- 23 Aralık 2018
- 3.738
- 2.893
- 83
- 33
Sen içini ferah tut canım bolca dua et bebeğin seninle olucak sağ Salim kucağına alacaksın inşallahİyi günler arkadaşlar bende yeni hamileyim bundan önce 5 tane Kimyasal gebelik geçirdim 2 yıllık evliyim diğer o 5 tane gebeliğimde değerlerim yüzü geçmezdi bu ay 232 gördüm 2 gün arayla 380 oldu iki gün sonra 503 oldu sanki az yükseliyor gibime geldi Yarın tekrar vereceğim vereceğim Cuma günü doktora gideceğim çok korkum var diğerleri gbi olacak diyeSAT 16 mayısti
Aynen canim cok sukur gorduk rabbim herkese nasip etsin insallahMerhabalar canım şükürki kalp atışını ve bebişi görmüşsünBence bulantılara o kadar çok takılma inşallah da hiç olmaz çok kötü çünkü ablamdan biliyorum neredeyse 9 ay çekti yeterki meleğin sağlıklı olsun sağlıcakla kucağına Alman nasip olsun inşallah
İki günde yükseliş %60 yeterliymiş, o yüzden üç günde ikiye katlaması gerekiyormuş esas.. hem düşme yok, hep yükselmiş, içini ferah tut.. hayırlısıyla sağlıkla devam eder inşallah bu seferİyi günler arkadaşlar bende yeni hamileyim bundan önce 5 tane Kimyasal gebelik geçirdim 2 yıllık evliyim diğer o 5 tane gebeliğimde değerlerim yüzü geçmezdi bu ay 232 gördüm 2 gün arayla 380 oldu iki gün sonra 503 oldu sanki az yükseliyor gibime geldi Yarın tekrar vereceğim vereceğim Cuma günü doktora gideceğim çok korkum var diğerleri gbi olacak diyeSAT 16 mayısti
Amin kuzum inşallahAynen canim cok sukur gorduk rabbim herkese nasip etsin insallahevet bulanti cok kotu 2 hafta beni mafetti olmamasi cok daha iyi zaten ama birden kesilince korktm bi neyseki yarin randevum var zatem insallah kotu bi durum yoktur sen kac haftaliksin gordnmu bebisi canim
Ay daha cok minnakmiss annesi hayirli olsn rabbim saglikla kucagina almani nasip etsin insallahAmin kuzum inşallahYok benim daha küçük en son adet tarihim 22 Mayıs dı 4 hafta lık sanırım daha göremem galiba minik çünkü ama geç olsun da güç olmasın sağlıklı olsun ama yine de yarın doktora gidicem kan değerlerinde Cumartesi:48.08
Adet olmam gereken gün:133.20 Pazartesi yani bugün baktırmadım yarın doktora gidicem diye inşallah sağlıkla ilerler artar
Evet kuzum çok minnacık daha hayırlısı olsun inşallah sağlıklı olsun duyayımda farketmez .Aynen zaten daha önceden de sürekli gittiğim doktor en azından ilaca başlatır Folik asit kullanmıştım daha önce yine aynısınımı alayım onu söyler bilgilendirir kısacası çünkü ilk gebeliğim ve hiç bir bilgim yokAy daha cok minnakmiss annesi hayirli olsn rabbim saglikla kucagina almani nasip etsin insallahben keseyi 5. Haftada gormustm vajinal daha gozukmez kese ama yinede git tabi doktora hayirli haberlerle gel insallah
Çok tşk ederim allah razı olsun inşşalh yükselir üSen içini ferah tut canım bolca dua et bebeğin seninle olucak sağ Salim kucağına alacaksın inşallah
Pıhtılaşma var ama translokasyon da var tuhaf bişey ama araştırınca çıktı bu arada 21 yaşındayım dahaİki günde yükseliş %60 yeterliymiş, o yüzden üç günde ikiye katlaması gerekiyormuş esas.. hem düşme yok, hep yükselmiş, içini ferah tut.. hayırlısıyla sağlıkla devam eder inşallah bu sefer
Pıhtılaşma mı var, düşüklerin sebebi neymiş?
Günaydın canım şükür iyi diyelim sen nasılsınGünaydın kızlarr nasılsınız
bende iyiyim canım çok şükür biraz bulantım varGünaydın canım şükür iyi diyelim sen nasılsın
Ya benimde vardı o sabah çok bulandı miğdem ama şimdi süt içtim filan biraz daha iyi sankibende iyiyim canım çok şükür biraz bulantım var
Kızlar bende sabah doktora gittim, 7+6 günlük olmuşum. Yani ben sizlerden biraz büyüğüm. Kalp atışlarını da duydum. Aç karnına verilmesi gereken kan tahlillerini verdim. Öğleden sonra doktoru arayıp sonuçlarımı öğreneceğim. Sizler neler yapıyorsunuz
Çok sevindim kuzum Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallahKızlar bende sabah doktora gittim, 7+6 günlük olmuşum. Yani ben sizlerden biraz büyüğüm. Kalp atışlarını da duydum. Aç karnına verilmesi gereken kan tahlillerini verdim. Öğleden sonra doktoru arayıp sonuçlarımı öğreneceğim. Sizler neler yapıyorsunuz
Sen bugün duyarsın inşallah canım. Bizi de haberdar et.bende normalde bugün 6+6 oldum ama bir kaç gün geride sanırım. Bugün kalp atışı için doktora gideceğim
Allah razı olsun canım, darısı senin başına inşallah. Güzel haberlerle gel.Çok sevindim kuzum Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallahBende gidicem 2 de ama benim daha küçük henüz duyulmaz kalp atışı en azından bu süreçte hangi yolu izlemem gerekiyor onu öğrenirim
İnşallah kuzum Allah razı olsunAllah razı olsun canım, darısı senin başına inşallah. Güzel haberlerle gel.
Sen bugün duyarsın inşallah canım. Bizi de haberdar et.
Aynen bende 6 haftalıkken dinleyememiştim. Ama doktor hareket ediyor demişti. Senden kan testi istedi mi?Gittim cnm kalp atışını gördük ama duyamadık doktorumuz bezelyeme zarar olmasın diye 8. Haftalarda dinliyoruz dedi cihazın yaymış olduğu ışından dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?