Canım bu ağrılar normal, olabiliyor. Özellikle ilk başlarda kasık ağrısı olabilir. Sanki böyle adet olacakmış gibi, bunlar normal yani tedirgin olma.Kızlar birşey sorucam sabahları uyandığınızda hani idrarınıxı tutarsınız da bir ağrı olur ya birde adet ağrısıyla birleşir sizlere de oluyormu ya normalde benim bugün 3 günüm adetin ama bu sabah öyle bir ağrı oldu
Anladım canım çok sağol evet adet ağrısı gibi birde bel ağrısıyla birleşti onu geçtim bu kadar erken olurmu bilmiyorum ama miğdem fena yaaCanım bu ağrılar normal, olabiliyor. Özellikle ilk başlarda kasık ağrısı olabilir. Sanki böyle adet olacakmış gibi, bunlar normal yani tedirgin olma.
Olabiliyor canım bazılarında erken bazılarında geç olabiliyormuş.Anladım canım çok sağol evet adet ağrısı gibi birde bel ağrısıyla birleşti onu geçtim bu kadar erken olurmu bilmiyorum ama miğdem fena yaa
Anladım canım çok sağol yarın doktora gideyimde bakiyim o ne dicek en azından folik Asite’de başlarım daha önce 3 ay kullanmıştımOlabiliyor canım bazılarında erken bazılarında geç olabiliyormuş.
Benim daha çok küçük ama kabızlık var canım ama ananas yiyorum akşamları 1 dilim biraz daha rahatlatıyorKızlar benim de mide bugün başladı sanırım kusacak gibi değil de çok yemisim de midem ağzıma kadar gelmiş gibi hissediyorum. Bir de cok affedersinjz kabızlık sıkıntısı yaşayan var mı. Kaç ay böyle devam eder acaba
Eğer hamileysen folik asit kullanımına devam etmen gerekiyor bi 3 ay daha. Ben folidays kullanıyordum hamilelik öncesi akşam yatmadan içtim hep.Bugün bulantılarıma iyi gelir belki diye sabah kullandım gerçekten de öğlene kadar çok acıkmama rağmen bulantım olmadı. Tavsiye ederim D3 içeriği bulantı baskılarmış.Anladım canım çok sağol yarın doktora gideyimde bakiyim o ne dicek en azından folik Asite’de başlarım daha önce 3 ay kullanmıştım
Evet biliyorum canım benim kullandığım başkaydı yarında doktoruma gidicem o hangisini verirse bakalım onu kullanırım çok sağolEğer hamileysen folik asit kullanımına devam etmen gerekiyor bi 3 ay daha. Ben folidays kullanıyordum hamilelik öncesi akşam yatmadan içtim hep.Bugün bulantılarıma iyi gelir belki diye sabah kullandım gerçekten de öğlene kadar çok acıkmama rağmen bulantım olmadı. Tavsiye ederim D3 içeriği bulantı baskılarmış.
Tamam o zaman canım. Ben folik asit kullanmadan araştırmıştım bu forumda, sen de karıştır gitmeden istersen doktorlar klasik folbiol verip geçiyorlar özelde değilse özellikle. Benim gittiğim doktorların hiçbiri sormadı mesela folik asit kullanıyor musun diye, ben gösterdim bunu kullanıyorum diye olur dediler o kadar. Folat içeriği hazır olanlar daha sağlıklıymış o yüzden bu markayı tercih etmiştim yan vitamin takviyeleri de mevcut...Evet biliyorum canım benim kullandığım başkaydı yarında doktoruma gidicem o hangisini verirse bakalım onu kullanırım çok sağol
Evet idramı tuttuğumda benimde ağrım oluyor gerçektenKızlar birşey sorucam sabahları uyandığınızda hani idrarınıxı tutarsınız da bir ağrı olur ya birde adet ağrısıyla birleşir sizlere de oluyormu ya normalde benim bugün 3 günüm adetin ama bu sabah öyle bir ağrı oldu
Bana doktor geçen hafta diofol yazdı, gerçekten de bulantım falan sadece bir kere oldu, acaba ilacın etkisiyle mi? Üzerinde vitamin D3 vitamin B12 başka şeylerde yazıyor.Tamam o zaman canım. Ben folik asit kullanmadan araştırmıştım bu forumda, sen de karıştır gitmeden istersen doktorlar klasik folbiol verip geçiyorlar özelde değilse özellikle. Benim gittiğim doktorların hiçbiri sormadı mesela folik asit kullanıyor musun diye, ben gösterdim bunu kullanıyorum diye olur dediler o kadar. Folat içeriği hazır olanlar daha sağlıklıymış o yüzden bu markayı tercih etmiştim yan vitamin takviyeleri de mevcut...
Evet canım D3 bulantı için baskılayan bi vitamin olduğu yazıyor zaten. Muhtemelen o yüzden, bana da gündüz içince iyi geldi. Daha dün akıl ettim. Yoksa hep gece yatmadan içiyordum.Bana doktor geçen hafta diofol yazdı, gerçekten de bulantım falan sadece bir kere oldu, acaba ilacın etkisiyle mi? Üzerinde vitamin D3 vitamin B12 başka şeylerde yazıyor.
Bide ben doğru dürüst birşey yiyemiyorum canım, sürekli açım ama iştahım hiç yok, sabah bir dilim haşlanmış yumurtayı zar zor yedim, çok da az meyve yiyebiliyorum. Acaba bebeğe bir zararı olur mu yani iyi beslenemiyorum olumsuz etkilenir mi acaba kafama takılıyor.Evet canım D3 bulantı için baskılayan bi vitamin olduğu yazıyor zaten. Muhtemelen o yüzden, bana da gündüz içince iyi geldi. Daha dün akıl ettim. Yoksa hep gece yatmadan içiyordum.
Bebek senden gerekli tüm vitamin minerali alır canım üzülme. Sadece sen eksikliğini bünyende hissedersin. Kendin için yemeye çalış yani çünkü bebiş sömürüyor ne varsa sana bişey kalmıyor. Sende kalmazsa o da o zaman alacak bir şey bulamaz gelişimsel gerilik olabilir belki. Zor biliyorum ama yemeye çalış canım.Bide ben doğru dürüst birşey yiyemiyorum canım, sürekli açım ama iştahım hiç yok, sabah bir dilim haşlanmış yumurtayı zar zor yedim, çok da az meyve yiyebiliyorum. Acaba bebeğe bir zararı olur mu yani iyi beslenemiyorum olumsuz etkilenir mi acaba kafama takılıyor.
İnsan korkuyor ister istemez vallaEvet idramı tuttuğumda benimde ağrım oluyor gerçekten
Özele gidicem canım aynen doğru dediğin çok pardon senin ilacın ismi neydi olmazsa bende ondan alayım doktora söyleyip ben Folattro kullanmıştımTamam o zaman canım. Ben folik asit kullanmadan araştırmıştım bu forumda, sen de karıştır gitmeden istersen doktorlar klasik folbiol verip geçiyorlar özelde değilse özellikle. Benim gittiğim doktorların hiçbiri sormadı mesela folik asit kullanıyor musun diye, ben gösterdim bunu kullanıyorum diye olur dediler o kadar. Folat içeriği hazır olanlar daha sağlıklıymış o yüzden bu markayı tercih etmiştim yan vitamin takviyeleri de mevcut...
Normale göre daha fazla iştahım açık aslında ama bazen öyle bir kapanıyor ki bir lokma dahi yiyemiyorum bazen de midem kazınıyor. Sanki yediğim eriyip gidiyor gibi. :) Günler sonra dün ilk defa yemek yiyebildim. İnşallah bugün de yiyebilirim. Zorlasam da o lokma ağzımda büyüyor yiyemiyorum malesefBebek senden gerekli tüm vitamin minerali alır canım üzülme. Sadece sen eksikliğini bünyende hissedersin. Kendin için yemeye çalış yani çünkü bebiş sömürüyor ne varsa sana bişey kalmıyor. Sende kalmazsa o da o zaman alacak bir şey bulamaz gelişimsel gerilik olabilir belki. Zor biliyorum ama yemeye çalış canım.
Merhabalar canım şükürki kalp atışını ve bebişi görmüşsünMerhaba guzel anneler bende araniza katilabilirmiyimmsat a gore 7+3 gunluk ama gec dollenme olmus ultrosona gore 6+5 gunluk minigim bebisi ve kalp atisini gorduk yarin dinlemeye gidicez insallah benimde 2 haftadir cok yogun olan bulantim 2 3 gundur birden kayboldu icim hic rahat degil yarini iple cekiyormm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?