• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mrb arkadaşlar bende 4.deneme için transfer hazırlığındayım 10 temmuz da kontrolümde transfer günüm netleşecek.Bu h.sonu intralipi takılacak ilk dozu.Allah bu kez hepimize nasip etsin inşallah.İzmirde irenbe de tedavide olan var mı acaba?
mrb ben tedavi oldum 8temmuz transfer tarihim.varsa sorun yardımcı olurum

merhaba 4.denemeye baslicam donmus son iki embryo transferi olcak.ilk deneme tuttu 6 haftalik kaybettim sonra rahim filmi ameliyat histereskopi tupler alindi cikolata kisti var. simdi son donmus transferi olcam acikcasi cok umudum yok ama bu sureci deneyimleri gelin birlikte gecirelim:)
Merhaba ben ilk kez 13 temmuzda taze transfer oldum. 5. Gün transferi 23 ünü bekliyorum sabırsızlıkla :) bu arada ilk tüp bebek denemem

Kaçıncı denemenizdi, embiyo gününüz nedir?bnm ümit hanim doktorum c.tesi ilk transferim diğeri p.tesi ardışık transfer olacağım.
ilk denemem 3. gün embriyosu bende iki doktor arasında kararsız klmistim.umit hanıma da çok iyi diyolar umarım her şey istediğimiz gibi olur ve sağlıkla alırız kucağımıza bebisleri😊

ilk denemem 3. gün embriyosu bende iki doktor arasında kararsız klmistim.umit hanıma da çok iyi diyolar umarım her şey istediğimiz gibi olur ve sağlıkla alırız kucağımıza bebisleri😊
İnşallah canım ben inanıyorum doğru yerde olduğumuza.Rabbim nasip etsin

Back