- 15 Şubat 2016
- 1.077
- 411
- 123
- 37
Ben... Hipemeresiz gravidarum yaşıyorumMrb hanımlar . Bende şubat 2020 annesi olacağım nasipse . Size sormak istediğim bulantılarla aranız nasıl . Bulantı ilacı kullanıyor musunuz . Ben bu konuda çok sıkıntılıyım . Benim gbi olan var mi merak ediyorum
Neden tedirginsiniz ki 2,5 mm kadar normal. İçinizi ferah tutun.
2.2 çıktı benimde gayet dedi doktor 3 den sonrası sorunluIkili tarama yaptiran arkadaslar acaba ense kalinligi kac cikti sizinkiler? Ben de dün kontrole gittim 1.75 cikti. Doktor muayenede sorun yok dedi ama tedirginlik iste
12 + kaç günlüksünüz ?Dün ikili test yapıldı ,cinsiyet için de %90 kız olduğunu söyledi
12+412 + kaç günlüksünüz ?
bende kız istiyorum ama hiç bulantı kusma falan yok kız bebeklerde oluyormuş genelde sizde var mı?
bende 7.haftami doldurmak üzereyim mide bulantısı, kusma bendede yok ama benim aşırı derecede iştahım açıldı sürekli acıkıyorum 3 öğün yemeğin dışında acıktığım zamanlarda meyve yiyorum üzüm şeftali kavun kiraz vs.günaydın kızlar nasıl gidiyor hamilelikben 8nci haftamı bitimek üzereyim ancak mide bulantısıyok fakat bir iştahsızlık ve hafif tiksinme var özellikle ete karşı. ne yiyeceğimi bilemiyorum değişik bir can sıkıntısı var. iştahsızım ama acıkıyorum, acıkınca da ne yiyeceğimi bilemiyorum. sizler nasıl geçiriyorsunuz yeme düzeninizi nasıl kurdunuz?
ooo çok kötü bunu doktorunuza bildirin muhakkakKeske ben de rahat geciriyor olsaydim ama kusmalar hala devam 5 kilo vermisim 1 ayda
İlk kızıma hamileyken de olmadı bundada olmadı hiç olmadıbende kız istiyorum ama hiç bulantı kusma falan yok kız bebeklerde oluyormuş genelde sizde var mı?
ooo çok kötü bunu doktorunuza bildirin muhakkak
bendede yok inşallah kızdırİlk kızıma hamileyken de olmadı bundada olmadı hiç olmadı
allah razı olsun canım cümlemiz inşallah bende bulantı kusma yok ama öyle bi halsizlik var ki,lavaboya gitmeye bile üşeniyorum yerimden kalkmak istemiyorum sürekli uzanmk istiyorum oğlumda böyle olmamıştıDaha 3 gun once kontroldeydik, bu konuyu konustuk. Cok sukur ki gelisimimiz haftamiza uygun. Doktorumuz ilk aylarda bebek kucuk oldugu icin anneden beslendigini kilo kaybinin onemli olmadigini soyluyor. Biraz da kilolu baslamistim zaten. Ama bu halsizlik, iştahsızlık, kusma beni cok yordu, psikolojik olarak da cok etkilendim. Umarim daha uzun surmez. Sizler de sagsalim kucaginiza alin yavrunuzu insallah
Cinsiyetini öğrenen var mı kızlar ? Benim 6 Ağustosta randevum var belki o zaman tahmin eder umuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?