- 7 Eylül 2018
- 441
- 462
- 33
- 36
Ayyy bende bendeecinsiyet için sabırsızlıkla bekleyen bide ben varım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy bende bendeecinsiyet için sabırsızlıkla bekleyen bide ben varım
Cinsiyet öğrenen hiç kimse yok mu kızlar?
Ayyy bende bendee
Bi nebze de olsa merak gitmiştir ama bende tam 12+0 da gidicem belli olur mu acabaGecen hafta 11+5 de yuksek ihtimal erkek dedi doktorumuz ama kesin konusmadi tabi
200 tl ödeme yaptım özeldeBenim 6 ağustos'ta randevu var canım o zamana kadar belli olur diye umuyorum ikili test için ne kadar ücret istediler
Bi nebze de olsa merak gitmiştir ama bende tam 12+0 da gidicem belli olur mu acaba
Ben 12+4 de kız olduğunu öğrendim önceki sayfalarda yazdımCinsiyet öğrenen hiç kimse yok mu kızlar?
14 haftalığım ama yatıyorum çok çıkmadı karnım sıkıntı duymuyorumKizlar 9+2yim ve yuzustu yatiyorum daha cok kucuk diye bisey olmaz diye dusunuyorum doktoruma da sormadim ama 12.haftaya kadar yatilabilir sonra yatilamaz diye duydum dogru mu biliyorum acaba
İnşallahh sabah doktora gidince bende öğrenirimBen 12+4 de kız olduğunu öğrendim önceki sayfalarda yazdım
Benim hemen cıktı göbeğim gittikçe çizgisi siyaha dönüyor çok erken cıktı benim ki sanırsam neden acabaKahverengi gebelik çizgisi ne zaman beliriyordu kızlar? Bu aralar nedense o kafama takıldı ne zaman çıkacak acaba diye bakıp duruyorum
Ben de içine düşücem nerde var mı acaba diye ama yok hala 4. 5. aylarda çıkar diye okudum internetten ama kişiye göre değişiyormuş tabii bu da sarışın esmer olma durumu da etkili, köyü tende hemen çıkarmış, öyle mi senin tenin?Benim hemen cıktı göbeğim gittikçe çizgisi siyaha dönüyor çok erken cıktı benim ki sanırsam neden acaba
Belliyse değişmez heralde canım hadi gözün aydın Ben de bugün gittim 2li test için ama cinsiyet 1 2 hafta sonra daha net sonuç verir o zaman bakalım dedi, tamam dedim ben anlamaya çalıştım ama tam göremedim tabiiki bişiy belki de kızdır, ondan görünmemiştir henüz bişey ❣Kızlarrrrrr bugün doktora gittim. Bebiş öyle hareketli ki doktor sen uzun süre hissetme bence dedi cinsiyete gelecek olursak erkek gibi dedi bacakları açtı çıkıntısı belliydi. Değişme falan olır mu sizce ?