• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Ayı Doğum Yapacak Anneler👶

Benim bulantılarım ve baş dönmelerim hat safhada ama kusmuyorum hiç. Belki kusabilsem rahatlıcam ama yok yanında ek olarak sürekli şişkinliğim var ve geğirme nedir bilmezdim inanılmaz boyutlara ulaştım o konuda da. Ben ben olmaktan çıktım yani resmen, inşallah geçiş dönemidir bu ve bir an önce geçer. Hep bi yılmış halde mutsuz geziyorum ortalıkta, çünkü hiç bir şeyden keyif alamıyorum. 😔
Seni o kadar iyi anlıyorum ki, aynısı bende yaşıyordum sürekli midem rahatsız bir şekilde dolaşıyordum, sabahtan beri birşey yiyememiştim. İçimde ne varsa çıkardım. Kusmamak için çok direndim ama olmadı. Midem biraz rahatladı. Bişeyler yiyebildim en azından. Çok halsizdim ve yerimden kalkacak birşey yiyecek halim yoktu. Ama şu iki saattir biraz daha iyiyim canım.

sabahları oruç gibi oluyor midem, hiç bir şey yiyemiyorum. Çubuk kraker, leblebi meyve geçiştiriyorum.. öğlene doğru biraz iştahım geliyor yiyorum akşama doğru bulantı ve şişlik artıyor. Karnım taş gibi :( ilk zamanlar erkenden uyanıyordum bir arkadaş gibi, şimdi uyu uyu allahım dün akşam 20:30 da uyuyakalmışım :-) henüz kusmam olmadı çok şükür inş olmaz da en çok korktuğum o çünkü kusamıyorum :-( ctesi kalp atışı duyabilmek için kontrole gideceğim, günler geçmiyor sanki..

Bendeki durum budur :)

Seni o kadar iyi anlıyorum ki, aynısı bende yaşıyordum sürekli midem rahatsız bir şekilde dolaşıyordum, sabahtan beri birşey yiyememiştim. İçimde ne varsa çıkardım. Kusmamak için çok direndim ama olmadı. Midem biraz rahatladı. Bişeyler yiyebildim en azından. Çok halsizdim ve yerimden kalkacak birşey yiyecek halim yoktu. Ama şu iki saattir biraz daha iyiyim canım.

Haşlanmış tuzlu Patates yiyin arkadaşlar, iyi geliyor mideye.

Haşlanmış tuzlu Patates yiyin arkadaşlar, iyi geliyor mideye.
Evet ben onu Ablam hamileyken yapıyordum ona ayran veya yoğurt koyuyordum yanına birde ya salatalık yada turşu onunda çok sürdü kusması anca bunları yiyebiliyordu .Ay birde ben erkenden uyanıyorum yaa sanırım ilerleyen zamanda uyku vuracak bana ama miğde bulantım var ya

kızlar geçen yıl benim oğlum için buraya yazdığımda 2017 şubat mart hamileleri grubu vardı sanırım tam adını hatırlayamadım bir whatsapp grubu kurduk oradan sohbete bi başladık bazılarımız 2.ye hamile yada doğurdu ama hala çok güzel sohbetler ediyoruz. hamileliği, çocukların ataklarını hepsini birlikte atlattık resmen :) isterseniz öyle bir grup açalım mı yine?

bir de kızlar ya mide bulantısı ben ilkinde hiç yaşamadım bunda yaşarım belki diyordum ama şuan bir belirti yok siin ne zaman başladı bulantılarınız?

bir de kızlar ya mide bulantısı ben ilkinde hiç yaşamadım bunda yaşarım belki diyordum ama şuan bir belirti yok siin ne zaman başladı bulantılarınız?
Ben 7 haftalık oldum canım, yeni bugün başladı. Sen kaç haftalıksın. Ne güzel inşallah bu seferde bulantın olmaz çok kötü birşey. Mide hassasiyeti yada kokuya hassasiyetin var mı?

Ben 7 haftalık oldum canım, yeni bugün başladı. Sen kaç haftalıksın. Ne güzel inşallah bu seferde bulantın olmaz çok kötü birşey. Mide hassasiyeti yada kokuya hassasiyetin var mı?
şu an daha çok yeniyiz sanırım ondan ötürü yok hiç birşey. sadece sürekli uyumak istiyorum :)

kızlar geçen yıl benim oğlum için buraya yazdığımda 2017 şubat mart hamileleri grubu vardı sanırım tam adını hatırlayamadım bir whatsapp grubu kurduk oradan sohbete bi başladık bazılarımız 2.ye hamile yada doğurdu ama hala çok güzel sohbetler ediyoruz. hamileliği, çocukların ataklarını hepsini birlikte atlattık resmen :) isterseniz öyle bir grup açalım mı yine?
Grup kurmak site içinde yasak değil demi canım? Eğer talep olursa ben katılmak isterim.

Muhtemelen yeni olduğun içindir canım, ama umarım olmaz rahat geçer hamileliğin.
garip gelicek ama ben mide bulantısı duygusunu da yaşamak istiyorum. oğlumda maşallah diyeyim o kadar rahattım ki doğurana kadar anlamadım bile desem yeridir. fazla rahatlık fazla kilo yaptı 20 kilo aldım. şimdi yeni hepsini vermişken ( hala kilom 15 kadar fazla bu arada) tekrar hamilelik biraz kilo konusunda kontrollü olmam gerektiğini gerektiriyor maalesef.

garip gelicek ama ben mide bulantısı duygusunu da yaşamak istiyorum. oğlumda maşallah diyeyim o kadar rahattım ki doğurana kadar anlamadım bile desem yeridir. fazla rahatlık fazla kilo yaptı 20 kilo aldım. şimdi yeni hepsini vermişken ( hala kilom 15 kadar fazla bu arada) tekrar hamilelik biraz kilo konusunda kontrollü olmam gerektiğini gerektiriyor maalesef.
Ama miden rahatsız olursa ne mutfağa girebilirsin ne yemek yapabilirsin çocuğunla bile zor ilgilenirsin bırak kilo illa ki verilir en önemlisi can sağlığı bunu anladım bir haftadır 😊

Ben de yemek yedikten sonra gelen bulantı için maden suyu limon ve tuz karışımını kullanıyorum bastırıyor biraz ama çok kısa sürüyor yine başlıyor bulantım. Sabahları da bulantım açlıktan oluyor midem kazınıyor tuzlu peynir atıştırıyorum. Şu haşlama patatesi denemek gerek bu uğurda her yol mübah, yeter ki hemen geçsin bulantılar 😔

Ben de yemek yedikten sonra gelen bulantı için maden suyu limon ve tuz karışımını kullanıyorum bastırıyor biraz ama çok kısa sürüyor yine başlıyor bulantım. Sabahları da bulantım açlıktan oluyor midem kazınıyor tuzlu peynir atıştırıyorum. Şu haşlama patatesi denemek gerek bu uğurda her yol mübah, yeter ki hemen geçsin bulantılar 😔

Canım maden suyunu tek basına icmek istemedgn icin mi bu karısımı yapıyosun yoksa daha mı etkili yoksaaaa sadece zevk icin mi :)

Canım inşallah en kısa sürede geçer, ben çok korkuyorum kusmaktan. Bende halsizlik var uyku halleri var, bide midem rahatsız doğru dürüst birşey yiyemiyorum.
yorgunluk çok fena :(
Ama miden rahatsız olursa ne mutfağa girebilirsin ne yemek yapabilirsin çocuğunla bile zor ilgilenirsin bırak kilo illa ki verilir en önemlisi can sağlığı bunu anladım bir haftadır 😊
kesinlikle öyle ama şu an içinde bulunduğum psikolojiyi tarif etmem mümkün değil canım.
Kızlar beni de bugun bir uyku sardi daha doğrusu son günlerde uyumalara doyamiyorum sabah hicbir şey yok çok dincim ama saat 3 gibi bir uyuyorum az önce kalktım 😀 neyse ki 2.5 ay tatil var hep istediğim şeydi gamsizca uyumak özlemişim
saat 1 de eve geldim yapılacak evrak var bilgisayarı açmaya mecalim yoktu uyusam bi türlü uyumasam iki türlü diye diye busaat oldu koltuktan kalkamıyorum resmen. o kadar uykum var ki... yaz tatilini uyuyarak geçiremeyeceğim ama dinlenmek ve yüzmek için fırsat kollayacağım.

Canım maden suyunu tek basına icmek istemedgn icin mi bu karısımı yapıyosun yoksa daha mı etkili yoksaaaa sadece zevk icin mi :)
Sade içerdim önceden canım hep meyveli içemiyorum. Zaten tatlıdan tiksiniyorum ağzıma sürmüyorum. Sadeyi içince de ağız içi o tuhaf tat olduğundan bunu keşfettim. Limon hem ferahlatıyor, hem C vitamini deposu. Tuzlu şeyler mideyi tuttuğu için de azıcık tuz ekliyorum. Tadı çok güzel oluyor tavsiye ederim 🤗

Kızlar birşey sorucam sabahları uyandığınızda hani idrarınıxı tutarsınız da bir ağrı olur ya birde adet ağrısıyla birleşir sizlere de oluyormu ya normalde benim bugün 3 günüm adetin ama bu sabah öyle bir ağrı oldu

Back