- 1 Haziran 2019
- 1.734
- 1.686
- 83
bende çok rahattım iki gündür inanılmaz stres bastıInşallah çifte bayram yaşarsın canım..
Ben çok rahattım noldu birden anlamadım allah yardımcımız olsun inşallah...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende çok rahattım iki gündür inanılmaz stres bastıInşallah çifte bayram yaşarsın canım..
Aminn canım inşallah. Adet yakın oluncada çok duygusal olunuyor onun etkiside olabilir. Benimde ilk denemem olacak girdik bı yola Allah yardım etsin hepimizeSürekli yıkıldığımız negatifleri ve hormonları aldıkça iyice duygusala bağladık.Stres iyi değil biiyorum ama elde değil allahım bu kez hepimizi kavuştursun.
Amin canım inşallahInşallah çifte bayram yaşarsın canım..
bende çok rahattım iki gündür inanılmaz stres bastı
Evet umutsuzluğa kapıldım biraz 7.gün kahverengi sonra kırmızı kan geldi bakalım hayırlısıhayırlı olsun az kalmış sonuca
bugün birde benden küçük eltimin ikinciye hamile olduğunu öğrendim allahım boğazım düğümlendi eşime tepki bile veremedim
ah arkadaşım o kadar kötüyümki anlatamam zaten sürekli hastaneden haber bekliyorum stresdeyim üstüne eşim geldi haberi verdi o da sevinememiş bir tek burda içimi dökebiliyorum bir anda ağlama krizine girdim zaten kötüydüm insanlar şak diye istedikleri zaman hamile kalabiliyor isyan etmeyim diyorum ama nasıl bir imtihan bilmiyorumO kadar iyi anlıyorum ki canım.. herkes için bu kadar kolayken bizim için böyle olması ALLAH yardımcımız olsun çok zor bir sınavdayız..
Inşallah Rabbim emek veren herkesi de sevindirsin.. inan ki hiç bir şey yazmasan da seni çok çok iyi anlıyorum.. iliklerime kadar hissedebiliyorum o acıyı.. allahım bizimde yuvalarımıza yüreğimize ferahlık ver..
Olsun sizinde olacak. Sadece biraz geç ve uğraştırıcı Hamile kalıncada eski üzüntüler hemen kaybolur. Herkesin farklı derdi var. Allah çaresiz dert vermesin.ah arkadaşım o kadar kötüyümki anlatamam zaten sürekli hastaneden haber bekliyorum stresdeyim üstüne eşim geldi haberi verdi o da sevinememiş bir tek burda içimi dökebiliyorum bir anda ağlama krizine girdim zaten kötüydüm insanlar şak diye istedikleri zaman hamile kalabiliyor isyan etmeyim diyorum ama nasıl bir imtihan bilmiyorum
amin çok haklısınız normal zamanda olsa belki bu kadar tepki vermem ama hem eltiyle aram iyi değil hem de 4.deneme tam transfer öncesi duymak mahvetti resmen inşallah hamile kalıp unutmak istiyorum yaşanılanlarıOlsun sizinde olacak. Sadece biraz geç ve uğraştırıcı Hamile kalıncada eski üzüntüler hemen kaybolur. Herkesin farklı derdi var. Allah çaresiz dert vermesin.
gerçekten eşler bile bizi anlamıyor benimki de bize ne kimin çocuğu olursa olsun dio ztn hormonları yiyen biziz onlara bişey olmuo ondan sonra iyi değilsin diyorlar zaten tüp bebek stresi apayrı birde üstüste negatiflerden sonra bunları duymak insana acı veriyor normal yolla hamile 10 yıl sonrada kalsan uğraşmış olmazsın zaten uğraşmak tüp bebek aşılama vs ile oluyor ki onu da yaşamayan anlayamıyor tüm gece uyumadım bende hiç arayıp da tebrik edesim bile gelmiyor ki zaten bana söylemediler bileBenim eşim de gececiydi bu sabah geldi bana diyorki güzel haberim var sana..
Arkadaşının eşi hamileymiş 4 yıllık evliler çok mücadele ettiler sonunda oldu normal yolla diyor.. sen iyi misin dedim ya 4 yıl ne be? Ben 9 yıllık evliyim karnıma embriyo yu koyuyorlar da kucağıma alamıyorum.. çok mücadeleymis 4 yıllık evlilik ve normal yolla olan bebek ..
Doktora gitmiş onlarda diyo bide.. tüp bebek yapmış mı dedim yoooo...
Tüp bebek yapmayan o acıyı çekmeyen pekte mücadele vermiş sayılmaz benim gözümde..
Gözlerim doldu üzüldüm ağladım..
Bana diyorki sen iyi değilsin galiba ara merkezi ertele tedaviyi..
Allahım sen bize sabır ver ....
gerçekten eşler bile bizi anlamıyor benimki de bize ne kimin çocuğu olursa olsun dio ztn hormonları yiyen biziz onlara bişey olmuo ondan sonra iyi değilsin diyorlar zaten tüp bebek stresi apayrı birde üstüste negatiflerden sonra bunları duymak insana acı veriyor normal yolla hamile 10 yıl sonrada kalsan uğraşmış olmazsın zaten uğraşmak tüp bebek aşılama vs ile oluyor ki onu da yaşamayan anlayamıyor tüm gece uyumadım bende hiç arayıp da tebrik edesim bile gelmiyor ki zaten bana söylemediler bile
gerçekten çok zor canım eşler bile öyle bu konuda başkası bizi nasıl anlasın inşallah yüzümüz gülsün bu sefer de çekilen üzüntüleri unutmuş olalımAllah yardımcımız olsun inşallah canım..
Bende hiç iyi değilim sabır versin allahım hepimize.. bizi bizden başkası anlamaz zaten.. yeri geliyor eşler bile anlamıyor.. dün bana diyorki 2 haftalık tedavi zaten abartma.. çok kırgınım çok hasasim bu aralar.. ALLAH yüzümüzü güldürsün inşallah ne diyeyim başka...
gerçekten çok zor canım eşler bile öyle bu konuda başkası bizi nasıl anlasın inşallah yüzümüz gülsün bu sefer de çekilen üzüntüleri unutmuş olalım
aynı şeyleri yaşamışız canım benim de ameliyatla tüpler alındı 4.deneme dediğin gibi hayatımdan 10 yıl gitmiş gibi yaşlı hissediyorum canım adetin geciktiyse bir test yapsaydın olur mu olurBenim kalbimde inanılmaz yara bıraktı bu acı.. 70 yaşına gelsem yine unutmam bu günleri..
Çok sıkıntı lar çektim ameliyat 2 negatif tüp bebek.. şimdi 3. Başlayacağız yüreğim ağzım da çok korkuyorum yine negatif olur diye...
Adetimi bekliyorum sıkıntı dan gelmedi dün dü günüm.. normal yolla pek olacağına ıhtimal bile vermiyorum tek tüpüm var...
Allah sonumuzu hayır etsin inşallah...
aynı şeyleri yaşamışız canım benim de ameliyatla tüpler alındı 4.deneme dediğin gibi hayatımdan 10 yıl gitmiş gibi yaşlı hissediyorum canım adetin geciktiyse bir test yapsaydın olur mu olur
inşallah bir mucize olmuştur arkadaşım tedaviye gerek kalmaz aileden birinin hamile kalıp gözüne sokması gerçekten çok incitici yani bu kadar hassas bir konu ve senin ne çektiğini yaşadığını biliyor insanın aklı almıyor ben artık burda döküyorum içimi yok insanın en yakını bile anlamıyor bu göze sokmalar e hadi artık yapın demeler çocuk düşünmüyormusubz diye soranları gerçekten allah havale ediyorumKendime söz verdim canım bir daha o test i hiç yapmayacağım.. Piskolojim bozuluyor
o negatif çubuğu tek çizgiyi görmekten yıllardır çok yoruldum..
Test yapamam... gelir adetim bekleyeceğim...
Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda..
Bende 33 yaşındayım 50 yaşında gibi yorgun üzgünüm.. çok yıprandım..
Bide kardeşim hamile ve sürekli gözüme sokuyor her şeyi.. bişey diyemiyorum kimseye yanlış anlaşılır diye...
Merhaba kusura bakmayın yorumları okurken bir kac kez rastladım opu ne demek bilgilendirir misiniz teşekkürlerBen iğnelere dün başladım kızlar opu olmadım henüz ama taze transfer olacak büyük ihtimalle
Yumurta toplama işlemine opu deniyor canımMerhaba kusura bakmayın yorumları okurken bir kac kez rastladım opu ne demek bilgilendirir misiniz teşekkürler