• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Ayı Doğum Yapacak Anneler👶

Anladım canım karşıdan bakışa göre değil kese pozisyonuna göre. Alt ultrason görüntüsüyse de tam tersiymiş bu arada.

Benim alttan muayene edilmişti alt ultrason görüntüm bu. Buna göre tam tersi yani kızım olacak herhalde dimi 🤗

Eklentiler

• 20190711_170107.jpg
    20190711_170107.jpg
    76,4 KB · Görüntüleme: 29
Bende aynı durumdayım bulantı için zencefilli şeker çok iyi geliyor hemen kesiyor yada toz zencefil yoğurda karıştır

Kızlar 2 li tarama için hangi hafta gidiceksiniz
Ben yaptırmayı düşünmüyorum canım. Bi arkadaşım 5 yılda ancak hamile kaldı. 2li test yaptılar down sendromlu gebeliği sonlandıralım dediler. Arkadaşım ne olursa olsun doğurcam dedi. Bebek doğdu sağlıklı ve çokta akıllı. Arkadaşım psikolojini yıpratmasıyla kaldı. Bende takıntılı bir insanım o yüzden hiç gereği yok. Bu test tedavi amaçlı değil. Bi tanı koyuyolar. O yüzden ben düşünmüyorum.

Hayırlı olsun bebişin canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende de bulantı var ama çok aşırı değil.. kendini hiç unutturacak ama fazlada yormadan yaşatıyor kendini. Ben daha çok gece yattığımda mide bulantısı yaşıyorum
9+5 haftalığım. Ama aşırı bulantı yüzünden hiç tat alamıyorum hamileliğimden. 2. Gebeliğim. İlkinde de hipemerezis yaşadım. Aslında çok korktum hamile kalmaktan ama oğlum kardeşsiz kalsın istemiyorum. O yüzden isteyerek hamile kaldım. Fakat dayanılacak gibi değil.

Kızlar Merhaba benim hala bulantılar adam akıllı başlamadı bir tek Mangaldan tiksindim Mangalda yapılan hiçbir şeyi yiyemiyorum aklıma geldikçe kötü oluyorum ki ben etsiz yapamayan biriydim😀 şu an da tatildeyim şükür bir sıkıntı yaşamadım haftaya doktora görüneyim diyorum bakalım bebis ne durumda😇

Ben yaptırmayı düşünmüyorum canım. Bi arkadaşım 5 yılda ancak hamile kaldı. 2li test yaptılar down sendromlu gebeliği sonlandıralım dediler. Arkadaşım ne olursa olsun doğurcam dedi. Bebek doğdu sağlıklı ve çokta akıllı. Arkadaşım psikolojini yıpratmasıyla kaldı. Bende takıntılı bir insanım o yüzden hiç gereği yok. Bu test tedavi amaçlı değil. Bi tanı koyuyolar. O yüzden ben düşünmüyorum.
Bende senin gibi düşünüyorum fakat haftaya kontrol var doktor gitmişken yapar mı 2 li test

Back