.gün embriyosu transfer edildi. Bugün doktora gittim Sata göre 7+1 haftalık gözüküyor ancak yol saç ve bebeği görmemize rağmen hem vajinal hem karından yapılan ultrasonda kalp atışını duyamadık.Doktorum ekrandan kalp atımını gördüğünü ve çok küçük oldugyby söyledi. Emin olabilmek için de 1 hafta sonra tekrar çağırdı. Bu arada ultrason bilgilerime bir bakar mısınız
Canım daha önce hamilelik yaşamadığım için ultrason bilgilerini anlayamam ama doktor kalp atımını gördüyse için rahat olsun.Daha çok küçük olduğu için duyulmadığını doktorda söylemiş.Inşallah tekrar gittiğinde gümbür gümbür duyarsın bebeğinin kalbini.Ama kendini üzüp bebeğini olumsuz etkileme,aksine daha güzel beslen,daha çok dinlen ve bol bol dua et derim.Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah 🤲😌

Arkadaşlar benim yarın test günüm siz ne durumdasınız? Var mı belirti yaşayan,sonuç alan?

Arkadaşlar benim yarın test günüm siz ne durumdasınız? Var mı belirti yaşayan,sonuç alan?
Canım çok heyecanlı umarım pozitifi görürsün,mutlaka bize yaz 🤲🤲🤲
benim 3. Gün kasık ağrılarım ve çokkkklk yoğun gaz ve gaz sancım oluyor.Bugün gaz sancısı yüzünden ağlamaktan içim çıktı,kaygılandırdı beni.sanırım vajinal jelden kaynaklı bu gaz . Ama şu an topladım kendimi . Önümde daha çok gün var ve beklemek ciddi zormuş 🙈

Canım çok heyecanlı umarım pozitifi görürsün,mutlaka bize yaz 🤲🤲🤲
benim 3. Gün kasık ağrılarım ve çokkkklk yoğun gaz ve gaz sancım oluyor.Bugün gaz sancısı yüzünden ağlamaktan içim çıktı,kaygılandırdı beni.sanırım vajinal jelden kaynaklı bu gaz . Ama şu an topladım kendimi . Önümde daha çok gün var ve beklemek ciddi zormuş 🙈
Amin canım inşallah,sonucu yazicam mutlaka.Gaz sancısı çok yaşamadım ama bol su ve hafif yürüyüşlerle rahatlarsın inşallah.

Yaa inşallah canım Allah im nasip etsin bize de. Birsz kasık ağrısı basladi yine bende :KK43: başka topikleri okuyorum da 6. Günde falan belli oluyormuş galiba ya. Kendimi çok zor tutuyorum
Canim yaptirma benim.gibi hüsrana uğramayin degerim cok.az cikmisti ve ikiye katlmadi diye cok.uzuldum bir hafta ilk 10gun degerleri ciddiye almiyorlar dr.lar bence gününüzu bekleyin ben pismanim erken.yaptrdigim icin simdi cok sukur bebegim.benimle 💞

Kaçıncı gün kan tahlili yaptırmıştın canım,sonucun kaç çıkmıştı?
[/QUOT
Onu hatirlamiyorum ama uzulmüştum ama kan degerim de bebek vardi hatta ikiz gebelikti. Kaybettim sonra. Anlatmk istedigim idrar yapip kafanizi bulandirmayin canim hatta erken tahlilde yapmayin gununde gidin en net kan degeriniz o zmn oluyo

Canim yaptirma benim.gibi hüsrana uğramayin degerim cok.az cikmisti ve ikiye katlmadi diye cok.uzuldum bir hafta ilk 10gun degerleri ciddiye almiyorlar dr.lar bence gününüzu bekleyin ben pismanim erken.yaptrdigim icin simdi cok sukur bebegim.benimle 💞
Ben 9. Gün yaptirdim 5.42 çıktı doktorum gebelik yok dedi çevremdekiler de 4 veya 5 üzeri hamilelik diyolar benim daha önce hep 1.20 çıkardı tekrar test yaptır diyolar bilemiyorum

Benimde bugün 7. Günüm ve hiç belirtim yok ilk denememde adet olcam gibi ağrılarım vardı tutmuştu fakat 5+3 de düşük yaptım malesef

Benimde bugün 7. Günüm ve hiç belirtim yok ilk denememde adet olcam gibi ağrılarım vardı tutmuştu fakat 5+3 de düşük yaptım malesef
Her zaman belirti yasanmaz bende senin gibi diyrdum 8.gun birazcik daha basladi hergun azar azar agrilarim.baslamisti su için ananas yiyn degerlerniz cabuk yukselir ve tutunur

Her zaman belirti yasanmaz bende senin gibi diyrdum 8.gun birazcik daha basladi hergun azar azar agrilarim.baslamisti su için ananas yiyn degerlerniz cabuk yukselir ve tutunur
Ananas yiyorum canım ilkinde de yemiştim hiç belirti olmayınca tedirgin oluyorum

Ananas yiyorum canım ilkinde de yemiştim hiç belirti olmayınca tedirgin oluyorum
Çok haklisin insan bi belirti ariyor ama ilk gunler cok beklenmez denio hep bende cok az hissettm yani belirgin bisey yoktu hatta adet olcam diye korktum adet sancisiyla ayni cunki .

Back