• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Ayı Doğum Yapacak Anneler👶

Sukur bi problem olmadan kucagima aldim yavrumu kizlar. Biraz küçüğüz 2900 dogduk, emzirme ve süt telasiyla gecti 2 gunumuz. Ve tabiki sezeryan agrisi😖😖😖 Herseye ragmen evlat kokusu dunyalara bedel tabiki. Darisi sizin basinizia
Gözün aydın canım kilosu da çok az değil toparlar birkaç hafta içinde. Pıtır pıtır gelmeye başladı bebisler beni heyecan sardı

Sukur bi problem olmadan kucagima aldim yavrumu kizlar. Biraz küçüğüz 2900 dogduk, emzirme ve süt telasiyla gecti 2 gunumuz. Ve tabiki sezeryan agrisi😖😖😖 Herseye ragmen evlat kokusu dunyalara bedel tabiki. Darisi sizin basinizia
Canım gözün aydın. Aldın kucağına yavrunu. Darısı bizlere inşallah. Süt zor mu geliyo ilk etapta

Kızlar bende kontrolden geldim. 36+5iz 3300 gr olmuşuz. Gelişimi önde dedi. Pek doğmaya niyeti yok gibi. Azıcık kasılmalarım görünüyo nst de. 2 hafta sonra doğumu netleşir dedi doktorum. Tabi aniden gelesi tutmazsa.

Kızlar bende kontrolden geldim. 36+5iz 3300 gr olmuşuz. Gelişimi önde dedi. Pek doğmaya niyeti yok gibi. Azıcık kasılmalarım görünüyo nst de. 2 hafta sonra doğumu netleşir dedi doktorum. Tabi aniden gelesi tutmazsa.
Bizim de p. Tesi kontrol bakalım ne diyecek heyecanlıyım.

Sen hissediyor musun peki nst de çıkan kasılmaları? Nasıl bir kasılma hissi yaşadığın onu merak ettim. Bizim de önümüzdeki hafta konuşulacak doğum ya bakalım...🤷‍♀️

Kızlar, karında sertleşme, bebekte gerilme, bir yerde toplanma gibi hissiyat yaşıyor musunuz? Ben bi iki gündür çok yaşıyorum

Kızlar, karında sertleşme, bebekte gerilme, bir yerde toplanma gibi hissiyat yaşıyor musunuz? Ben bi iki gündür çok yaşıyorum
Ben de yaşıyorum. Doktora sordum bebeek hareketi mi kasılma mı anlamıyorum dedim. Ultrason da baktı sancı çekmemişsin rahim ağzın kapalı dedi. Benim de son 11 günüm. SALI günü kan tahlillerini vercem ameliyat için

1 haftadır ayaklarımda hafif ödem oluyordu akşamları. 2 gündür sağ ayağımda daha fazla ödem oldu. ne yapmalıyım ?

1 haftadır ayaklarımda hafif ödem oluyordu akşamları. 2 gündür sağ ayağımda daha fazla ödem oldu. ne yapmalıyım ?
Tuzlu su öneriyorlardi. Bende de yaklaşık 3 aydır ödem var sizden aşağıda hatta son zamanlar çorapların izi derin derin belli oluyor ama hiçbir şey yapmana gerek yok dedi doktor normalmis

Benim karnım çoğu zaman sert canım. Bebek özellikle sırtını ya da poposunu sayıyor göbek etrafıma. Bazen orayı ittiriyor
Benim de hep olurdu bir yerde toplanır sivrilir ya da göbeği çukurlaştırıp sağı solu şişirirdi ama bukez daha sık yaşıyorum bu durumu ve hakikaten çok rahatsızlık hissi veriyor bu durum. Biraz araştırınca yalancı doğum sancılarının da buna benzer olduğunu okudum. Acaba yalancı mı gerçek mi diye zaman saymaya başladım resmen 🤔

Ben de yaşıyorum. Doktora sordum bebeek hareketi mi kasılma mı anlamıyorum dedim. Ultrason da baktı sancı çekmemişsin rahim ağzın kapalı dedi. Benim de son 11 günüm. SALI günü kan tahlillerini vercem ameliyat için
Ay şaka gibi geri sayım başlayınca daha bir tuhaf oluyor insan, sanki hiç benden ayrılmayacakmış gibi hissediyorum, benim bi parçam oldu resmen. Erken doğum 2.çocukta daha sık olan bir durummuş o yüzden endişelendim herhalde ben de , izne de ayrılınca kendimce araştırıp araştırıp yaşadıklarıma yoruyorum. Hayırlısı olsun canım şimdiden, inşallah kolay bir doğum olur, Allah kurtarsın 🤲😍

Ay şaka gibi geri sayım başlayınca daha bir tuhaf oluyor insan, sanki hiç benden ayrılmayacakmış gibi hissediyorum, benim bi parçam oldu resmen. Erken doğum 2.çocukta daha sık olan bir durummuş o yüzden endişelendim herhalde ben de , izne de ayrılınca kendimce araştırıp araştırıp yaşadıklarıma yoruyorum. Hayırlısı olsun canım şimdiden, inşallah kolay bir doğum olur, Allah kurtarsın 🤲😍
Amin canım hepimize kolay doğumlar inşaallah.. Ben de gece uyanıp uyanıp durdum doğumu düşündüm hep nasıl olacak çocuklar ne yapacak. Kime benzeyecek falan gibi ir sürü soru var aklımda 😄 hayırlısıyla hepimiz kuzularımızı kucaklarımıza alalım inşaallah

Merhaba, yaşadıklarınız braxton hicks kasılması. Bende de oluyor, rahmin doğum için küçük egzersizleri. Ağrısız kasılmalar.

Eklentiler

• BCC47B25-ABFF-4E79-9B5D-E0424E5EDF3C.jpeg
    BCC47B25-ABFF-4E79-9B5D-E0424E5EDF3C.jpeg
    93,7 KB · Görüntüleme: 33
Amin canım hepimize kolay doğumlar inşaallah.. Ben de gece uyanıp uyanıp durdum doğumu düşündüm hep nasıl olacak çocuklar ne yapacak. Kime benzeyecek falan gibi ir sürü soru var aklımda 😄 hayırlısıyla hepimiz kuzularımızı kucaklarımıza alalım inşaallah
Buaralar ben de kime benzeyecek diye düşünmeye başladım. Bir kızım daha var sarışın mavi gözlü, ona mı benzer yine yoksa babası gibi esmer mi olur diye düşünüp duruyorum 😇 Hayırlısıyla sağ salim gelsinler inşallah. Benim de 2 hafta filan var çok az kaldı artık 🥰

Merhaba, yaşadıklarınız braxton hicks kasılması. Bende de oluyor, rahmin doğum için küçük egzersizleri. Ağrısız kasılmalar.
Aynı böyle sağda toplanıyor benim bebeğim de çoğunlukla. Bu kasılma sıklığı giderek artarsa gerçek doğum sancısı oluyormuş. Dün gece çoktu 20 dakikada bir oluyordu mesela ama giderek süre azalmadı ya da sancı kasıklarıma vurmadı. Yine de acaba diyor insan, çantam hazır mı, eksik var mı diye kafamda deli sorular oluştu dün 🤷‍♀️😅

Sen hissediyor musun peki nst de çıkan kasılmaları? Nasıl bir kasılma hissi yaşadığın onu merak ettim. Bizim de önümüzdeki hafta konuşulacak doğum ya bakalım...🤷‍♀️
Wala canım vajinama doğru baskı oluyo adet ağrısı gibi bi ağrı giriyo bi kaç dakika içinde. Sıklaşınca gerçek doğum sancısı oluyomuş

Benimki sert genelde sırtı poposu dayalı hep bide sivriltiyo sağ tarafı karnım yamuk duruyo çoğu zaman. Artık iyice büyüdü hatta bazen ayak yada diz gibi minik kemiklerini hissediyorum

Back