- 15 Ekim 2019
- 1.619
- 1.228
- 63
- 36
bnmde 4 deneme ve 11 yıl...sebep sadece pcosCanım ilk transferim tutmustu ama 10 haftalikken düşükle sonuçlandi. Sonrasinda hiç tutmadi. Bizim sorunumuz erkek kaynakli eşim azosperminin bir türü nden muzdarip maalesef. Embriyolarimiz kaliteli ve iyi hep ama bir türlü tutunmuyorlar. Transfer edilen embriyomuz 5ab kalitesindeydi. 3 tane daha dondurulmus embroyomuz var onlari da deneyip bh sayfayı kapatacağım. 36 yaşindayim 9 yillik evliyim çoo fazla yiprandık artık
Teşekkür ederimhayırlı olsun kaçıncı gün embiryosu
korkma lütfen rabbim can versin o iki kuzuya2 embryo canım kaliteleride orta ondan korkuyorum ama doktor bu sefer böyle riske girmek istedi önceden 3.gün hep transfer olmuştu estrofem günde 3 tane alıyorum endişelenme canım hiç iyi çıkar inşallah
bu aa /ab kalite bunları hiç bilmiyorum nasıl oluyo acabaTeşekkür ederim5. Gün embriyosu 5ab kalitede.
Sagol kuzuminşallah canım benim
adet ağrılarıyla gebelik çok benzer test gününe kadar kesin belirti aramamak lazım canım üzülme yani boşyere.kaçıncı denemen kaçıncı gün embriyosu?
evde test yapmayı düşünüyo musun canım?Sagol kuzum2.deneme 5.gun embriyosu canim
amin canım hakkımızda en hayırlısı olsun inşallah canım benimde bugün adetin 15.günü 8mm çıktı çok iyi dedi inşallah iyi çıkar seninde yok canım bakılmadı cumartesi jele başlıcamkorkma lütfen rabbim can versin o iki kuzuyabenim ilk 3 gün sabah akşam sonraki 3 gün sabah öğle akşam diğer günlerde sabah 2 akşam 2 içiyorum estrofem.YARIN ADETİN 14.GÜNÜ 11 gündür ilaç kullanmış halim bakalım ne durumda.progesteron ve östrojene baktılar mı?
ah çok zor benim de 4.deneme olcak son donmuşlarla olmazsa bende pes ediyim diyorum 36 yaşındayım bende gerçekten çok yıprattı maddi manevi artık kadın doğumcu fobisi olcak resmenCanım ilk transferim tutmustu ama 10 haftalikken düşükle sonuçlandi. Sonrasinda hiç tutmadi. Bizim sorunumuz erkek kaynakli eşim azosperminin bir türü nden muzdarip maalesef. Embriyolarimiz kaliteli ve iyi hep ama bir türlü tutunmuyorlar. Transfer edilen embriyomuz 5ab kalitesindeydi. 3 tane daha dondurulmus embroyomuz var onlari da deneyip bh sayfayı kapatacağım. 36 yaşindayim 9 yillik evliyim çoo fazla yiprandık artık
canım 16 temmuz inşallah çözülmede problem olmazsapink21 canım sen ne durumdasın transferin ne zaman belli oldumu tarihin..?
Ben haftaya iğnelere başlayacağım nasipse inşallah
Valla inan bende ayrintili ne anlama geldigini bilmiyorum cok da ilgilenmiyorum sonuçta veren allah ne kalitede olursa olsun olacak olduktan sonra olur. Ama transfer esnasinda embriyolog kalite ile ilgili bilgilendiriyor ordan dedim 5ab diye iyi kalite de dedi herhalde matematikten 100 almak yerine 90 almak gibi birşey bu sembollerbu aa /ab kalite bunları hiç bilmiyorum nasıl oluyo acababu kez benimde 5.gün verilecek 2.transferde gününde
Hayir cesaretim yokevde test yapmayı düşünüyo musun canım?
Ay hadi hayırlı haberleri alırız beraber inşallahBenim de ☺☺☺
Benim salı günü . Ama pazar günü yapmayı düşünüyorum kan testi hatta cesaret edebilirsem cumartesi de gebelik testi bakalımAy hadi hayırlı haberleri alırız beraber inşallah☺☺ test gününüz pazartesi o zaman
Hayırlısı olsun canım benim ağzım çok yandı erken testlerden o yüzden test günümde yapacagim. Elimde olsa hiç yapmak istemiyorumBenim salı günü . Ama pazar günü yapmayı düşünüyorum kan testi hatta cesaret edebilirsem cumartesi de gebelik testi bakalım ☺
Sizin de mi naturel transfer oldu ?Hayırlısı olsun canım benim ağzım çok yandı erken testlerden o yüzden test günümde yapacagim. Elimde olsa hiç yapmak istemiyorum
canım 16 temmuz inşallah çözülmede problem olmazsa
amin inşallah canımYüreğini ferah tut allah büyük arkadaşım RABBİM inşallah bu kez nasip etsin
Hayır benim bir önceki o sekilde oldu ama bu sefer estrofem ve jel kullaniyorumSizin de mi naturel transfer oldu ?
Diğeri tutmadı mıHayır benim bir önceki o sekilde oldu ama bu sefer estrofem ve jel kullaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?