Büyük ihtimal duyarsınYarın dr kontrolumuz var.6+2 acaba kalp atışını duyabilir miyiz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyük ihtimal duyarsınYarın dr kontrolumuz var.6+2 acaba kalp atışını duyabilir miyiz?
Seninkids hayırli olsun cnm benim insAllah bebisin seninledirHerkese iyi akşamlar
Ben de geçtiğimiz cuma gunu test yapmıştım pozitif çıktı ancak henüz doktora gitmedim, biraz beklemek istedim. Geçmişin hepsini henüz okuyamadım, hepinize hayırlı olsun ❤
Teşekkür ederimSeninkids hayırli olsun cnm benim insAllah bebisin seninledir
Nasip olursa evet ilkim daha
|
Hicbiseyi internete bakma bunalima girersin:) bnde oyleydimBugün kan tahlili sonuçlarımi aldım. Cmv diye bir değerim normal değerin cook üstünde pozitif diye çıktı. Baktım İnternete virüs diyo gebelik sonlandirilabilir doğsa da sakat olabilir falan. Yarım saat Dr u görene kadar korkudan öldümmm
Meğer önceden geçirilmiş olduğunu gösteriyormuş bu da iyi bir şeymiş. Bu internet var ya insanı mezara sokar
hogeldin aramiza hepimiz icin hayrlisi olsunMerhaba kizlar bende hamile oldugumu yeni öğrendim 22 ocak muhtemel dogum tarihimiz :)
Gülüm o is erken daha bi ara yaparım musait zamandaKızlar rica etsem konu sahibi en başa çizelge yapsa ya eskiden yapardık. Nick, sat, hamile kalınan kilo, yaş, kaçıncı gebelik vs.Ay daha erken mi acaba
![]()
İnşallah aklım fikrim onda inşallah bnmledir inşallah iyidirAmin inşallah sende hayırlı haberler alırsın![]()
Gece kanamam başladıİnşallah aklım fikrim onda inşallah bnmledir inşallah iyidir
Geçmiş olsun canım şimdi nasıl oldun?Gece kanamam başladıHastaneye gittik Dr Progestran verdi inşallah bebeğim bana tutunur...
Yaaa çok geçmiş olsuunGece kanamam başladıHastaneye gittik Dr Progestran verdi inşallah bebeğim bana tutunur...
Teşekkür ederim.DeVam ediyor ara araGeçmiş olsun canım şimdi nasıl oldun?![]()
Yok alttan muayene olmadım birden bire oldu herhalde kendimi çok yordum ramazan malum gelen gidenYaaa çok geçmiş olsuunnasılsınız ?? Doktor vajinal mı muayene etmişti onla mı alakalı ki
DR ne dedi PekiTeşekkür ederim.DeVam ediyor ara ara
Yorma kendini en önemli zmanlarnYok alttan muayene olmadım birden bire oldu herhalde kendimi çok yordum ramazan malum gelen giden
Çok geçmiş olsun, güzelce dinlen, inşallah hiçbir şey olmazGece kanamam başladıHastaneye gittik Dr Progestran verdi inşallah bebeğim bana tutunur...
Geçmiş olsun, yat dinlen moralini yüksek tut. Allah'ın izniyle bebiş tutunacak inşAllah.Gece kanamam başladıHastaneye gittik Dr Progestran verdi inşallah bebeğim bana tutunur...