hayırlı olsun az kalmış sonucaMerhaba benimde 6 temmuzda transfer oldu
canım çok mantıklı negatife alıştığımız için hep olumsuz düşünüyoruz
Teşekkür ederim inşallah hepimiz güzel haberleri alırızhayırlı olsun az kalmış sonuca
canım inşallah bu sefer herşey güzel geçsin yeni tedavin hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar..
Adetimi bekliyorum tedaviye başlayacağız nasipse inşallah... bugün yarın gelir normalde.. sıkıntı yaptım sanırım uyuyamıyorum.. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
Allah razı olsun canım benim.. Inşallah bu son olsun güzel sonuçlar alalım hep birlikte RABBİM hepimizin kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah...canım inşallah bu sefer herşey güzel geçsin yeni tedavin hayırlı olsun
ay ne güzel grubun ilk güzel haberi kaçıncı gün embiryosu kalitesi nasıldıMrb benim 3 temmuzda transferim oldu dün kan verdim pozitifrabbim bütün isteyenlere versin
inşallah ilk denemede tutar bir daha aynı sıkıntıları çekmezsin canımBenimde 20 temmuzda transferim var .İlk denemem olacak inşallah tutar hayırlısıyla
İnşallah canım , hepimiz evlatlarımıza kavuşuruz inşallah bir an önceinşallah ilk denemede tutar bir daha aynı sıkıntıları çekmezsin canım
İnsallah hepimiz olumlu sonuc aliriz kizlar benim de 4 temmuzda oldu transferim 5.gunum yani ve adet sancim var korkuyorum
canım naptın seni merak ettim test yaptırdın mı?
Dünden beri bende çok kötüyüm sürekl,i ağlıyorum transfer günü yaklaştıkça.Merhaba arkadaşlar..
Adetimi bekliyorum tedaviye başlayacağız nasipse inşallah... bugün yarın gelir normalde.. sıkıntı yaptım sanırım uyuyamıyorum.. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
Hayırlı olsun canım sağlıkla tutunsun test gnün ne zaman?3.günm ü embriyolarınMerhaba benimde 3.denemem 2 adet dondurulmuş transferi yapıldı. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
aynen bende sürekli hastaneden haber bekliyorum çözülcekti bugün 5.güne gider inşallah uykularım kaçtı çok gerildim resmen dokunsalar ağlıcak haldeyimDünden beri bende çok kötüyüm sürekl,i ağlıyorum transfer günü yaklaştıkça.tekrar bi negatifi bayramda gözyaşını nasıl kaldıracağım diye sonucum tam arefe günü olacak.C.tesi heyecanla toparlanır mıyım biliyorum ama inşallah bebeklerim tutunur.
Dünden beri bende çok kötüyüm sürekl,i ağlıyorum transfer günü yaklaştıkça.tekrar bi negatifi bayramda gözyaşını nasıl kaldıracağım diye sonucum tam arefe günü olacak.C.tesi heyecanla toparlanır mıyım biliyorum ama inşallah bebeklerim tutunur.
stres, üzüntü zararlı zor ama düşünmemeye çalış lütfen.Dünden beri bende çok kötüyüm sürekl,i ağlıyorum transfer günü yaklaştıkça.tekrar bi negatifi bayramda gözyaşını nasıl kaldıracağım diye sonucum tam arefe günü olacak.C.tesi heyecanla toparlanır mıyım biliyorum ama inşallah bebeklerim tutunur.
aldığımız hormonlar bile mahvediyor birde stres eklenince gercekten allah yardımcımız olsunSürekli yıkıldığımız negatifleri ve hormonları aldıkça iyice duygusala bağladık.Stres iyi değil biiyorum ama elde değil allahım bu kez hepimizi kavuştursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?