Evet canım crl yazan yerde. Ultrason kağıdını eline alınca bebek kesenin sağında kalıyosa kız solundaysa erkek diyo teori.Crl yazan yer mi? Orası sağ olmuyo mu yaa bize göre mi keseye göre mi bakılıyor bu teori kafam karıştı şimdi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım crl yazan yerde. Ultrason kağıdını eline alınca bebek kesenin sağında kalıyosa kız solundaysa erkek diyo teori.Crl yazan yer mi? Orası sağ olmuyo mu yaa bize göre mi keseye göre mi bakılıyor bu teori kafam karıştı şimdi?
Erkek oluyo canım. Karından olsa sağda kız ama seninki alttanmış erkekBenim alttan muayene edilmişti alt ultrason görüntüm bu. Buna göre tam tersi yani kızım olacak herhalde dimi
Ama kesenin solundayken normal durumda erkek değil mi? O zaman alt ultrason tersi kız olması gerek.Erkek oluyo canım. Karından olsa sağda kız ama seninki alttanmış erkek
Bak burda öyle demiştin sen de. Solunda benimki normal ultrason olsa erkekti ama vajinal olduğu için kız bence.Evet canım crl yazan yerde. Ultrason kağıdını eline alınca bebek kesenin sağında kalıyosa kız solundaysa erkek diyo teori.
Zencefili şeker nasıl.bisey hiç denemedimBende aynı durumdayım bulantı için zencefilli şeker çok iyi geliyor hemen kesiyor yada toz zencefil yoğurda karıştır
bana 12+2 ye gun verdi canim. haftaya persembe oluyorKızlar 2 li tarama için hangi hafta gidiceksiniz
Canım pazartesi günü evime dönecegım bakıp yazayım sana yanıma almamısımGecmis olsnn.. Aa gebelkte sprey kullanılabildgni bilmiyordum. İsmi ne canım spreyin?
Ben yaptırmayı düşünmüyorum canım. Bi arkadaşım 5 yılda ancak hamile kaldı. 2li test yaptılar down sendromlu gebeliği sonlandıralım dediler. Arkadaşım ne olursa olsun doğurcam dedi. Bebek doğdu sağlıklı ve çokta akıllı. Arkadaşım psikolojini yıpratmasıyla kaldı. Bende takıntılı bir insanım o yüzden hiç gereği yok. Bu test tedavi amaçlı değil. Bi tanı koyuyolar. O yüzden ben düşünmüyorum.Kızlar 2 li tarama için hangi hafta gidiceksiniz
9+5 haftalığım. Ama aşırı bulantı yüzünden hiç tat alamıyorum hamileliğimden. 2. Gebeliğim. İlkinde de hipemerezis yaşadım. Aslında çok korktum hamile kalmaktan ama oğlum kardeşsiz kalsın istemiyorum. O yüzden isteyerek hamile kaldım. Fakat dayanılacak gibi değil.Hayırlı olsun bebişin canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende de bulantı var ama çok aşırı değil.. kendini hiç unutturacak ama fazlada yormadan yaşatıyor kendini. Ben daha çok gece yattığımda mide bulantısı yaşıyorum
Bende senin gibi düşünüyorum fakat haftaya kontrol var doktor gitmişken yapar mı 2 li testBen yaptırmayı düşünmüyorum canım. Bi arkadaşım 5 yılda ancak hamile kaldı. 2li test yaptılar down sendromlu gebeliği sonlandıralım dediler. Arkadaşım ne olursa olsun doğurcam dedi. Bebek doğdu sağlıklı ve çokta akıllı. Arkadaşım psikolojini yıpratmasıyla kaldı. Bende takıntılı bir insanım o yüzden hiç gereği yok. Bu test tedavi amaçlı değil. Bi tanı koyuyolar. O yüzden ben düşünmüyorum.
Benimde haftaya kontrolüm. Doktorum kontrole gelince testi konuşuruz dedi. Ben istemediğimi söylücem.Bende senin gibi düşünüyorum fakat haftaya kontrol var doktor gitmişken yapar mı 2 li test
Benim daha bitmedi bulantılarım ama öğleden sonra 2 3 gibi başlardı, artık daha geç başlıyor. 5i 6yı buluyo nerdeyse. Bazı günler hiç olmuyor ama çoğunlukla hala devam ediyorBulantılarım ne durumda arkadaşlar yada diğer şikayetleriniz neler