bnmde 4 deneme ve 11 yıl...sebep sadece pcos

2 embryo canım kaliteleride orta ondan korkuyorum ama doktor bu sefer böyle riske girmek istedi önceden 3.gün hep transfer olmuştu estrofem günde 3 tane alıyorum endişelenme canım hiç iyi çıkar inşallah
korkma lütfen rabbim can versin o iki kuzuya benim ilk 3 gün sabah akşam sonraki 3 gün sabah öğle akşam diğer günlerde sabah 2 akşam 2 içiyorum estrofem.YARIN ADETİN 14.GÜNÜ 11 gündür ilaç kullanmış halim bakalım ne durumda.progesteron ve östrojene baktılar mı?

amin canım hakkımızda en hayırlısı olsun inşallah canım benimde bugün adetin 15.günü 8mm çıktı çok iyi dedi inşallah iyi çıkar seninde yok canım bakılmadı cumartesi jele başlıcam

ah çok zor benim de 4.deneme olcak son donmuşlarla olmazsa bende pes ediyim diyorum 36 yaşındayım bende gerçekten çok yıprattı maddi manevi artık kadın doğumcu fobisi olcak resmen

bu aa /ab kalite bunları hiç bilmiyorum nasıl oluyo acababu kez benimde 5.gün verilecek 2.transferde gününde
Valla inan bende ayrintili ne anlama geldigini bilmiyorum cok da ilgilenmiyorum sonuçta veren allah ne kalitede olursa olsun olacak olduktan sonra olur. Ama transfer esnasinda embriyolog kalite ile ilgili bilgilendiriyor ordan dedim 5ab diye iyi kalite de dedi herhalde matematikten 100 almak yerine 90 almak gibi birşey bu semboller

Ay hadi hayırlı haberleri alırız beraber inşallah☺☺ test gününüz pazartesi o zaman
Benim salı günü . Ama pazar günü yapmayı düşünüyorum kan testi hatta cesaret edebilirsem cumartesi de gebelik testi bakalım

Benim salı günü . Ama pazar günü yapmayı düşünüyorum kan testi hatta cesaret edebilirsem cumartesi de gebelik testi bakalım ☺
Hayırlısı olsun canım benim ağzım çok yandı erken testlerden o yüzden test günümde yapacagim. Elimde olsa hiç yapmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…