Çok teşekkür ederimYumurta toplama işlemine opu deniyor canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederimYumurta toplama işlemine opu deniyor canım
mrb ben tedavi oldum 8temmuz transfer tarihim.varsa sorun yardımcı olurumMrb arkadaşlar bende 4.deneme için transfer hazırlığındayım 10 temmuz da kontrolümde transfer günüm netleşecek.Bu h.sonu intralipi takılacak ilk dozu.Allah bu kez hepimize nasip etsin inşallah.İzmirde irenbe de tedavide olan var mı acaba?
İrenbe de mi tedavi oldun doktorunuz kimmrb ben tedavi oldum 8temmuz transfer tarihim.varsa sorun yardımcı olurum
Evet İsmail küçük doktorum. pazartesi test günüm inşallahİrenbe de mi tedavi oldun doktorunuz kim
Kaçıncı denemenizdi, embiyo gününüz nedir?bnm ümit hanim doktorum c.tesi ilk transferim diğeri p.tesi ardışık transfer olacağım.Evet İsmail küçük doktorum. pazartesi test günüm inşallah
Allahım bebişine kavuşursun sımsıkı tutunsun inşallah canım benim de cumartrsi günü transferim var bol bol dua edelimAllah'ın izniyle sabaha transferim var hepinizden dua bekliyorum kızlar
Allah razı olsun kuzum ben de dua edeceğim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllahAllahım bebişine kavuşursun sımsıkı tutunsun inşallah canım benim de cumartrsi günü transferim var bol bol dua edelim
Merhaba ben ilk kez 13 temmuzda taze transfer oldum. 5. Gün transferi 23 ünü bekliyorum sabırsızlıkla :) bu arada ilk tüp bebek denememmerhaba 4.denemeye baslicam donmus son iki embryo transferi olcak.ilk deneme tuttu 6 haftalik kaybettim sonra rahim filmi ameliyat histereskopi tupler alindi cikolata kisti var. simdi son donmus transferi olcam acikcasi cok umudum yok ama bu sureci deneyimleri gelin birlikte gecirelim:)
merhaba hayirli olsun insallah tutar da ilk ve son olurMerhaba ben ilk kez 13 temmuzda taze transfer oldum. 5. Gün transferi 23 ünü bekliyorum sabırsızlıkla :) bu arada ilk tüp bebek denemem
ilk denemem 3. gün embriyosu bende iki doktor arasında kararsız klmistim.umit hanıma da çok iyi diyolar umarım her şey istediğimiz gibi olur ve sağlıkla alırız kucağımıza bebisleriKaçıncı denemenizdi, embiyo gününüz nedir?bnm ümit hanim doktorum c.tesi ilk transferim diğeri p.tesi ardışık transfer olacağım.
İnşallah canım ben inanıyorum doğru yerde olduğumuza.Rabbim nasip etsinilk denemem 3. gün embriyosu bende iki doktor arasında kararsız klmistim.umit hanıma da çok iyi diyolar umarım her şey istediğimiz gibi olur ve sağlıkla alırız kucağımıza bebisleri
Amin canım inşallahhAllah razı olsun kuzum ben de dua edeceğim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah
İnşAllah canım dualarım hepimiz içinAllahım bebişine kavuşursun sımsıkı tutunsun inşallah canım benim de cumartrsi günü transferim var bol bol dua edelim
İnşallah canım çok teşekkür ederim.yesim35_88 canım yarınki transferin kolaylıkla geçsin inşallah haberlerini bekliyoruz
iyiyiz walla canım bugün evden hiç çıkmadım yarın normal hayata dönmeyi düşünüyorum bazen unutuyorum bile transfer olduğumuİnşallah canım çok teşekkür ederim.
Sen nasılsın bebeklerinle