Hayırlı olsun canım daha önce söylememiş miydi doktorun cinsiyetini baya geç öğrenmişsin bas ağrısı bendede çok fazla hele dün uykuda bile hissettim ağrısını benim de kasılmalar çok randevuya da var daha inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucaklarimizaİyi aksamlar kızlar nasılsınız. Bugün doktor randevum vardı oğlum olacağını öğrendim hayırla gelsin inşallah bebelerimiz. Bana da 11 ekime ayrıntılı ultrason randevusu verdiler. Kasık ağrısı şikayetlerimi söyledim herşey normal dedi rahim ve bebek hergün büyüdüğü için oluyor dedi. Baş ağrısından duramıyorum ya siz ağrı kesici kullaniyo musunuz. Arada bir parol kullanmak sakıncalı mi ki. Başımı duvarlara vurucam çok ağrıyor nedense bu ağrı
Inşallah sorunsuz bir şekilde dönersin evine havanın kurulugundandir belki şimdi eylül biraz daha nemli ya belki onun için biraz rahatladın benim de vardı da alerji de oldu ama çok sürmediBenim de yarın randevum var hayirlisiyla güzel haberlerle döneriz inşallah. Benim burun tıkanıklığı azalmakla beraber devam ediyor yarın onu da soracam
Sagolasin canım. En son 13 haftada gitmiştim poposu dönük dedi fazla üstelemedim bende bi dahakine öğrenirim demiştim bugün öğrendim :) iste kasık ağrısı için gelişmeden dolayı dedi doktor ama kızımda olmuyordu boyle ağrılar. Allah şifa versin sana da. Bas ağrısıyla basil basedicez bilen biri varsa yazar inşallahHayırlı olsun canım daha önce söylememiş miydi doktorun cinsiyetini baya geç öğrenmişsin bas ağrısı bendede çok fazla hele dün uykuda bile hissettim ağrısını benim de kasılmalar çok randevuya da var daha inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucaklarimiza
Doktoruma sormadım canım. Ama araştırdım falan doğumdan 3 ay önce ara ara kullanın ki çatlamasın bebek emziğinde diyolar. Bu aylarda iyice kötü oldu benim de işte. Erken de olsa süt gelen oluyomuş bünye meselesi galiba o. Bende alıp ara ara süreyim diyorum. Bebek emziğinde yarılıp iltihap toplayanlar oluyo aşırı korkuyorum ondan. Bh arada sen ne kullanıyosun. Ben lansolin alıcamDaha çok erken değil mi ucuna krem kullanmak için? Uyarılırsa erken süt gelmeye başlar diye duymuştum. Her gün olmasa da haftada bir filan dayanılmaz olunca ben de sürüyorum birşeyler ama korkuyorum da sürerken, doktorun bu konuda bişey dedi mi canım? Benim de çok sıkıntım var göğüslerimden hem çok şişti hem de çok hassaslaştı ucu da acıyor bildiğin
Gözün aydın canım. Hayırkısıyla kucağına da alırsın inşallah. Bende de kasık karın ağrısı çok oluyo sanki içerde damarlarım yırtalacak gibi geriliyo. Baş ağrısı bi dönem yaşadım ama geçti hiç ilaç kullanmadım. Sende dayanabiliyosan dayan ilaç alma derim.İyi aksamlar kızlar nasılsınız. Bugün doktor randevum vardı oğlum olacağını öğrendim hayırla gelsin inşallah bebelerimiz. Bana da 11 ekime ayrıntılı ultrason randevusu verdiler. Kasık ağrısı şikayetlerimi söyledim herşey normal dedi rahim ve bebek hergün büyüdüğü için oluyor dedi. Baş ağrısından duramıyorum ya siz ağrı kesici kullaniyo musunuz. Arada bir parol kullanmak sakıncalı mi ki. Başımı duvarlara vurucam çok ağrıyor nedense bu ağrı
Göbek ve basen için lierac aldım canım, geçen hamileliğimde hiç çatlamadım. Ucu için de aloeveralı bi kremim var bitkisel. Arada ondan sürüyorum nasılsa emme yok henüz diye. Doğunca da mustelanın göğüs ucu için lancinoh gibi silinmeden kullanılabilecek bitkisel kremini kullanmıştım hiç çatlamadı, acımadı canım. Yine onu almayı düşünüyorum canım tavsiye ederim.Doktoruma sormadım canım. Ama araştırdım falan doğumdan 3 ay önce ara ara kullanın ki çatlamasın bebek emziğinde diyolar. Bu aylarda iyice kötü oldu benim de işte. Erken de olsa süt gelen oluyomuş bünye meselesi galiba o. Bende alıp ara ara süreyim diyorum. Bebek emziğinde yarılıp iltihap toplayanlar oluyo aşırı korkuyorum ondan. Bh arada sen ne kullanıyosun. Ben lansolin alıcam
Maşallah canım ne güzel, sağlıklı olduğunu bi terslik olmadığını duyunca insan mutlu oluyor. Çok şükür, sağ salim böyle devam etsin inşallahKızlar Merhaba doktordan çıktım bizim bebisin gelişimi gayet iyi dedi 230 gram civarında 21 cm dedi. Gözüme birden büyük. Görunduson günlerde çıkangöbeğin sebebi anlaşıldı. Burun tıkanıklığı ve hapşirma alerjik olabilir dedi kulak burun boğaza görün dedi en kisa zamanda oraya giderim
Ay hadi gözün aydın darısı bize olur inşallah maşallah büyümüş ya bakalım bizlerde durum nasıl olacakKızlar Merhaba doktordan çıktım bizim bebisin gelişimi gayet iyi dedi 230 gram civarında 21 cm dedi. Gözüme birden büyük. Görunduson günlerde çıkangöbeğin sebebi anlaşıldı. Burun tıkanıklığı ve hapşirma alerjik olabilir dedi kulak burun boğaza görün dedi en kisa zamanda oraya giderim
Göbek için bende aldım ama çok sürmüyorum kokuyo gibi geliyo bana. Ama sen tecrübelisin hiç.çatlamadı diyosun koksa da süreyim bariGöbek ve basen için lierac aldım canım, geçen hamileliğimde hiç çatlamadım. Ucu için de aloeveralı bi kremim var bitkisel. Arada ondan sürüyorum nasılsa emme yok henüz diye. Doğunca da mustelanın göğüs ucu için lancinoh gibi silinmeden kullanılabilecek bitkisel kremini kullanmıştım hiç çatlamadı, acımadı canım. Yine onu almayı düşünüyorum canım tavsiye ederim.
Aynen canım. Ki benim göbeğim çok gerilmiş ve büyümüştü o dönemde. Ödemim olmadan saf 20 kilo almıştım ayrıca. Hiç çatlağım olmadı çok şükür. Eltime de aldırdım o da çatlamadı, ben de tavsiye üzerine almıştım zaten. Kullan mutlakaGöbek için bende aldım ama çok sürmüyorum kokuyo gibi geliyo bana. Ama sen tecrübelisin hiç.çatlamadı diyosun koksa da süreyim bari
Benim de mide yanmasi degil de yemegi bi kasik fazla kacirsam acaip siskinlik gaz problemi yasiyorum... Bir de kizim var anasinifina basladi, baslar baslamaz hastalandi onla uğraşıyorum.Kızlar nasıl geçiyo günleriniz. Bi kaç gündür mide yanmasıyla cebelleşiyorum. Ne yesem midem yanıyo. Soda içiyorum oda daha beter ediyo. Sizlerde durum nasıl
Canım bebeğin bu haftadan itibaren tüyleri gelişecek deniliyordu belki ondan kaynaklı bir yanma hissediyor olabilirsin. Bana da doktor sabahları 6 damla suya atılıp icilecek d vitamini verdi sabahları onu içerken midem bulanıyorKızlar nasıl geçiyo günleriniz. Bi kaç gündür mide yanmasıyla cebelleşiyorum. Ne yesem midem yanıyo. Soda içiyorum oda daha beter ediyo. Sizlerde durum nasıl
Ayy canım inan bilmiyorum ama herşey dokunmaya başladıCanım bebeğin bu haftadan itibaren tüyleri gelişecek deniliyordu belki ondan kaynaklı bir yanma hissediyor olabilirsin. Bana da doktor sabahları 6 damla suya atılıp icilecek d vitamini verdi sabahları onu içerken midem bulanıyor
Benim de midem ağrıyor da daha çok kramp şeklinde sanki ben hala baş ağrısı ile cebellesiyorun ara ara çok şiddetli geçiyor bi de çatım çok ağrıyor sende durum nedirKızlar nasıl geçiyo günleriniz. Bi kaç gündür mide yanmasıyla cebelleşiyorum. Ne yesem midem yanıyo. Soda içiyorum oda daha beter ediyo. Sizlerde durum nasıl
Ben de decavit , ferrum ve coledan D kullanıyorum canım valla ilaç almaktan nefret ettim artıkAyy canım inan bilmiyorum ama herşey dokunmaya başladısaçlı doğacak galiba diyenler de oluyo işte. Nasıl geçecek hiç bilmiyorum inanki. D vitaminini o şekilde mi verdi. Bana ek d vit. vermedi. Ferrum diye kan ilacı verdi onu içmiyorum. Decavit ve omega 3 kullanıyorum sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?