2020 Şubat Ayı Doğum Yapacak Anneler👶

Benim de kanıyor canım. Temizledikçe kanama devam ediyo, akışkan bi kan değil ama yine de rahatsız edici... Tıkanıklıktan ilk hamileliğimde ben de nefret ederdim, sinirden oturur ağlardım ağladıkça daha da tıkanırdı. İnşallah bi çözüm bulursun canım.

Kızlarr selamlar nasıl geçiyor günleriniz?saglık ocagında ilk aşıyı olan varmı aranızda?benım ayın 28.ndeydı ama sehır dısındayım suan ve bu şuan akşıma geliyor
Tetanoz aşısı mı? Ben de henüz kayıt açtırmadım sağlık ocağında o yüzden arayan eden yok daha

Kızlar birşey soracağım birden bire goguslerimde ki dolgunluk gitti sanki bomboslar ağrısı da dokunduğumda fazla yok sizde durumlar nasıl acaba bu normal mi bariz hissediyorum yani boş kalmışlar gibi önemli bir şey mi acaba

Ay kapalı alanda kalinca çoğalıyor tıkanıklık bir de sabaha karşı maalesef. Hafta içinde giderim doktora soracağım onu da canım kanaması durdu 3 gündür şükür ama hapşirma azalarak devam ediyor

Benim hala acıyo ve şiş canım. Uçları biraz beyazlaştı gibi. Acaba senin şişkinliği mi geçti. Belli bi aydan sonra hassasiyet falan azalır diye okumuştum

Benim hala acıyo ve şiş canım. Uçları biraz beyazlaştı gibi. Acaba senin şişkinliği mi geçti. Belli bi aydan sonra hassasiyet falan azalır diye okumuştum
Evet canım sanki boş kalmış gibiler bilmem senin kiyle aynı doğum tarihî olabilir her kadında farklılıklar oluyor zaten seninkiler nasıl beyazladı rengi mi acildi koyuluk mu gitti

Çam kapı açık yatıyoruz biz, hava sirkülesi var oldukça onu dene diyeceğim ama soğuk bir memleketde yaşıyorsan aman diyeyim kaş yapalım derken göz çıkarmayalım canımcım

Çam kapı açık yatıyoruz biz, hava sirkülesi var oldukça onu dene diyeceğim ama soğuk bir memleketde yaşıyorsan aman diyeyim kaş yapalım derken göz çıkarmayalım canımcım
Okul başladığı için gün içinde dışarı çıkıp hava alma şansım oluyor canım cuma günü doktora gideceğim inşallah bebisi görelim 2 haftayi geçti. cinsiyet tahmininden sonra değişen oldu mu kızlar

Merhaba bende 14 haftalık hamileyim benimde mide bulantım yok fakat çok fazla,iştahsızım zorla yemek yiyorum resmen doktora söyledim geçer dedi ama hiç gececek gbi değil bu durum.önerisi olan varsa bana, yardımcı olabilir mi

Evet canım sanki boş kalmış gibiler bilmem senin kiyle aynı doğum tarihî olabilir her kadında farklılıklar oluyor zaten seninkiler nasıl beyazladı rengi mi acildi koyuluk mu gitti
Uçları beyazladı çatladı gibi canım. Onun dışında kahverengi kısım biraz genişledi ve koyulaştı. Benim uçlarında sıkıntı olacak yarılacak gibi o yüzden bi dahaki ay krem alıp ara ara kullanıcam

Daha çok erken değil mi ucuna krem kullanmak için? Uyarılırsa erken süt gelmeye başlar diye duymuştum. Her gün olmasa da haftada bir filan dayanılmaz olunca ben de sürüyorum birşeyler ama korkuyorum da sürerken, doktorun bu konuda bişey dedi mi canım? Benim de çok sıkıntım var göğüslerimden hem çok şişti hem de çok hassaslaştı ucu da acıyor bildiğin

Bi trizomi 18 var birde 21 ben 18 i yaptırmadım 21 yaptırdım yani 3 lü test galiba down sendorumu yada bebekteki anomalili varmi diye yapilan
Hmm biz ikiliyi de yaptırmadik sadece ayrıntılı ultrasona gireceğim eşimle öyle karar aldık. Bugün zaten moralim bozuldu çalıştığım okul Pansiyonlu bir devlet okulu ve 24. Hafta bitene kadar gece yatılı nöbet verecekler rapor falan olmuyormus daha 6 hafta var o zamana kadar en az 16 tane nöbet verecekler bu şimdiden sıkıntısına düştüm

Allah kolaylık versin canım şimdiden kolay gelsin inşallah ayrintilida bir problem çıkmaz benim de haftaya randevum bu test için bakalim doktorum ne diyecek labaratuvar eve birşey yollamadı merak ediyorum sonucu inşallah bir şey çıkmaz ama benim kasılmalar başladı sanki kızımda da başlamıştı ama bu kadar çabuk değildi böyle olduğum zaman doktorum erken doğum demişti ilaçlarla kasılmaları durdurduk ama onda ben artik 6 buçuk aylık olmuştum bunda çok erken karnımdaki o sertlikle şimdi kasilmaya döndü hayırlısı bakalım doktorum ne diyecek inşallah yanılıyorumdur rahim buyumesindendir

İyi aksamlar kızlar nasılsınız. Bugün doktor randevum vardı oğlum olacağını öğrendim hayırla gelsin inşallah bebelerimiz. Bana da 11 ekime ayrıntılı ultrason randevusu verdiler. Kasık ağrısı şikayetlerimi söyledim herşey normal dedi rahim ve bebek hergün büyüdüğü için oluyor dedi. Baş ağrısından duramıyorum ya siz ağrı kesici kullaniyo musunuz. Arada bir parol kullanmak sakıncalı mi ki. Başımı duvarlara vurucam çok ağrıyor nedense bu ağrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…