- 2 Temmuz 2013
- 9.544
- 10.806
- 498
Kan testlerimi hamileliğimden hemen öncesinde yaptırmıştımAynen bende 6 haftalıkken dinleyememiştim. Ama doktor hareket ediyor demişti. Senden kan testi istedi mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan testlerimi hamileliğimden hemen öncesinde yaptırmıştımAynen bende 6 haftalıkken dinleyememiştim. Ama doktor hareket ediyor demişti. Senden kan testi istedi mi?
canim ben 2 gun sonra 7+5 olacagim karindan ultrasonla duyulur mu acabaKızlar bende sabah doktora gittim, 7+6 günlük olmuşum. Yani ben sizlerden biraz büyüğüm. Kalp atışlarını da duydum. Aç karnına verilmesi gereken kan tahlillerini verdim. Öğleden sonra doktoru arayıp sonuçlarımı öğreneceğim. Sizler neler yapıyorsunuz
Duyulur bence canım, çünkü ben bugün 7+6 günlüktüm ve dinlettiğine göre bence sende duyabilirsin.canim ben 2 gun sonra 7+5 olacagim karindan ultrasonla duyulur mu acaba
ben cok sinirleniyorum, ağlıyorum canim. esimle kavga ediyoruz durduk yere, bu sureci guzellestirecegimize zindan ediyorum gibi geliyorKızlar psikolojik olarak nasılsınız bende aşırı bir duygulanma hali var, aşırı hassaslaştım. Sizlerde de var mı?
Bende tv izliyorum mesela çok alakasız bir durum da hemen gözlerim doluyor, utanmasam ağlıycam bu kadar çabuk duygu değişimi beklemiyordum açıkcasıben cok sinirleniyorum, ağlıyorum canim. esimle kavga ediyoruz durduk yere, bu sureci guzellestirecegimize zindan ediyorum gibi geliyor
Bende hafif bulantı var canım çok sık olmasa da, ama doğru dürüst birşey yiyemiyorum sürekli açım napıcam böyle bilemiyorum.Kızlar bugun 2. Kontrolüm vardı hersey yolunda kalp atısınıda duyduk yine.bulantım vs yok sadece halsizim halsizim:))sizde durumlar nasıl
Benimde arada bi hissettiriyor kendini ağrılarım akıntım normalde yoktu ama ara ara gelmeye başladı normaldir sanırım.Birde bugün çok halsizim ya sanki dayak yemiş gibiyim .İnşllah duyarsın kuzum sağlıcaklada kucaklarımıza alırız bebişlerimiziKızlar nasıl gidiyor hamileliğiniz :) benim hala belalım kasık ağrıları ama onun dışında değişen hiç bir şey yok Kalp atışlarını duymaya gidicez umarım önümüzdeki hafta Ağrı dışında başka hiç bir belirti olmaması sanki hala bir şey yokmuş gebe değilmişim gibi hissettiriyor
Benimde arada bi hissettiriyor kendini ağrılarım akıntım normalde yoktu ama ara ara gelmeye başladı normaldir sanırım.Birde bugün çok halsizim ya sanki dayak yemiş gibiyim .İnşllah duyarsın kuzum sağlıcaklada kucaklarımıza alırız bebişlerimizi ❤❤
İnşallah canım Ay bende çok seviyorum ama nedendir bilinmez hiç uyuyamıyorum kaç günlerdir erkenden kalkıyorum yaaHep birlikte inşallah ben önceden de uykuyu sevdiğim için bol bol uyuyorum valla
Ben ilk hamileliğimde bulantım için elma çayı içerdim hafif mayhoş iyi gelirdi. Suyuma da limon ve taze zencefil eklerdim. Henüz uygulamadım bukez, üşengeçliğim üstümde ama hatırlıyorum iyi gelirdi onlar banaKızlar mideyi sakinleştirecek bir bitki biliyor musunuz,kullanımında bir zarar olur mu
Akşam erken uykun gelip erken yatıyorsan ondandır. Benim öyle oluyor çünkü. 11.30 gibi yatıp 6.30 7.00 lerde uyanıyorum. Hatta gece 3te uyanmışım tuvalete kalktım ayıptır söylemesi resmen uykum yok zorla uyudumİnşallah canım Ay bende çok seviyorum ama nedendir bilinmez hiç uyuyamıyorum kaç günlerdir erkenden kalkıyorum yaa
Ay yok aslında 1.30 ğuda buluyor akşam canım oda sabahın 5 .de uyanmayayım diye ama yinede bi işe yaramıyor sanırım dediğin gibi oluyor canım aynen bende tuvalete kalkıyorum sonra zorla uyuyorum ama yine 8 de açılıyor gözler Aman bebişler sağlıklı olsunda inşallahAkşam erken uykun gelip erken yatıyorsan ondandır. Benim öyle oluyor çünkü. 11.30 gibi yatıp 6.30 7.00 lerde uyanıyorum. Hatta gece 3te uyanmışım tuvalete kalktım ayıptır söylemesi resmen uykum yok zorla uyudum
Aynen aynen onlar iyi olsunlar inşallah da uyku hallolur gider. Doğunca hiç uyku yok şimdilik keyfii hareket edebiliriz canımAy yok aslında 1.30 ğuda buluyor akşam canım oda sabahın 5 .de uyanmayayım diye ama yinede bi işe yaramıyor sanırım dediğin gibi oluyor canım aynen bende tuvalete kalkıyorum sonra zorla uyuyorum ama yine 8 de açılıyor gözler Aman bebişler sağlıklı olsunda inşallah ❤
Aynen öyle valla canım herşeyin hayırlısı sağlıklısı Benim daha küçük kuzum hiç bi bilgim yok ama bende korkmuyo değilim sen keseyi gördün Dimi canım kalp atışını filanAynen aynen onlar iyi olsunlar inşallah da uyku hallolur gider. Doğunca hiç uyku yok şimdilik keyfii hareket edebiliriz canım
Bu arada 7.haftamdayım uyurken yüz üstü yatıyorum bazen. O şekilde uyuyan var mı acaba? Daha küçük diye bişiy olmaz diye düşünmüştüm
Herşeye alınıp büyütüp ağlıyorum bende. Sonra farkına varıyorum ama elimde değil ki. Eşimde artık ne diyeceğini nasıl davranacağını sapıttıKızlar psikolojik olarak nasılsınız bende aşırı bir duygulanma hali var, aşırı hassaslaştım. Sizlerde de var mı?