• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Ayı Doğum Yapacak Anneler👶

Kızlar bende sabah doktora gittim, 7+6 günlük olmuşum. Yani ben sizlerden biraz büyüğüm. Kalp atışlarını da duydum. Aç karnına verilmesi gereken kan tahlillerini verdim. Öğleden sonra doktoru arayıp sonuçlarımı öğreneceğim. Sizler neler yapıyorsunuz
canim ben 2 gun sonra 7+5 olacagim karindan ultrasonla duyulur mu acaba

Kızlar psikolojik olarak nasılsınız bende aşırı bir duygulanma hali var, aşırı hassaslaştım. Sizlerde de var mı?

Kızlar psikolojik olarak nasılsınız bende aşırı bir duygulanma hali var, aşırı hassaslaştım. Sizlerde de var mı?
ben cok sinirleniyorum, ağlıyorum canim. esimle kavga ediyoruz durduk yere, bu sureci guzellestirecegimize zindan ediyorum gibi geliyor :cry:

Kızlar bugun 2. Kontrolüm vardı hersey yolunda kalp atısınıda duyduk yine.bulantım vs yok sadece halsizim halsizim:))sizde durumlar nasıl

Kızlar bugun 2. Kontrolüm vardı hersey yolunda kalp atısınıda duyduk yine.bulantım vs yok sadece halsizim halsizim:))sizde durumlar nasıl
Bende hafif bulantı var canım çok sık olmasa da, ama doğru dürüst birşey yiyemiyorum sürekli açım napıcam böyle bilemiyorum. ☹️

Kızlar nasıl gidiyor hamileliğiniz :) benim hala belalım kasık ağrıları ama onun dışında değişen hiç bir şey yok Kalp atışlarını duymaya gidicez umarım önümüzdeki hafta Ağrı dışında başka hiç bir belirti olmaması sanki hala bir şey yokmuş gebe değilmişim gibi hissettiriyor

Kızlar nasıl gidiyor hamileliğiniz :) benim hala belalım kasık ağrıları ama onun dışında değişen hiç bir şey yok Kalp atışlarını duymaya gidicez umarım önümüzdeki hafta Ağrı dışında başka hiç bir belirti olmaması sanki hala bir şey yokmuş gebe değilmişim gibi hissettiriyor
Benimde arada bi hissettiriyor kendini ağrılarım akıntım normalde yoktu ama ara ara gelmeye başladı normaldir sanırım.Birde bugün çok halsizim ya sanki dayak yemiş gibiyim .İnşllah duyarsın kuzum sağlıcaklada kucaklarımıza alırız bebişlerimizi 🙏🏻❤️❤️

Benimde arada bi hissettiriyor kendini ağrılarım akıntım normalde yoktu ama ara ara gelmeye başladı normaldir sanırım.Birde bugün çok halsizim ya sanki dayak yemiş gibiyim .İnşllah duyarsın kuzum sağlıcaklada kucaklarımıza alırız bebişlerimizi 🙏🏻❤❤

Hep birlikte inşallah 🙏 ben önceden de uykuyu sevdiğim için bol bol uyuyorum valla 😄😄

Hep birlikte inşallah 🙏 ben önceden de uykuyu sevdiğim için bol bol uyuyorum valla 😄😄
İnşallah canım 🙏🏻Ay bende çok seviyorum ama nedendir bilinmez hiç uyuyamıyorum kaç günlerdir erkenden kalkıyorum yaa

Kızlar mideyi sakinleştirecek bir bitki biliyor musunuz,kullanımında bir zarar olur mu
Ben ilk hamileliğimde bulantım için elma çayı içerdim hafif mayhoş iyi gelirdi. Suyuma da limon ve taze zencefil eklerdim. Henüz uygulamadım bukez, üşengeçliğim üstümde ama hatırlıyorum iyi gelirdi onlar bana 🤗

İnşallah canım 🙏🏻Ay bende çok seviyorum ama nedendir bilinmez hiç uyuyamıyorum kaç günlerdir erkenden kalkıyorum yaa
Akşam erken uykun gelip erken yatıyorsan ondandır. Benim öyle oluyor çünkü. 11.30 gibi yatıp 6.30 7.00 lerde uyanıyorum. Hatta gece 3te uyanmışım tuvalete kalktım ayıptır söylemesi resmen uykum yok zorla uyudum 😂

Akşam erken uykun gelip erken yatıyorsan ondandır. Benim öyle oluyor çünkü. 11.30 gibi yatıp 6.30 7.00 lerde uyanıyorum. Hatta gece 3te uyanmışım tuvalete kalktım ayıptır söylemesi resmen uykum yok zorla uyudum 😂
Ay yok aslında 1.30 ğuda buluyor akşam canım oda sabahın 5 .de uyanmayayım diye ama yinede bi işe yaramıyor sanırım dediğin gibi oluyor canım aynen bende tuvalete kalkıyorum sonra zorla uyuyorum ama yine 8 de açılıyor gözler 😂😂Aman bebişler sağlıklı olsunda inşallah ❤️

Ay yok aslında 1.30 ğuda buluyor akşam canım oda sabahın 5 .de uyanmayayım diye ama yinede bi işe yaramıyor sanırım dediğin gibi oluyor canım aynen bende tuvalete kalkıyorum sonra zorla uyuyorum ama yine 8 de açılıyor gözler 😂😂Aman bebişler sağlıklı olsunda inşallah ❤
Aynen aynen onlar iyi olsunlar inşallah da uyku hallolur gider. Doğunca hiç uyku yok şimdilik keyfii hareket edebiliriz canım 😂
Bu arada 7.haftamdayım uyurken yüz üstü yatıyorum bazen. O şekilde uyuyan var mı acaba? Daha küçük diye bişiy olmaz diye düşünmüştüm 🤭

Aynen aynen onlar iyi olsunlar inşallah da uyku hallolur gider. Doğunca hiç uyku yok şimdilik keyfii hareket edebiliriz canım 😂
Bu arada 7.haftamdayım uyurken yüz üstü yatıyorum bazen. O şekilde uyuyan var mı acaba? Daha küçük diye bişiy olmaz diye düşünmüştüm 🤭
Aynen öyle valla canım herşeyin hayırlısı sağlıklısı 🙏🏻Benim daha küçük kuzum hiç bi bilgim yok ama bende korkmuyo değilim sen keseyi gördün Dimi canım kalp atışını filan

Herşeye alınıp büyütüp ağlıyorum bende. Sonra farkına varıyorum ama elimde değil ki. Eşimde artık ne diyeceğini nasıl davranacağını sapıttı😂

Back