• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Ayı Doğum Yapacak Anneler👶

Belliyse değişmez heralde canım hadi gözün aydın 🤗 Ben de bugün gittim 2li test için ama cinsiyet 1 2 hafta sonra daha net sonuç verir o zaman bakalım dedi, tamam dedim ben anlamaya çalıştım ama tam göremedim tabiiki bişiy 😂 belki de kızdır, ondan görünmemiştir henüz bişey ❣
1 ay sonra çağırdı netleşir dedi . 2li testi de sordu ama ben yaptırmadım ense kalınlığına baktı 1 cm dedi güzel dedi

1 ay sonra çağırdı netleşir dedi . 2li testi de sordu ama ben yaptırmadım ense kalınlığına baktı 1 cm dedi güzel dedi
Ben de batırdım direk muayene sırasında sağlıklı görünüyor ense kalınlığı da gayet iyi ama yine de radyolog görsün dedi 1küsür bişi yazıyordu çok şükür sağlıklı olduğunu duymak bile iyi geldi. Bebeği hissedemediğimiz için her an iyi mi acaba düşüncesine giriyorum çünkü ben 😕

Ben de batırdım direk muayene sırasında sağlıklı görünüyor ense kalınlığı da gayet iyi ama yine de radyolog görsün dedi 1küsür bişi yazıyordu çok şükür sağlıklı olduğunu duymak bile iyi geldi. Bebeği hissedemediğimiz için her an iyi mi acaba düşüncesine giriyorum çünkü ben 😕
Bana bişi demedi. Ben tarama testleri şeker yüklemesi falan istemiyorum çocuğumu her şekilde doğurcam gebeliği asla sonlandırmam bişi varsa da o yüzden testlere gerek yok dedim. Doktorum da ultrasonda uzun uzun baktı gelişimi iyi herşey normal dedi. Sende içini hiç çürütme. Sen pozitif düşün ki bebeğin de iyi olsun. Allah kucağımıza sağ salim almayı nasip etsin 🙏

Kızlarrrrrr bugün doktora gittim. Bebiş öyle hareketli ki doktor sen uzun süre hissetme bence dedi 😍 cinsiyete gelecek olursak erkek gibi dedi 👦 bacakları açtı çıkıntısı belliydi. Değişme falan olır mu sizce ?

Hayirli olsun kizlaaaarre gozunuz aydinnn :-) o zaman ben de bir erkek haberi daha ekliyorum listeye :p 11+5 te gittim cumartesi ultrasonda 12+0 cıktı, aslında söylemicekti doktor ama ısrar ettm biraz o günde dogum günümdü falan :) %51 erkek diyeym o zaman dedi ama 10 gün sonra yine gel bir daha bakalım dedi.. ense kalınlıgı da 1.1 cıktı sükür 🙏🏻 İkili test icin de kan verdm birkaç güne çıkar sonucum bakalım, hepimiz için hayırlısı olsun 🤗
Bugün gittim ben de.. Erkek :)

Ben de içine düşücem nerde var mı acaba diye ama yok hala 😂 4. 5. aylarda çıkar diye okudum internetten ama kişiye göre değişiyormuş tabii bu da sarışın esmer olma durumu da etkili, köyü tende hemen çıkarmış, öyle mi senin tenin? 😊
Yok ben beyaz tenliyim aslında ama hamile olduğumu öğrendiğim anda cıktı hatta diğer hamileliğimde böyle olmadi bakalim belki bebeğin esmer olacak 😆😆😆

Kızlarrrrrr bugün doktora gittim. Bebiş öyle hareketli ki doktor sen uzun süre hissetme bence dedi 😍 cinsiyete gelecek olursak erkek gibi dedi 👦 bacakları açtı çıkıntısı belliydi. Değişme falan olır mu sizce ?
Doktor erkek gibi dediyse sanmıyorum artik değişmez hayırlısıyla kucağına almayi nasipetsin allah

Hayirli olsun kizlaaaarre gozunuz aydinnn :-) o zaman ben de bir erkek haberi daha ekliyorum listeye :p 11+5 te gittim cumartesi ultrasonda 12+0 cıktı, aslında söylemicekti doktor ama ısrar ettm biraz o günde dogum günümdü falan :) %51 erkek diyeym o zaman dedi ama 10 gün sonra yine gel bir daha bakalım dedi.. ense kalınlıgı da 1.1 cıktı sükür 🙏🏻 İkili test icin de kan verdm birkaç güne çıkar sonucum bakalım, hepimiz için hayırlısı olsun 🤗
Bugün maşallah cinsiyetler öğreniliyor benim daha 3 hafta var öğrenmeye eve dönene kadar meraktan çatlamazsam iyi hayırlı olsun oğlusun canım sağlıkla kucağına al inşallah

Doktor erkek gibi dediyse sanmıyorum artik değişmez hayırlısıyla kucağına almayi nasipetsin allah
Etraftan daha bekle bişi alma 4.ayda tam netleşir dediler yanılma ihtimali olur diye. Amin canım hepimiz sağlıkla alırız inşallah

Etraftan daha bekle bişi alma 4.ayda tam netleşir dediler yanılma ihtimali olur diye. Amin canım hepimiz sağlıkla alırız inşallah
Orası öyle benim kızıma 13 haftalikta erkek dedi çıkıntı fotosu bile var sonra 16. Hafta da kızım olacağını öğrendik beklemen daha iyi hayırlısı neyse o olur

İkili test sonucunda kötü ihtimaller yüksek çıktı biraz Nefty testi yapıldı ,Almanya ya gidiyormuş sonuç bekliyoruz bakalım 10 gün sonra çıkacak

Bana bişi demedi. Ben tarama testleri şeker yüklemesi falan istemiyorum çocuğumu her şekilde doğurcam gebeliği asla sonlandırmam bişi varsa da o yüzden testlere gerek yok dedim. Doktorum da ultrasonda uzun uzun baktı gelişimi iyi herşey normal dedi. Sende içini hiç çürütme. Sen pozitif düşün ki bebeğin de iyi olsun. Allah kucağımıza sağ salim almayı nasip etsin 🙏
Yok canım ne çürütmesi tabiki pozitif bakıyorum. Bi sıkıntı olsa ne olacak benim evladım asla aldırmayı düşünmem ben de. Doktorlar formalite olarak istiyor diye yaptırıyorum. Zaten özel eğitim öğretmeniyim yıllardır kurumda neler görüyorum işin içinde olunca... Ki çok sevdiğim şahane down sendromlu öğrencilerim de var. Her şeyin erken teşhisi önemli bence bi hastalık tespit etse örneğin doktorlar anne karnında onunla ilgili makale taramasına başlarsın ya da farklı kaynaklardan kitaplar okursun ... vs Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah dileğimiz bu yönde hepimizin ama olmazsa da nasip dersin ona göre yol izlersin...

Kızlar herkesin bebisi hayırlı olsun. Bakalım benim de 6 Ağustosta randevu var söyleyecek mi doktor merak ediyoruz 😇 gerçi seneye erkek senesi gibi duruyor sizlerin yazdiklarindan

Günaydın güzel anneler durumlar nasıl hamilelikler nasıl gidiyor benim karnım hiç çıkmıyor ilk hamileligim de değil ama çıkmıyor halsizligim de olmasa hamile değilim derim çünkü göbek yok eskisinden de küçüldü bu bebeğim içerde saklanıyor galiba:KK76:

Orası öyle benim kızıma 13 haftalikta erkek dedi çıkıntı fotosu bile var sonra 16. Hafta da kızım olacağını öğrendik beklemen daha iyi hayırlısı neyse o olur
Benimkinin de baya çıkıntısı var bacaklarını açtı erkek sanki dedi doktor. Bakalım 16. haftada gidicem daha net olur 😊

Günaydın güzel anneler durumlar nasıl hamilelikler nasıl gidiyor benim karnım hiç çıkmıyor ilk hamileligim de değil ama çıkmıyor halsizligim de olmasa hamile değilim derim çünkü göbek yok eskisinden de küçüldü bu bebeğim içerde saklanıyor galiba:KK76:
Kusma biraz azaldı. Mide bulantısı henüz baki. Ama o yorgunluk beni mahvediyor. Sanki hep böyle sürecekmiş gibi.

Benimkinin de baya çıkıntısı var bacaklarını açtı erkek sanki dedi doktor. Bakalım 16. haftada gidicem daha net olur 😊
Inşallah değişmez çünkü insan ilk söylenen cinsiyete alışıyor ne zaman randevun benim 3 hafta sonra inşallah belli olur

Back