canım inşallah bu sefer herşey güzel geçsin yeni tedavin hayırlı olsun
Allah razı olsun canım benim.. Inşallah bu son olsun güzel sonuçlar alalım hep birlikte RABBİM hepimizin kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah...

Merhaba ben de 7 Temmuzda transfer oldum. Bugün 8. Gün test günüme 4 gün kaldı heyecanla bekliyorum inşallah allah emeklerimizin karşılığı verir hayırlısıyla bebelere kavuşuruz

Benimde 20 temmuzda transferim var .İlk denemem olacak inşallah tutar hayırlısıyla

Merhaba arkadaşlar..
Adetimi bekliyorum tedaviye başlayacağız nasipse inşallah... bugün yarın gelir normalde.. sıkıntı yaptım sanırım uyuyamıyorum.. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
Dünden beri bende çok kötüyüm sürekl,i ağlıyorum transfer günü yaklaştıkça. tekrar bi negatifi bayramda gözyaşını nasıl kaldıracağım diye sonucum tam arefe günü olacak.C.tesi heyecanla toparlanır mıyım biliyorum ama inşallah bebeklerim tutunur.

Merhaba benimde 3.denemem 2 adet dondurulmuş transferi yapıldı. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
Hayırlı olsun canım sağlıkla tutunsun test gnün ne zaman?3.günm ü embriyoların

aynen bende sürekli hastaneden haber bekliyorum çözülcekti bugün 5.güne gider inşallah uykularım kaçtı çok gerildim resmen dokunsalar ağlıcak haldeyim

Inşallah çifte bayram yaşarsın canım..
Ben çok rahattım noldu birden anlamadım allah yardımcımız olsun inşallah...

stres, üzüntü zararlı zor ama düşünmemeye çalış lütfen.

Sürekli yıkıldığımız negatifleri ve hormonları aldıkça iyice duygusala bağladık.Stres iyi değil biiyorum ama elde değil allahım bu kez hepimizi kavuştursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…