2020 Şubat Ayı Doğum Yapacak Anneler👶

Merhabalar bende 9+1 im bende de bulantı çok oluyor. Özellikle sabahları aç karnına çok kötü oluyorum.

Ben de Çılgınlar gibi eksi ve acı yiyorum tatlı isteğim kesildi sayılır. Geçen rüyamda erkek bebek emziriyordum hatta bugüne kadar hiç kız bebek gormedim hamile olduğumu da rüyamda görmüştüm cinsiyet de çıkarsa erdim diyeceğim şaka bir yana sağlıklı olsunlar yeter

Ben de ruyalarimda surekli erkek bebek emziriyodum, gecen hafta yuksek ihtimalle erkek oldugunu soyledi doktor canim. Belki de malum olmustur, belli mi olur?

Meehabalar kızlar ben de şuan 10 hafta 4 günlüğüm forumlarda yazılan olumsuz doğum ve doğum sonrası tecrübelerden çok fazla etkileniyorum şuan biraz teselliye ve motive oşmaya ihtiyacım var siz neler yapıyorsunuz bu uyum sürecinde?

Kızlar ben su an bata gore 4 yumurtlamaya göre 3 haftalık hamıleyım adete 4 gun var ve degerım 80 cıktı pek fazla belırtım yok normal mı bır de arada akıntı gelıyo arada kuru oluyo o bölge normal mı bu

Merhaba hanımlar bizde 11 +5 olduk benim de halsizlik ve ağızda değişik bir tat dışında öyle kötü geçen bir durum yok birde yaz günü grip oldum tatildeyim de ilaç da kullanmak istemiyorum inşallah çabuk atlatırım. Bu arada cinsiyeti belli olan yok dimi hala

Kizlar 8+6 yim ve mahvoldum 2haftadir midem cok kotu kusmuyorum ama bisey yiyemiyorum ayakta cok duramiyorum kilo verdim benim gibi olanlar var mi zofer 8mg kullaniyorum cok faydasini gormuyorum

Kizlar 8+6 yim ve mahvoldum 2haftadir midem cok kotu kusmuyorum ama bisey yiyemiyorum ayakta cok duramiyorum kilo verdim benim gibi olanlar var mi zofer 8mg kullaniyorum cok faydasini gormuyorum
Ben de zofer kullanıyorım ama evde hiç işime yaramıyor evin dışında yardımcı oluyor. Evimden tiksiniyorum. Kusmaktan halsizim susuzum. Başımı yastıktan kaldıramıyorum.

Ben de zofer kullanıyorım ama evde hiç işime yaramıyor evin dışında yardımcı oluyor. Evimden tiksiniyorum. Kusmaktan halsizim susuzum. Başımı yastıktan kaldıramıyorum.
Hamilelik gercekten zor bir seymis
Bende mutfagima giremiyorum dolabi acamiyorum midem bulaniyor nolacak boyle ne kadar surecek acaba

Canım çok normal çünkü daha kese oluşuyo çok küçük. 6. haftadan sonra belirti yaşamaya başlarsjn

Canım çok normal çünkü daha kese oluşuyo çok küçük. 6. haftadan sonra belirti yaşamaya başlarsjn
3 ay önce bir düşüğüm oldu onda adetten önce başlamıştı belırtıler ama onda catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım acaba iğnemi belirti yasattı

Kızlar bugun ikili test için kan verdim.Doktor epey sabırla bekledi ama cinsiyeti göremedik:)Sizde nasıl durumlar,cinsiyeti belli olan var mı

Kızlar bugun ikili test için kan verdim.Doktor epey sabırla bekledi ama cinsiyeti göremedik:)Sizde nasıl durumlar,cinsiyeti belli olan var mı
Benim 6 ağustos'ta randevu var canım o zamana kadar belli olur diye umuyorum ikili test için ne kadar ücret istediler

Pazartesi gidicem canım bende ama cinsiyet belli olmuş mudur bilmiyorum. Bi an önce öğrensek keşke artık

Yarin gitcem doktora 11+5 olcak bakalm gosterir mi bilmiyorum ama heyecan doruk noktasinda. Bir de neredeyse bir aydir gorusemedik bebisimle onun da heyecani var. hepimiz icin hayirlisi olsn kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…