• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Ayı Doğum Yapacak Anneler👶

Aynı şekilde canım 2-3 gündür yoğun şekilde hissediyorum hatta eşimin elini koyuyoruz o bir şey hissetmiyorum diyor babaları ne zaman dışarıdan hisseder acaba adam bir hevesle elini dokunduruyor bak vurdu diyorum tık yok. 😀 bu arada alışverişlere başladınız mi indirimli ve ihtiyacimiz olacak şeyleri birbirimize haber etsek çok güzel olur.

Selam kızlar. Kısmetse ben de subay annesiyim. 3. Bebeğim olacak inşaallah. Bi oğlum Bi kızım var. İkinci kızım da yolda🥰 ben de en son gecen hafta doktora gittim doktorum kalple ilgili net bişey söyleyemiyorum dedi ve ayrıntılı yönlerdirdi. 21. Haftada ayrıntılı ultrason gireceğim. Ama haftaya tekrar başka Bi doktora gideceğim çünkü bu gittiğim doktorda doğum yapmayı düşünmüyorum. İnşaallah benim de bebeğim sağlıklıdır ve bir sıkıntı çıkmaz🙌🙌

Benim bebiş fecii hareketli dün resmen dışarıdan karnımın dalgalandığını gördüm. Biri elini koyunca duruyor genellikle. 4 yaşındaki kızım ben neden hissedemiyorum anne diye soruyor 😊

Selam kızlar. Kısmetse ben de subay annesiyim. 3. Bebeğim olacak inşaallah. Bi oğlum Bi kızım var. İkinci kızım da yolda🥰 ben de en son gecen hafta doktora gittim doktorum kalple ilgili net bişey söyleyemiyorum dedi ve ayrıntılı yönlerdirdi. 21. Haftada ayrıntılı ultrason gireceğim. Ama haftaya tekrar başka Bi doktora gideceğim çünkü bu gittiğim doktorda doğum yapmayı düşünmüyorum. İnşaallah benim de bebeğim sağlıklıdır ve bir sıkıntı çıkmaz🙌🙌
Hoşgeldin canım aramıza. Genellikle.detaylı da tüm.organları inceliyorlar inşallah bişi çıkmaz sağlıkla gelir bebeğin 😊

Aynı şekilde canım 2-3 gündür yoğun şekilde hissediyorum hatta eşimin elini koyuyoruz o bir şey hissetmiyorum diyor babaları ne zaman dışarıdan hisseder acaba adam bir hevesle elini dokunduruyor bak vurdu diyorum tık yok. 😀 bu arada alışverişlere başladınız mi indirimli ve ihtiyacimiz olacak şeyleri birbirimize haber etsek çok güzel olur.
Aslında.şimdi de hissedebilir canım. Benimki akşam 10dan sonra bi başlıyo gece durmak bilmiyo doğunca da gece böyle olursa yandık eşim falan da hissediyo içimde.döndüğünü falan güzel duygular bunlar ❤ ben alışverişe başladım 2 yaşa kadar o kadar çok kıyafet aldım ki kendimi durdurmıyorum 😂😂

Benim bebiş fecii hareketli dün resmen dışarıdan karnımın dalgalandığını gördüm. Biri elini koyunca duruyor genellikle. 4 yaşındaki kızım ben neden hissedemiyorum anne diye soruyor 😊
Maşallah diyelim. Benimki de gece başlıyo durmak bilmiyo uykum hep yarım yamalak 😊

Hoşgeldin canım aramıza. Genellikle.detaylı da tüm.organları inceliyorlar inşallah bişi çıkmaz sağlıkla gelir bebeğin 😊
Ayrıntılı da önce doktorum tekrar baktı bu sefer kalbindeki dört odacığı da gördüm dedi. Nasıl rahatladım anlatamam. Allah herkese saglıklı bebekler kolay doğumlar nasip etsin inşaallah

Günaydın arkadaşlar, hissettiğiniz bölge göbeğin çevresi mi veya az göbek altında mı, ben sağ ve sol kasığımda hissediyorum damar atar gibi ve dokunulunca hissediliyor, arada da göbek çevremde balon patlaması gibi oluyor

Mütemadiyen her yerinden tekmeleri hissediliyor. Otururken alt tarafta çok tekme oluyor diğer durumlarda göbek deliğinin üst kısmında dahi tekme attığı, karnımı dalgalandırdığı görünüyor.

Benim de genelde kasığa doğru oluyor bugün maşallah çok hareketli bebis 💕 eşim de hatta bugün hissetti elini dokundurunca

Kızlar bugün detaylı ultrsona girdim. Herşey normal dedi. 390 gram 24,5 santimmiş. Sizin gelişimler nasıl.
Gözün aydın canım sağlıcakla dogsun bebis . Benim de cuma günü ayrıntılı ultrason bakalım heyecanlıyız. Renkli ultrason verdi mi peki doktor ?

Gözün aydın canım sağlıcakla dogsun bebis . Benim de cuma günü ayrıntılı ultrason bakalım heyecanlıyız. Renkli ultrason verdi mi peki doktor ?
Az kalmış. Tüm organlarını inceliyo doktor 1saate yakın. Uzun uzun görcen bebişi 😊 bi tane çıkartıp renkli verdi, ultrason görüntülerini ve diğer resimleri cd de verdi.

Az kalmış. Tüm organlarını inceliyo doktor 1saate yakın. Uzun uzun görcen bebişi 😊 bi tane çıkartıp renkli verdi, ultrason görüntülerini ve diğer resimleri cd de verdi.
Bizim doktor renkli vermiyormuş canım ya dün arkadaş girdi. Bir de aşırı uzun sürmemis sıkıntısız çıksın da artık nasip diyorum

Bizim doktor renkli vermiyormuş canım ya dün arkadaş girdi. Bir de aşırı uzun sürmemis sıkıntısız çıksın da artık nasip diyorum
Sağlıklı olsun da renkli olmayıversin tani canım. Benim kendi doktorum da hep renkli verdi bana hiç siyah beyaz vermedi. Doktordn doktora değişiyo demek ki

Merhaba güzel anne adayları,
Bende yeni bir hamile olarak şubat ayını iple çekiyorum artık. Bu süreçte şubata kadar birlikte kendi ve bebek değişimlerimizi yazıp istişare yapalım istedim. Hepimize güzel hamilelikler. Allahta kucağımıza sağ salim almayı nasip etsin inşallah.
Bende aranızda olmak isterdim🥰
Fakat hamile bile degilim🤦‍♀️
Tesekkürler😀
Saglıcakla kucaklarınıza alın 🤲
Byeee 🤩

Kızlar nasıl gidiyor hamislik. Dün ayrıntılıya girdim şükür bir sıkıntı çıkmadi ama ayrıntılıyi hiç begenmedik maksimum 10 dk sürdü belki daha az biz de neden 60 tl gibi uygun fiyat diyorduk. Kendi doktorumuz çok daha uzun baktı 4 boyutlu videosunu da çektik baya baya belirgin ağzı burnu hatta tam.çekerken esnemeye başladı eli kolu kıpır kıpır maşallah 💕

Kızlar nasıl gidiyor hamislik. Dün ayrıntılıya girdim şükür bir sıkıntı çıkmadi ama ayrıntılıyi hiç begenmedik maksimum 10 dk sürdü belki daha az biz de neden 60 tl gibi uygun fiyat diyorduk. Kendi doktorumuz çok daha uzun baktı 4 boyutlu videosunu da çektik baya baya belirgin ağzı burnu hatta tam.çekerken esnemeye başladı eli kolu kıpır kıpır maşallah 💕
Çok az sürmüş canım. 45 dakika kadar sürüyor halbuki. Neyseki sorun yok sağlıklı maşallah. Artık büyüyo bebişlerimiz. Benim göbeğim baya çıktı kaşınıyo. Geceleri zor uyuyorum nefesim yetmiyo gibi geliyo.

Back