O damlaları ekmeğin üzerine de damlatıp tüketebilirmişiz öyle demişti benimki verirken.Canım bebeğin bu haftadan itibaren tüyleri gelişecek deniliyordu belki ondan kaynaklı bir yanma hissediyor olabilirsin. Bana da doktor sabahları 6 damla suya atılıp icilecek d vitamini verdi sabahları onu içerken midem bulanıyor
Benim baş ağrısı sorunu geçti canım 15 16. haftalardaydı sanırsam. Midene yediklerin mi dokunuyor acaba. Bende ağrı arka arkaya yersem oluyo hazmedemiyo galiba mide. Onun dışında sedace yanma problemi var. Çatım ağrıyo derken. Ben hiç yaşamadım açıkçası.Benim de midem ağrıyor da daha çok kramp şeklinde sanki ben hala baş ağrısı ile cebellesiyorun ara ara çok şiddetli geçiyor bi de çatım çok ağrıyor sende durum nedir
Bende bursadayım canım. Ben esentepeye gidiyorum emel altundağ aMerhaba arkadaşlarBizimde doğum tarihi Şubat ayına denk geliyor galiba inşallah . Bursa da medikal de Rukiye Gönüllü doktor hanıma giden var mı acaba ?
Acaba tamamen ne zaman geçecek ben çok yaşamadım burun tıkanıklığı bi kaç gece çok hafif oldu o kadar. Aslında gebelikte saç hızlı uzar derler ama sende tam tersi olmuş. Zeytinyağı yumurta falan sür beslesin ben çok sürerim gayet iyidir saçlarım. Ben saç konusunda hiç problem yaşamadım kuaförüm diplerinden kısa saçlar geliyo dedi. Hatta epilasyon yaptırmıştım bacak kolaltı genital bitmişken yine tüyler fırtladı şaka gibiBen de decavit , ferrum ve coledan D kullanıyorum canım valla ilaç almaktan nefret ettim artıkbenim burun tıkanıklığı azalmakla beraber devam ediyor bir de en büyük sıkıntı saç dökülmesi ya Mayıs ve temmuz arası mevsimsel dökülmem olurdu ama hamilelikten kaynaklı durmadı sanırım resmen saçımin yarısı gitti tepem seyrelmeye başladı en çok bu canımı sıkıyor inşallah durur ya da geri gelir. Güya o kadar folik asit içtim saçla ilgili hiçbir işe yaramadı
benimde hamilelik şüphem var ve ikini düşüğümde olduğu gibi aşırı derecede burnum tıkalı. siz ne yapıyorsunuz ne tavsiye edersiniz çok zor bir durummYakın zamanda bizler de hissederiz inşallahşu an burun tıkanıklığı dışında bir belirti yok artık kıpırdasa da içimizde olduğunu bilsek
Eşim okyanus suyu aldı eczaneden 2 kere sıktım bende çok işe yaramadı. Sonra.vicks aldık o biraz açiyor ancak hamile iken çok kullanmak sakıncalı olabilir diye duydum ve fazla kullanmadım şükür çok da ihtiyaç kalmadı.çoğunlukla açık havada olmaya gayret edin o zaman rahat nefes alınıyor benim kapalı ortamda biraz fazlalaşiyor senin de inşallah bir süre sonra azalacaktir eminimbenimde hamilelik şüphem var ve ikini düşüğümde olduğu gibi aşırı derecede burnum tıkalı. siz ne yapıyorsunuz ne tavsiye edersiniz çok zor bir durumm
Ben de biraz önce googledan baktım linea negranın kaçıncı haftada çıktığına, üstüne sen yazmışsın çıktı diyeKızlar tekmelemeleri başlayan var mı artık hareket etsin de içimde olduğunu hissedeyim istiyorumbugün 2 kere falan böyle seyirme gibi.oldu ama tam emin olamıyorum. Bir de 1 haftadır göbekte kahverengi çizgi belirmeye başladı baya baya. Baya alttan göbek deliğime kadar uzanıyor
Valla çıktı acaba pijama.pantolon izi mi falan dedim ama yok baya baya açık kahve bir çizgi oluştu eşim se fark ettiBen de biraz önce googledan baktım linea negranın kaçıncı haftada çıktığına, üstüne sen yazmışsın çıktı diye
Ben daha net hissediyorum artık hareketlerini. 15 haftalıkken başlamıştı şimdi dışarıdan elimi koyunca bile elimde hissediyorum çok güzelKızlar tekmelemeleri başlayan var mı artık hareket etsin de içimde olduğunu hissedeyim istiyorumbugün 2 kere falan böyle seyirme gibi.oldu ama tam emin olamıyorum. Bir de 1 haftadır göbekte kahverengi çizgi belirmeye başladı baya baya. Baya alttan göbek deliğime kadar uzanıyor
Aldım canım öğretmen olduğum için bir tane hamile kumaş pantolonu 2 tane kot 1 tane de evde rahat oturabilmek icin salas bir ince kumaş pant. Benim elbiseler de hafiften sıkmaya başladı mecbur bunlara geçiş yapacağım. Bunların da tek sıkıntısı belden iyi de baldirlar hemen bollasiyor düşecek gibi korkuyorumBen daha net hissediyorum artık hareketlerini. 15 haftalıkken başlamıştı şimdi dışarıdan elimi koyunca bile elimde hissediyorum çok güzelAma çizgi henüz belirmedi bende, varla yok arası çok açık bir çizgi görüyor gibi oluyorum sonra yok pantolon izi herhalde diyorum. Çok net değil yani. Hamile pantolonu aldınız mı peki? Ben 2 tane aldım çünkü bayaa bayaa sıkmaya başladı diğerleri giyemiyorum artık
Seyirme gibiyse hissediyosun. Bende tekmeleri hissetmeye başladım 3 haftadır özellikle elimi koyup dinleyince ayağını bile hissediyorum pıt pıt vuruyo.Kızlar tekmelemeleri başlayan var mı artık hareket etsin de içimde olduğunu hissedeyim istiyorumbugün 2 kere falan böyle seyirme gibi.oldu ama tam emin olamıyorum. Bir de 1 haftadır göbekte kahverengi çizgi belirmeye başladı baya baya. Baya alttan göbek deliğime kadar uzanıyor
Sorma önceki hamileliğimden kalma giysileri denedim çok bol geldi. Bel rahat ama düşüyoAldım canım öğretmen olduğum için bir tane hamile kumaş pantolonu 2 tane kot 1 tane de evde rahat oturabilmek icin salas bir ince kumaş pant. Benim elbiseler de hafiften sıkmaya başladı mecbur bunlara geçiş yapacağım. Bunların da tek sıkıntısı belden iyi de baldirlar hemen bollasiyor düşecek gibi korkuyorumderste de sürekli cekistirmek istemiyorum komik olur
Benim dün çok midem bulandı. Yemek yedikten sonra ara ara bulantım oluyor. Dün de çok parfüm ve sigara kokusu geldi burnuma onlara bağladım ama bilemiyorum.kızlar kusma ve bulantısı bitip de tekrar başlayan var mı? 15.haftada kesilmişti şimdi yine sabahları başladı
Benim 2 gündür düzenli olarak başladı yine. Herhangi bi koku falan duymadım. İlk günlere döndüm. Hamileliğimden beri mıtfağın kapısından girmedim et tavuk balık bi çok şeyden tiksindim.Benim dün çok midem bulandı. Yemek yedikten sonra ara ara bulantım oluyor. Dün de çok parfüm ve sigara kokusu geldi burnuma onlara bağladım ama bilemiyorum.Her gün olmuyor ama ara ara oluyor bu dediklerim...
Ben de bugün yemek yediğim yerde lahmacun yiyorlardı, mahvoldum kokusundan, kalktım hemenkızlar kusma ve bulantısı bitip de tekrar başlayan var mı? 15.haftada kesilmişti şimdi yine sabahları başladı
Tam bitti derken bidâha olması can sıkıcı tabii, inşallah geçicidir. 9 ay sürmesin de amanBenim 2 gündür düzenli olarak başladı yine. Herhangi bi koku falan duymadım. İlk günlere döndüm. Hamileliğimden beri mıtfağın kapısından girmedim et tavuk balık bi çok şeyden tiksindim.
16.haftaya girerken bitmişti bu hafta tekrar başladı sabah akşam heran usuttum diye düşünmeye çalışıyorumBenim dün çok midem bulandı. Yemek yedikten sonra ara ara bulantım oluyor. Dün de çok parfüm ve sigara kokusu geldi burnuma onlara bağladım ama bilemiyorum.Her gün olmuyor ama ara ara oluyor bu dediklerim...
Genelde olan bir durum demek ki, bitecek diye düşünelim iyi olsun16.haftaya girerken bitmişti bu hafta tekrar başladı sabah akşam heran usuttum diye düşünmeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?