• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Ayı Doğum Yapacak Anneler👶

Mrb hanımlar . Bende şubat 2020 annesi olacağım nasipse . Size sormak istediğim bulantılarla aranız nasıl . Bulantı ilacı kullanıyor musunuz . Ben bu konuda çok sıkıntılıyım . Benim gbi olan var mi merak ediyorum
Ben... Hipemeresiz gravidarum yaşıyorum

günaydın kızlar nasıl gidiyor hamilelik Hoppa ben 8nci haftamı bitimek üzereyim ancak mide bulantısıyok fakat bir iştahsızlık ve hafif tiksinme var özellikle ete karşı. ne yiyeceğimi bilemiyorum değişik bir can sıkıntısı var. iştahsızım ama acıkıyorum, acıkınca da ne yiyeceğimi bilemiyorum. sizler nasıl geçiriyorsunuz yeme düzeninizi nasıl kurdunuz?

günaydın kızlar nasıl gidiyor hamilelik Hoppa ben 8nci haftamı bitimek üzereyim ancak mide bulantısıyok fakat bir iştahsızlık ve hafif tiksinme var özellikle ete karşı. ne yiyeceğimi bilemiyorum değişik bir can sıkıntısı var. iştahsızım ama acıkıyorum, acıkınca da ne yiyeceğimi bilemiyorum. sizler nasıl geçiriyorsunuz yeme düzeninizi nasıl kurdunuz?
bende 7.haftami doldurmak üzereyim mide bulantısı, kusma bendede yok ama benim aşırı derecede iştahım açıldı sürekli acıkıyorum 3 öğün yemeğin dışında acıktığım zamanlarda meyve yiyorum üzüm şeftali kavun kiraz vs.

ooo çok kötü bunu doktorunuza bildirin muhakkak

Daha 3 gun once kontroldeydik, bu konuyu konustuk. Cok sukur ki gelisimimiz haftamiza uygun. Doktorumuz ilk aylarda bebek kucuk oldugu icin anneden beslendigini kilo kaybinin onemli olmadigini soyluyor. Biraz da kilolu baslamistim zaten. Ama bu halsizlik, iştahsızlık, kusma beni cok yordu, psikolojik olarak da cok etkilendim. Umarim daha uzun surmez. Sizler de sagsalim kucaginiza alin yavrunuzu insallah

Daha 3 gun once kontroldeydik, bu konuyu konustuk. Cok sukur ki gelisimimiz haftamiza uygun. Doktorumuz ilk aylarda bebek kucuk oldugu icin anneden beslendigini kilo kaybinin onemli olmadigini soyluyor. Biraz da kilolu baslamistim zaten. Ama bu halsizlik, iştahsızlık, kusma beni cok yordu, psikolojik olarak da cok etkilendim. Umarim daha uzun surmez. Sizler de sagsalim kucaginiza alin yavrunuzu insallah
allah razı olsun canım cümlemiz inşallah bende bulantı kusma yok ama öyle bi halsizlik var ki,lavaboya gitmeye bile üşeniyorum yerimden kalkmak istemiyorum sürekli uzanmk istiyorum oğlumda böyle olmamıştı

Çok şükür 12. Haftaya girdik geçen hafta bebisi gördük kıpır kıpırdı. Gün içinde hafif halsizlik dışında ne bulantı ne kusma daha hic yaşamadım şükür. Sanırım 1 kilo aldım buna da şükür çünkü ne iştahım kapandı ne de yemem azaldı. Asitli içecekleri ve abur cuburu azalttığım için sanırım 😀

Merhaba kızlar hayırlı olsun bebişleriniz :KK16:bende 10 haftalık hamileyim bulantılarım geçen hafta zirveye ulaşmıştı bu hafta daha sakin geçiyor ama baş ağrıları oluyor bu sefer de sizlerde de baş ağrıları oluyor mu , bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah.

Back