Gerildiği için olabilir canım. Göbek deliğim dışarı doğru çıkmaya başladı benim. Bende ara ara acı hissediyorum. Yağ sürüyorum hep yumuşak kalsın diye.Bir de kızlar özellikle bugün göbek deliğimin çevresinde dokununca hafif ağrı hissediyorum sizde de var mı ?
Amin inşallah sağlıcakla alalım bebişlerimizi hepimiz kucaklarımıza. Allah zor gebelik geçirenlerimizin yardımcısı olsun inşallah. Bu günlerimizi aratmasın, kucaklarımızı boş bırakmasın...Merhaba arkadaşlar grubu yeni farkettimbiraz geç oldu ama kalan yolculuğuma sizinle beraber devam etmek istedim. Sat 23 Mayıs tahmini doğum tarihi 27 şubat şuan 16+4 olduk 14. Haftada serklaj oldum şuan raporlu evde yatıyorum. Benim 7 gebeliğim 6 tane düşüğüm oldu rahim ağzı yetmezliği varmış yeni farkettiler şimdilik yatıyoruz bakalım çok dua edelim arkadaşlar Rabbim kimseye aratmasın evlat hasretiyle sınamasın kimseyi amin.
Amin inşallah rabbim kimseye bu acıları yaşatmasın çok zor gerçekten hoş buldum bu arada:)Amin inşallah sağlıcakla alalım bebişlerimizi hepimiz kucaklarımıza. Allah zor gebelik geçirenlerimizin yardımcısı olsun inşallah. Bu günlerimizi aratmasın, kucaklarımızı boş bırakmasın...Hoşgeldin aramıza
Ben de elimden geldiğince bebe yağı ve kakao sabunu sürüyorum. Bugün ağrı geçti sanırım dün çok hareketliydi ondan gerildiGerildiği için olabilir canım. Göbek deliğim dışarı doğru çıkmaya başladı benim. Bende ara ara acı hissediyorum. Yağ sürüyorum hep yumuşak kalsın diye.
Hoşgeldin canım. Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin. Senin sıkıntılı bi süreç. Kendine dikkat et. İnşallah bebeğine sağlıkla kavuşursun.Merhaba arkadaşlar grubu yeni farkettimbiraz geç oldu ama kalan yolculuğuma sizinle beraber devam etmek istedim. Sat 23 Mayıs tahmini doğum tarihi 27 şubat şuan 16+4 olduk 14. Haftada serklaj oldum şuan raporlu evde yatıyorum. Benim 7 gebeliğim 6 tane düşüğüm oldu rahim ağzı yetmezliği varmış yeni farkettiler şimdilik yatıyoruz bakalım çok dua edelim arkadaşlar Rabbim kimseye aratmasın evlat hasretiyle sınamasın kimseyi amin.
Çalışana çok zor. Ben 6.haftada fena olunca bıraktım işi. Doğumdan sonra dedim. Allah yardımcın olsun canım. Evde bol bol dinlen boş kaldığında.Ben de elimden geldiğince bebe yağı ve kakao sabunu sürüyorum. Bugün ağrı geçti sanırım dün çok hareketliydi ondan gerildibir de çabuk yorulduğumu fark ettim bugün dün yurt nöbeti bugün okul nöbeti derken evde pertim çıkmış şekilde oturuyorum
Cnm biz ayri bi ucret odemedik. Muayane ucretine dahil dediler ama perinatolog degildi ultrason doktoru idi. O yuzden mi ucret almadilar bilmiyorumBizi 4 Ekimde çağırdı bakalım. Siz ne kadar ödediniz ayrıntılı ultrason için? Benim bebis de baya hareketlenmeye başladı artık tam anlamıyla hamile hissetmeye başladım
Yaklasik 15/20 dk kadar sürdü. Bütün organlarini tek tek anlatarak gosterdi aslinda. Fiyati neye gore belirliyolar bilmiyorum. Sanirim hastane ve doktor bu konuda ad yaptiysa fiyati iyice arttiriyolar. Ben de giderken en az 300 der demistim. Ucret yok diyince cok sasirdimBize de 60 tl dediler uygun geldi acaba yanlış bir şeye mi bakacaklar dedimbaşka arkadaş 500 tl ye yaptırmışti da
Maşallah canım. Bende 1 ekimde gidicem gün sayıyorum bebişi görmek için.❤ Ayy sen az kilo almışsın ben 5 kilo aldım dertlendim inanki kilo gidiyo diyeBugun kontroldeydik kizlar. 1 ay gecmisti tam onceki kontrolden. Detayli ultrasona girdik. Cok sukur bi problemimiz yok. 360 gr olmusuz ve hamileligimin basindan beri de 3 kilo aldim. Ilk defa 4 boyutlu bir fotografimiz oldu. Sizler nasilsiniz? Var mi aranizda detayliya giren?
Canım özel mi devlet mi. Ben özele gidiyorum 450 tl dediler. Seninki çok uygun wala.Bize de 60 tl dediler uygun geldi acaba yanlış bir şeye mi bakacaklar dedimbaşka arkadaş 500 tl ye yaptırmışti da
Kilolu baslamistim ben canim basta da bulanti sebebiyle 5 kilo vermistim. Bunu avantaja cevireyim dikkat edeyim dedim ama iyi ediyorum yoksa kötü mü bilmiyorum...Maşallah canım. Bende 1 ekimde gidicem gün sayıyorum bebişi görmek için.❤ Ayy sen az kilo almışsın ben 5 kilo aldım dertlendim inanki kilo gidiyo diye
Evet canim ozel biz kibristayiz yakin dogu üniversitesi hastanesi ozel... belki Turkiye ile fiyat farkliliklari vardir...Canım özel mi devlet mi. Ben özele gidiyorum 450 tl dediler. Seninki çok uygun wala.
Özel canım medikale gidiyorum bakalım 2 hafta sonra göreceğiz nasıl bir ayrıntılı ultrason olduğunu . Bugün de tetanos aşısını yaptirdik sağlık ocağında kalp atışını da duyduk bebeğin şükür her şey yolunda şimdilikCanım özel mi devlet mi. Ben özele gidiyorum 450 tl dediler. Seninki çok uygun wala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?