• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Ayı Doğum Yapacak Anneler👶

Kizkardesimin 11.haftada belli olmustu kiz oldugu ama bazilari 15.haftada bile goremiyorlar nasil oluyor mu o kadar beklersem kesin catlarim

Bi nebze de olsa merak gitmiştir ama 😊 bende tam 12+0 da gidicem belli olur mu acaba

Pozisyon ve biraz da doktorun öngörüsüyle alakali sanirim. Bizim muayenemizde doktorumuz bebegin pozisyonu tahmin icin cok uygundu, net gorebildim diyebilirim dedi. Umarim siz de ogrenebilirsiniz.😊

Benim de dün kontrolum vardı 11+0 haftaliksin ikili test yapalım dedi.insallah temiz çıkar sonuçlar. Cinsiyet için çok erken şu an dedi 17 ağustosa randevu verdi o zaman deneriz şansımızı dedi inşallah o zaman ogreniriz. Ben de çok merak ediyorum benim de aksine hiç bişey doğmuyor içime rüyamda bile göremiyorum 😔

Ben ruyasini gordum kizin olacak diyorlardi insallah 🤲😍😍

Kizlar 9+2yim ve yuzustu yatiyorum daha cok kucuk diye bisey olmaz diye dusunuyorum doktoruma da sormadim ama 12.haftaya kadar yatilabilir sonra yatilamaz diye duydum dogru mu biliyorum acaba

Kahverengi gebelik çizgisi ne zaman beliriyordu kızlar? Bu aralar nedense o kafama takıldı ne zaman çıkacak acaba diye bakıp duruyorum 🤔🤭

Cinsiyetler hala belli degil benim de daha çok var memlekette olduğum için sma çok merak ediyorum

Kızlarrrrrr bugün doktora gittim. Bebiş öyle hareketli ki doktor sen uzun süre hissetme bence dedi 😍 cinsiyete gelecek olursak erkek gibi dedi 👦 bacakları açtı çıkıntısı belliydi. Değişme falan olır mu sizce ?

Benim hemen cıktı göbeğim gittikçe çizgisi siyaha dönüyor çok erken cıktı benim ki sanırsam neden acaba
Ben de içine düşücem nerde var mı acaba diye ama yok hala 😂 4. 5. aylarda çıkar diye okudum internetten ama kişiye göre değişiyormuş tabii bu da sarışın esmer olma durumu da etkili, köyü tende hemen çıkarmış, öyle mi senin tenin? 😊

Kızlarrrrrr bugün doktora gittim. Bebiş öyle hareketli ki doktor sen uzun süre hissetme bence dedi 😍 cinsiyete gelecek olursak erkek gibi dedi 👦 bacakları açtı çıkıntısı belliydi. Değişme falan olır mu sizce ?
Belliyse değişmez heralde canım hadi gözün aydın 🤗 Ben de bugün gittim 2li test için ama cinsiyet 1 2 hafta sonra daha net sonuç verir o zaman bakalım dedi, tamam dedim ben anlamaya çalıştım ama tam göremedim tabiiki bişiy 😂 belki de kızdır, ondan görünmemiştir henüz bişey ❣

Back