• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canım 8 mm çıktı rahim kalınlığı adetin 22. gününe denk geliyor niye o kadar geç olcak anlamadım genelde 20.gün oluodu benimde embryo çözülüp 2 gün beklencek ondan korkuorum ölürse diye artık bu saatten sonra duadan başka birşey gelmiyor elden
Canım mrb bugün benim adetimin 14.gunu
10.4 mm çıktı kalınlık ama doktorum p.tesi tekrar göreyim dedi.Tahliller o gün yapılacak iğnelerim de o gün başlanılacak hafyaya c.tesi ve p.tesi iki kez transfer olacak.21/23.gunler oluyo geçmi oluyo diye düşündüm ama doktorum benim üzerime çok titriyo hata yapmaz diye düşünüyorum.
Hadi bakalim🙏 Allah'ım bu kez sevindirsin bizi ikimizin de 4.denemesi.

Canım mrb bugün benim adetimin 14.gunu
10.4 mm çıktı kalınlık ama doktorum p.tesi tekrar göreyim dedi.Tahliller o gün yapılacak iğnelerim de o gün başlanılacak hafyaya c.tesi ve p.tesi iki kez transfer olacak.21/23.gunler oluyo geçmi oluyo diye düşündüm ama doktorum benim üzerime çok titriyo hata yapmaz diye düşünüyorum.
Hadi bakalim🙏 Allah'ım bu kez sevindirsin bizi ikimizin de 4.denemesi.
canım hayırlı olsun çok iyi kalınlık benimki de prş olunca geç gibi geldi ama vardır bildikleri heralde inşallah canım 4. son deneme olur

canım hayırlı olsun çok iyi kalınlık benimki de prş olunca geç gibi geldi ama vardır bildikleri heralde inşallah canım 4. son deneme olur
Ben ilaçlara takviye son 4 gün öğlenleri aç karnına nar suyu içtim belki faydası olmuştur böyle kalinlasmasina dene istersen.persembe mi?p.tesi diye aklımda kaldı.İgnelere ne zaman başlayacaksin

Ben ilaçlara takviye son 4 gün öğlenleri aç karnına nar suyu içtim belki faydası olmuştur böyle kalinlasmasina dene istersen.persembe mi?p.tesi diye aklımda kaldı.İgnelere ne zaman başlayacaksin
yok canım 16sında iğne kullanmıyorum ben vermedi doktor sadece estrofemle jel

Progesteron desteği iğne ve kan sulandirici vermedi mi şaşırdım genelde veriliyo ya doktorun kim canim
yok canım istda özel doktor klinik değil yani progesteron jel verio kan sulandırıcı üç farklı doktorda gerek görmedi pıhtılaşma genetik testleri yaptırdığımda sormuştum zaten bu denemede olmazsa doktor değiştircem kesin çok yoğun rahat konuşamıorum bile

yok canım istda özel doktor klinik değil yani progesteron jel verio kan sulandırıcı üç farklı doktorda gerek görmedi pıhtılaşma genetik testleri yaptırdığımda sormuştum zaten bu denemede olmazsa doktor değiştircem kesin çok yoğun rahat konuşamıorum bile
Benim doktor da çok yoğun ama aynı anne gibi öyle mükemmel biri ki yıllar sonra en büyük şansım ve çok inanıyorum benim için elinden gelen herşeyi yaptığına.Soruyorum soru konuşabiliyor um whatsaptan dahi dönüş yapıyor aklımda takılı hiçbir şey kalmiyo .Bir daha gerek kalmaz inşallah kavusurz bu kez canimm

Benim doktor da çok yoğun ama aynı anne gibi öyle mükemmel biri ki yıllar sonra en büyük şansım ve çok inanıyorum benim için elinden gelen herşeyi yaptığına.Soruyorum soru konuşabiliyor um whatsaptan dahi dönüş yapıyor aklımda takılı hiçbir şey kalmiyo .Bir daha gerek kalmaz inşallah kavusurz bu kez canimm
ay ne güzel gerçekten büyük şans başlarda benim doktorda öyleydi anne gibi halada öyle ama işte yoğunluktan hiç birşeye fırsat olmuyor aynen canım inşallah gerek kalmaz zaten olmazsa bir süre düşünmüyorum donmuşda kalmıcağı için sil baştan düşünmek bile istemiyorum

ay ne güzel gerçekten büyük şans başlarda benim doktorda öyleydi anne gibi halada öyle ama işte yoğunluktan hiç birşeye fırsat olmuyor aynen canım inşallah gerek kalmaz zaten olmazsa bir süre düşünmüyorum donmuşda kalmıcağı için sil baştan düşünmek bile istemiyorum
İnşallah gerek kalmaz canım sil baştan ❤️

3.gun embryosu benimde cozdurulup 5.gune giderse transfer olcak bakalim insallah devam eder adetin genelde 20.gunu civari oluyor ama rahim kalinligina gore degisiyor benim 4.deneme olcak 19. gunde oldu 21.gunde oldu canim
3.günde mi dondurdular neden 5 .gün beklenip dondurulmadi acaba söylediler mi

Genetiğe bakıldı mi veya
Canım ilk transferim tutmustu ama 10 haftalikken düşükle sonuçlandi. Sonrasinda hiç tutmadi. Bizim sorunumuz erkek kaynakli eşim azosperminin bir türü nden muzdarip maalesef. Embriyolarimiz kaliteli ve iyi hep ama bir türlü tutunmuyorlar. Transfer edilen embriyomuz 5ab kalitesindeydi. 3 tane daha dondurulmus embroyomuz var onlari da deneyip bh sayfayı kapatacağım. 36 yaşindayim 9 yillik evliyim çoo fazla yiprandık artık😔
Genetik test yaptirdiniz mi hiç? Veya size histeroskopi ile çizik atma işlemi önerildi mi tutunmanın daha iyi olması icin

Genetiğe bakıldı mi veya

Genetik test yaptirdiniz mi hiç? Veya size histeroskopi ile çizik atma işlemi önerildi mi tutunmanın daha iyi olması icin
Merhaba, tüm genetik testlerimiz normal canım bir kez histeroskopi oldum cizik atildi dendi ama maalesef sonrasinda yine birçok negatif aldik. Bu son denememizde doktorumuz teklif etti ama ben istemiyorum. Zaten kalan son embriyolarimi deneyip bu sayfayi kapatacağım kendime daha fazla zarar vermeden. Rahmime de yazik ne l gördü onun da hakkı var üzerimde. Ben biraz önce can sonra canan olarak bakiyorum artık olaya. Benim saglığım olmadiktan sonra yavrumla saglikli yasayamadiktan sonra da bir anlamı yok. O yuzden akışına biraktim☺️

Merhaba, tüm genetik testlerimiz normal canım bir kez histeroskopi oldum cizik atildi dendi ama maalesef sonrasinda yine birçok negatif aldik. Bu son denememizde doktorumuz teklif etti ama ben istemiyorum. Zaten kalan son embriyolarimi deneyip bu sayfayi kapatacağım kendime daha fazla zarar vermeden. Rahmime de yazik ne l gördü onun da hakkı var üzerimde. Ben biraz önce can sonra canan olarak bakiyorum artık olaya. Benim saglığım olmadiktan sonra yavrumla saglikli yasayamadiktan sonra da bir anlamı yok. O yuzden akışına biraktim☺
Haktan hayırlısını dilemek lazım. Umarım hakkınızda en hayırlısı olur💕

Kızlar size bir önerim olacak transfer öncesi..
Ben yaptım ve çok iyi geldi.. özellikle daha önce tüp bebek tedavisi negatif ile sonuçlanan arkadaşlar bunu kesin yapmalı..
Beynimiz negatifi gördüğümüz için yine olmaz diye sinyal veriyormuş bilinç altımıza yerleşmiş olabiliyormuş.. ben 21 gün dinledim çok iyi geldi ve tedaviye başlayınca yine 21 gün yapacağım... Evrim balıkçı.. Tüp bebekde bilinç altı temizleme...
Arkadaşlar tavsiye ediyorum çok iyi geldi bana... RABBİM hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

Kızlar size bir önerim olacak transfer öncesi..
Ben yaptım ve çok iyi geldi.. özellikle daha önce tüp bebek tedavisi negatif ile sonuçlanan arkadaşlar bunu kesin yapmalı..
Beynimiz negatifi gördüğümüz için yine olmaz diye sinyal veriyormuş bilinç altımıza yerleşmiş olabiliyormuş.. ben 21 gün dinledim çok iyi geldi ve tedaviye başlayınca yine 21 gün yapacağım... Evrim balıkçı.. Tüp bebekde bilinç altı temizleme...
Arkadaşlar tavsiye ediyorum çok iyi geldi bana... RABBİM hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
canım çok mantıklı negatife alıştığımız için hep olumsuz düşünüyoruz

Merhabalar. Benim de 3.tüp bebek denemem olacak önümüzdeki hafta salı günü. Son iki dondurulmuş embriyom koyulacak. Umarım hepimizinki tutar 🙏 birbirimize dua edelim 🙏
Merhaba benimde 3.denemem 2 adet dondurulmuş transferi yapıldı. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah

Back