• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Ayı Doğum Yapacak Anneler👶

İyi günler arkadaşlar bende yeni hamileyim bundan önce 5 tane Kimyasal gebelik geçirdim 2 yıllık evliyim diğer o 5 tane gebeliğimde değerlerim yüzü geçmezdi bu ay 232 gördüm 2 gün arayla 380 oldu iki gün sonra 503 oldu sanki az yükseliyor gibime geldi Yarın tekrar vereceğim vereceğim Cuma günü doktora gideceğim çok korkum var diğerleri gbi olacak diye 🙁 SAT 16 mayısti
Sen içini ferah tut canım bolca dua et bebeğin seninle olucak sağ Salim kucağına alacaksın inşallah🙏🏻🙏🏻

Merhabalar canım şükürki kalp atışını ve bebişi görmüşsün🙏🏻Bence bulantılara o kadar çok takılma inşallah da hiç olmaz çok kötü çünkü ablamdan biliyorum neredeyse 9 ay çekti yeterki meleğin sağlıklı olsun sağlıcakla kucağına Alman nasip olsun inşallah🙏🏻🙏🏻
Aynen canim cok sukur gorduk rabbim herkese nasip etsin insallah🙏🏻 evet bulanti cok kotu 2 hafta beni mafetti olmamasi cok daha iyi zaten ama birden kesilince korktm bi neyseki yarin randevum var zatem insallah kotu bi durum yoktur 🙏🏻 sen kac haftaliksin gordnmu bebisi canim

İyi günler arkadaşlar bende yeni hamileyim bundan önce 5 tane Kimyasal gebelik geçirdim 2 yıllık evliyim diğer o 5 tane gebeliğimde değerlerim yüzü geçmezdi bu ay 232 gördüm 2 gün arayla 380 oldu iki gün sonra 503 oldu sanki az yükseliyor gibime geldi Yarın tekrar vereceğim vereceğim Cuma günü doktora gideceğim çok korkum var diğerleri gbi olacak diye 🙁 SAT 16 mayısti
İki günde yükseliş %60 yeterliymiş, o yüzden üç günde ikiye katlaması gerekiyormuş esas.. hem düşme yok, hep yükselmiş, içini ferah tut.. hayırlısıyla sağlıkla devam eder inşallah bu sefer 🧿🙏

Pıhtılaşma mı var, düşüklerin sebebi neymiş?

Aynen canim cok sukur gorduk rabbim herkese nasip etsin insallah🙏🏻 evet bulanti cok kotu 2 hafta beni mafetti olmamasi cok daha iyi zaten ama birden kesilince korktm bi neyseki yarin randevum var zatem insallah kotu bi durum yoktur 🙏🏻 sen kac haftaliksin gordnmu bebisi canim
Amin kuzum inşallah🙏🏻Yok benim daha küçük en son adet tarihim 22 Mayıs dı 4 hafta lık sanırım daha göremem galiba minik çünkü ama geç olsun da güç olmasın sağlıklı olsun ama yine de yarın doktora gidicem 😇 kan değerlerinde Cumartesi:48.08
Adet olmam gereken gün:133.20 Pazartesi yani bugün baktırmadım yarın doktora gidicem diye inşallah sağlıkla ilerler artar🙏🏻🙏🏻💕

Amin kuzum inşallah🙏🏻Yok benim daha küçük en son adet tarihim 22 Mayıs dı 4 hafta lık sanırım daha göremem galiba minik çünkü ama geç olsun da güç olmasın sağlıklı olsun ama yine de yarın doktora gidicem 😇 kan değerlerinde Cumartesi:48.08
Adet olmam gereken gün:133.20 Pazartesi yani bugün baktırmadım yarın doktora gidicem diye inşallah sağlıkla ilerler artar🙏🏻🙏🏻💕
Ay daha cok minnakmiss annesi hayirli olsn rabbim saglikla kucagina almani nasip etsin insallah😍 ben keseyi 5. Haftada gormustm vajinal daha gozukmez kese ama yinede git tabi doktora hayirli haberlerle gel insallah🙏🏻

Ay daha cok minnakmiss annesi hayirli olsn rabbim saglikla kucagina almani nasip etsin insallah😍 ben keseyi 5. Haftada gormustm vajinal daha gozukmez kese ama yinede git tabi doktora hayirli haberlerle gel insallah🙏🏻
Evet kuzum çok minnacık daha hayırlısı olsun inşallah sağlıklı olsun duyayımda farketmez .Aynen zaten daha önceden de sürekli gittiğim doktor en azından ilaca başlatır Folik asit kullanmıştım daha önce yine aynısınımı alayım onu söyler bilgilendirir kısacası çünkü ilk gebeliğim ve hiç bir bilgim yok😇Rabbim evlatlarımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah🙏🏻🙏🏻💕

• Beğen
Reactions: Acy
İki günde yükseliş %60 yeterliymiş, o yüzden üç günde ikiye katlaması gerekiyormuş esas.. hem düşme yok, hep yükselmiş, içini ferah tut.. hayırlısıyla sağlıkla devam eder inşallah bu sefer 🧿🙏

Pıhtılaşma mı var, düşüklerin sebebi neymiş?
Pıhtılaşma var ama translokasyon da var tuhaf bişey ama araştırınca çıktı bu arada 21 yaşındayım daha 😊

Kızlar bende sabah doktora gittim, 7+6 günlük olmuşum. Yani ben sizlerden biraz büyüğüm. Kalp atışlarını da duydum. Aç karnına verilmesi gereken kan tahlillerini verdim. Öğleden sonra doktoru arayıp sonuçlarımı öğreneceğim. Sizler neler yapıyorsunuz

Kızlar bende sabah doktora gittim, 7+6 günlük olmuşum. Yani ben sizlerden biraz büyüğüm. Kalp atışlarını da duydum. Aç karnına verilmesi gereken kan tahlillerini verdim. Öğleden sonra doktoru arayıp sonuçlarımı öğreneceğim. Sizler neler yapıyorsunuz

bende normalde bugün 6+6 oldum ama bir kaç gün geride sanırım. Bugün kalp atışı için doktora gideceğim

Çok sevindim kuzum Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah🙏🏻🙏🏻Bende gidicem 2 de ama benim daha küçük henüz duyulmaz kalp atışı en azından bu süreçte hangi yolu izlemem gerekiyor onu öğrenirim

Sen bugün duyarsın inşallah canım. Bizi de haberdar et.

Gittim cnm kalp atışını gördük ama duyamadık doktorumuz bezelyeme zarar olmasın diye 8. Haftalarda dinliyoruz dedi cihazın yaymış olduğu ışından dolayı

Back